לבן מעכשיו זה אגד?

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
תודה לך מראש ,אפילו אם לא אספיק

אפשרי אך יקח לי הרבה זמן.
ב"ה ויהיה לי זמן אך ורק ביום ראשון . ואם אתם רוצים שאעשה אז תביאו תמונתות של מארסים רגילים, ואני אעשה להרכבה ב"נ ואצבע במחשבה את הצבעים של ה"מארס" הזה.
תודה לך מראש ,אפילו אם לא אספיק
להודות לך ,בכל זאת הודה לך יש לי טיפ . אבתיר צילם את האטובוס נסיוני מפרקי בירושלים ,בצבע דומה אולי זה אותו צבע ושוב באמת תודה

ארזS

New member
אז מה ?

התמונה צולמה ע"י דני גולדשמידט ולכן
לא אוכל לסרוק אותה לפורום. תנסה להשיג את העיתון. כרגע זה אוטו יחיד מסוגו בארץ.
אז מה ?
טלפון אחד שלך לדני הגדול ואתה מקבל ממנו אישור לסריקת התמונה. איך אמר הרצל ? "אם תרצו - אין זו אגדה" ...

ליילנד

New member
../images/Emo5.gif זה לא ירוק מגעיל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האוטובוס הלבן של אגד
כבר נכתב כאן מספר פעמים על האוטובוס הזה. אני למשל כתבתי לפני כמה שבועות שראיתי אותו ברעננה בקו 502 ומישהו כתב שראה אותו בקו 405 . אז או שיש כבר כמה אוטובוסים כאלה או שזה אוטובוס נסיוני שעובר בין הקווים. ובכל מקרה הוא נראה יפה מאוד. הרבה יותר יפה מהאוטובוסים הצבועים בירוק שאותם אני לא אוהב (למרות שירוק הוא צבע יפה, אבל לא הירוק המגעיל הזה...).
זה לא ירוק מגעיל

האוטובוסים של אגד הירוקים ממש ממש יפים, והצבע מקסים, אבל לצערנו הוא לא בטיחותי וכמו שאמרתי כבר הכחול של קווים עוד יותר גרוע מבחינה בטיחותית.

ארזS

New member
" על טעם ועל ריח "

זה לא ירוק מגעיל

האוטובוסים של אגד הירוקים ממש ממש יפים, והצבע מקסים, אבל לצערנו הוא לא בטיחותי וכמו שאמרתי כבר הכחול של קווים עוד יותר גרוע מבחינה בטיחותית.
" על טעם ועל ריח "
אפשר להתווכח...

aas111

New member
למה? בגלל שזה כהה ?

זה לא ירוק מגעיל

למה? בגלל שזה כהה ?
לפני כשנה הייתה ריב בין אגד לבין תחבורה ציבורית על צבע ירוק כהה ואני אתן לך כתבה על זה ואני ממש שמע ששינו את הצבע אני מקווה שצחקן יצבע את האטובוס לצבע שהוא ראה בלי קשר ,באחרונה אנשים מעדיפים אופנים מעל פני אוטובוס

aas111

New member
סליחי לי ,שלא מצאתי כתבה ../images/Emo10.gif

למה? בגלל שזה כהה ?
לפני כשנה הייתה ריב בין אגד לבין תחבורה ציבורית על צבע ירוק כהה ואני אתן לך כתבה על זה ואני ממש שמע ששינו את הצבע אני מקווה שצחקן יצבע את האטובוס לצבע שהוא ראה בלי קשר ,באחרונה אנשים מעדיפים אופנים מעל פני אוטובוס
סליחי לי ,שלא מצאתי כתבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה