לבנות בלבד

חגית186

New member
לבנות בלבד

האם מישהיא והכוונה לבחורה איכותית באמת , מוכנה להרים את הכפפה ולפנות אלי במסר , בחורה שגם הוריה "התעייפו" מכל השדכניות למיניהן לגבי פגישה עם בחור מקסים. הבן שלי כמובן לא מודע לעניין והרעיון הוא שלי בלבד. לפרטים ראשוניים אפשר לפרט כאן כי הוא מחלק את יומו בין הישיבה למיכללה. אשמח אם יצורפו פרטים , אני מבטיחה לענות במייל או מסר חוזר לכל פונה. חגית

חגית

אני ממש מקסימה
איזה חמודה את אמא גזעית בהצלחה!!!!

וואי

רק מהתושיה אפשר לדעת מראש שהבחורה תזכה בחמות טובה..:) אבל אני דיי בספק אם מישהי אכן תרים את הכפפה... ולא בגלל שזה פסול אלא כי זה עדיין לא נפוץ מקרים כאלו. מה שאני יותר ממליצה זה שבנות כאן יוכלו להביא טלפון של שדכניות שלהן או משהו כזה כך תוכלי להגיע אליהן בצורה שהיא יותר מקובלת. אפילו שמה שמקובל זה לא תמיד הדבר הטוב, אבל זה בטוח יותר. ונדירים האנשים שיש להם האומץ לשנות... בהצלחה

חגית186

New member
אפשר להתקדם..

אשמח לקבל מספרי טלפון של השדכניות שאתן קשורות אליהן כדי להתקדם הלאה.. שוב תודה לכל המגיבות אפילו שנשמעתי קצת "נועזת". בשורות טובות.

זיתרענן

New member
גם לי אבא שלי שידך

פשוט בא לאבאשלה, אמר לו בא נעשה את זה, נפגשנו, הסכמנו, וזהו. זה היה די חריג שזה בלי שדכן. אבל ב"ה אני מאושר (וגם חסכתי כסף /tapuzforum/images/Emo8.gif) שיהיה בהצלחה

תוכלי

להביא את המספר של השדכנית של הבן שלך בעצמו... אם יש פה מישהי שמתביישת לפנות אישית או שלא רשומה אצל שדכניות אז זה יהיה לה קל יותר.

חגית186

New member
רציתי להוסיף

מי שמתביישת לפנות אלי במסר ישיר ולחשוף פרטים אישיים , יכולה לפנות אלי במסר ורק לבקש את מספר הטלפון של השדכנית. אני אענה לכל פונה כי איני רוצה לחשוף פרטים מזהים כאן. מקווה לשמוע מכן. כל טוב חגית

בננה148

New member
חגיתושששששש

קודם כל הבן שלך בן 50 שהורדת ת׳כפפות? שנית כל אם אמא כמוך הוא צריך להיחטףףףף את מאד מגניבה ואפילו שאני לא מכירה אותך אני מייחלת לעצמי חמה כמוך ......מברוקקקקקקק

בננה148

New member
חגיתוששששששש

רציתי להגיד לך שאני מקנא בכלה שתימצאי כי אני גם מבקשת בשבילי חמה כמותך...... אחת ששואפת למושלם בשביל בנה אבל עד הסוף מברוקקקק איך הורדת לכפפות אם אמא כמוך הוא חייב להיחטף ....אפשר לדעת באיזה גיל מדובר???????????

למעלה