לבנות המתנסות

דנה 071

New member
לבנות המתנסות

היי, אני קוראת פה את כל ההתלבטויות של כולם, נשים, גברים, נשים, גברים. ואני אומרת בנות לכו תהיו עם בנות יש הרבה סיבות למה, אבל אולי החשובה ביותר מכולן שאולי גם תצליח לעשות לכן משהו היא העובדה הפשוטה שגברים מדביקים פי 2 מנשים (הכוונה לאיידס), אז אם התלבטתן עד עכשיו, יש לכן סיבה טובה להיות עם המין הנשי וכמובן שעוד 1001 סיבות. ובכללי תזהרו לא בא לי להיות עם מישהי שהתנסתה עם גבר ואחרי זה איתי.

orald

New member
שכחת שגברים הם רעים ומגעילים ויש להם כינים

או לפחות ככה זה נשמע. בחייאת, זו הסיבה להיות עם נשים? לא רק כי הן המין היפה, העדין ופשוט נפלא יותר?

orald

New member
תגובה צינית לכתב האישום הרדוד שהובא בפנינו.

אבל כן, יש סיבה שנשים הן "המין היפה".

PurpleFilth

New member
אני מתה על זה

שאומרים/ות לי דברים בתור "עובדה פשוטה" בלי להביא הוכחות =] תראי, מה שגורם להדבקות במחלות מין זה יחסי מין לא מוגנים, לא המין או המגדר של הפרטנרים/ות. צודקת מאה אחוז שמין מוגן זה סופר חשוב, ולא משנה עם מי אנחנו שוכבות/ים, אבל סתם להאשים בנות ששכבו עם גברים בזה שהן עלולות להדביק אותך, זה פשוט ביפובי ומעפן. ואגב, למה לקרוא לזה "התנסות"? כי רק כששוכבות איתך זה לא התנסות אלא "באמת"...?

Bell4Ever

New member
מזמן לא נתקלתי בכזאת

ביפוביה. אז מה את מציעה פה בעצם? שבנות תמימות ללא התנסות מינית שמודעות למשיכה לשני המינים יבחרו צד....? כי יש סיכוי שאם אני ממש מטומטמת ולא נזהרת אני יכולה לחטוף מחלות מין? ואם אני בוחרת צד אני נשארת בצד הזה לנצח? זה נשמע כמו כמו... גהנום. אני לא יודעת מה זה להיות בי בשביל אנשים אחרים, אבל אני אסביר לך מה זה בשבילי: זה לא להתלבט אם להיות עם בנים או בנות, זאת מעולם לא הייתה התלבטות, זה להיות עם בן אדם שכיף לך איתו, ואכפת לך ממנו ולו ממך, ושעושה לך טוב, ולא מה שיש לו בין הרגליים או עם מי היה לפניי. אגב, אני מתה על בנות, ובאמת יש המון סיבות להיות איתן, אבל הן הרבה יותר ביפוביות מבנים, ואת בטח מוציאה להם שם עוד יותר רע. אז אני מבינה שאני פסולה בעינייך כי "התנסתי" עם גבר
טוב נו, אני אספוג את המכה באומץ.

PurpleFilth

New member
אגב,

רק רציתי להוסיף שזה בסדר גמור גם להתבלבל, ולהתלבט ולהתנסות. אני שמחה בשבילך שמעולם לא הייתה לך התלבטות, אבל אנחנו אוהבים גם את מי שמתלבט/ת כמובן =]

פוסט לא חכם במיוחד...סורי...

מה זה? "אל תצאו עם גברים כי גברים מדביקים?" אם לא תשכבי עם כל מה שזז לא תדבקי. אם תצמדי לפרטנר שלך, תאמיני לי שהכל יהיה בסדר
אני לא יודע אם זו שנאה או פשוט בורות.

PurpleFilth

New member
לאאא, כי אתה חכם אש

סורי, אבל אני כן שוכבת עם כל מה שזז, ולא נדבקתי בכלום. זה כי אני *משתמשת באמצעי מניעה*. אתה יודע, קונדומים, כפפות גומי, חסמים דנטליים, חיטוי צעצועים, בדיקות תקופתיות...

PurpleFilth

New member
במקרה אני מסכימה עם חלק מהטוקבקים

"אין שום מידע מפורט על המחקר עליו הכתבה מתבססת, המעט המצוטט מעורר יותר מסתם תהיות - הסיכון הוא 1:900? כלומר 0.0011? עם קונדום? בלי קונדום? האם בדקו אחרי כל משגל אם היתה הדבקה או לא (לא ניתן בכלל לעשות כזה דבר)? מה הנתונים שמהם גזרו את הסיכויים האלו? הנתונים המובאים כאן נוגדים את כל הידוע ומפורסם בעולם המחקר הרפואי, ולא מובאת הפניה למחקר עצמו או לנתונים מדויקים יותר מתוכו." וגם: "זהו ניסיון חדש של חברות התרופות להגביר מכירות, בהמשך למדיניות שהוצאה בניו יורק! הכוונה היא להוריד את רמת הבטחון של אנשים בקנדום כדי לדחוף יותר נשאים שאינם זקוקים לכך, להשתמש בתרופות. " וכמובן, כמו שאמר המומחה שרואיין, הסיבה העיקרית להדבקות בארץ הוא חוסר שימוש באמצעי מניעה, או בשימוש לא נכון.

Kutaly

New member
זה בטח מבוסס

אני מבין שאת מבססת את הטענה על ההדבקה לפי תוצאות הסקר שפרסמת פה בעבר. זה שאי אפשר היה להגיע אליו בלי ססמא ודפדפן כרום...

למעלה