לבנות בלבד

אני לא מדברת הרבה

אבל זה עדיין הוצאה. חח שאמרתי לא הסגנון אז הכוונה שאני לא הטיפוס שמבזבז את כל הכסף על בגדים... זה דיי מותרות כרגע... אם אני יוצאת אני מתלבשת אבל אני לא יוצאת הרבה ככה ש... החור הזה באמת מטריד... מכיר את כוכב פלוטו? גרוע יותר...

אוקיייי

אני למטה את יכולה לרדת חח האמת שהייתי אתמול בכותל אני מודה לה יום יום שאני ירושלמי פשוט כייף פה תעברי דירה

לרדת?

חחח כניראה לא הסברתי את עצמי... בחור בדר"כ אין הרבה בניינים.... רק בתי קרקע... אני מסתכלת בחלון ויש ואדי... כן אני מחר עוברת

כתבתי

עובררררררתתתתת וזה גם היה בצחוק... ימים קשים על ישראל

תמיד הייתי

חזקה... גם לחזקים ביותר יש רגעים של שבירה אפילו שאני יודעת שהכל לטובה. ומודה על כל רגע שהקב"ה הציל אותי בזמן.

חגית186

New member
לסיכום....

כנראה הקיבעון המחשבתי שולט , למרות שזהו פורום באינטרנט שאמור להוות קצת חידוש בנושא... רוב התגובות היו ילדותיות. ובמילים אחרות לא לעניין... נוצר שירשורפלצת שתוכנו ומהותו כל כך רדוד.. שממש הצטערתי שפירסמתי. לא חיפשתי טפיחות על השכם ומחמאות כלשהן, ניסיתי.. לא נורא.

אני מניחה

שזה קשה לקבל שהבנות פה לא מעוניינות... זה לא דווקא קבעון, אולי כן. אבל מה שקבע זה בעיקר החוסר אמון לדעתי... לא מאמינים שזה הגיוני שאמא תפרסם את בנה באינטרנט... חייב להיות פה איזה קאצ'. אולי אין.. אבל רוב הסיכויים שיש.. הבנות פה עוברות דברים לא קלים עם השידוכים גם בדרך המוכרת והישרה... אני לא חושבת שיש להן עיניין להסתבך עם דבר לא מוכר גם.. אנחנו לא מקובעים, אנחנו הולכים לפי המסורת... בגלל זה אנחנו חרדים

Silly Wisdom

New member
בהנחה שאת באמת האמא...

אז זה לא שהייתי לא מעוניינת. אני אישית כרגע לא בשידוכים אני סתם אוהבת לקרוא פה. אבל אני חושבת, שזה נשמע קצת הזוי. אני לא מכירה אף אישה חרדית ויראת שמיים שתלך לפרסם את בנה בנט. כל מי שאני מכירה תתפלל לה' שישלח לבן שלה שידוך בערוצים המקובלים. כי ככה העולם נוהג. אני בעד לצאת מהקופסא- אבל כשצריך, וכשזה נכון. צריך להאמין בה'- אם בחרת ללכת דרך שידוך- אז תמשיך ובדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו. אם דרך הנט- זה כבר דבר אחר לגמרי. אז: או שאת באמת אמא תמימה שלא מבינה את הספקנות שלי כי היא לא יודעת באמת מה קורה בנט. או שזה סתם יצור שנקרא "טרול" שרוצה להטריד אנשים. בכל מקרה- בהצלחה.

Silly Wisdom

New member
גם אמא שלי "קולית"

ואפילו חילונית- והיא לא הולכת "לחפש" לי בחורים בנט. וגם לא ברחוב. בקיצור- הבעתי את דעתי.

למעלה