לבנים תוצרת LACE LINGERIE

החורזת**

New member
לבנים תוצרת LACE LINGERIE

טוב אז בזמנו דרים המליצה על תחתונים של החברה ואף העלתה פה תמונות שלהם. אז לפני שלושה שבועות שמתי פעמי לקניון הזהב ולצערי למרות שהמוכרת היתה מאוד אדיבה לא מצאתי אף זוג במידה גדולה (3X). (כנראה שדרים חטפה את כל הסטוק
) המוכרת מיד הבטיחה להזמין ואמרה שיגיעו עד יום שלישי בשבוע שלאחר מכן. שלחתי את חברתי שגרה קרוב לבדוק ולא הגיעו, אבל הפעם המוכרת נתנה לה את מספר הטלפון של החנות כדי שנתקשר לברר. בשעה טובה השבוע הן הגיעו ושוב הלכתי לחנות והתחדשתי לי במלאי של 12 זוגות בשלל צבעי הקשת (המבצע של קונים 5 בחמישים ש"ח ומקבלים את הששי במתנה נמשך). והן מה זה נוחות, אני שעד היום לא יכולתי להתקרב למשהו שאינו מכותנה, כבר שלושה ימים הולכת רק איתם ומרגישה נפלא. המוכרות היו מאוד אדיבות ואחת מהן אפילו שמה לב שבשני זוגות התבלבלתי בגיזרה. אז נהנתי מהקניה. ורציתי לומר לכן שיש בחנות מלאי של חזיות יפיפיות וסטים של תחתונים וחזיה תואמים מאוד סקסיים, חלקם גם במידות גדולות. ויש גם פיג'מות וכותנות נאות. והמחירים נעים בין נמוכים באמת לדברים שבמבצע עד בהחלט סבירים. בקיצור ממליצה בחום.

ליידונה

New member
אפשר להצטרף?

לגבי החנות lace, האם קיים להם גם סניף ברח' רוטשילד בראשון לציון? כשחלפתי על פני הרחוב הייתי בטוחה שראיתי חנות בשם הזה. (זה היה בזמן נסיעה
) מדובר בחנות ליד שרינה (מול צומת רוטשילד-ביאליק). יש מצב שמדובר באותה הרשת? תודה ושבת נפלאה

novemberain

New member
../images/Emo45.gif

רכשתי שם השבוע תחתונים באותו מבצע, הן נהדרות. כמו-כן גם כמה חזיות [אני תמיד מתכננת לקנות רק אחת ויוצאת משם עם הרבה יותר]. אחת מהחנויות האהובות עליי לרכישת לבנים, בהחלט מומלצת. הן מבחינת השירות הנפלא שאני תמיד זוכה לו והן מבחינת ההיצע.

החורזת**

New member
לגבי התחתונים: אני רכשתי את

המידה 3X והיא באמת גדולה. בד"כ אני לובשת מכנסיים מידה 6 עם לייקרה של מתאים לי (לפני הקטנת המידות). לגבי חזיות ראיתי CUP DD וחברה שהיתה איתי אמרה שראתה גם E. לא בדקתי את ההיקף. ופיג'מות וכותנות, כיוון שאיני צורכת לא בדקתי מידות, אבל בהחלט נראו גדולות.

liri לירי

New member
../images/Emo45.gif מחזקת את המלצתך

אתמול סוף סוף מצאתי לי זמן להגיע לקניון הזהב, למרות שאינו מרוחק מבייתי. אכן, היו שם התחתונים שהמליצה דרים. הן היו במידות שונות. גם מידה גדול המאוד היו 3x צבעים ומבחר גדול..... בגלל שמיהרתי התחדשתי לי רק בשש זוגות תחתונים אבל\ עיני קלטה מבחר כותנות לילה חורפיות או פיז'מות באותן דוגמאות מפנקות. חשוב לדעת המידה הגדולה ביותר של הכותנות /פיז'מות היא xL אך שווה לבדוק. המוכרות היו אדיבות מאוד.

ליקש

New member
הייתי ב-LACE והתאכזבתי!!!

יש תחתונים במבצע 6 ב- 50 ש"ח אך במידות קטנות בלבד -עד מידה XL בלבד !! ויש תחתונים אחרים במידה XL שעולים 28 ש"ח לתחתון אך אני לא בטוחה שהמידה מספיק גדולה בשבילי - אני לובשת מידה 48-50

למעלה