לבן מעכשיו זה אגד?

מצב
הנושא נעול.

AndreyS

New member
לבן מעכשיו זה אגד?

לבן מעכשיו זה אגד?
בפעם הראשונה ראיתי את הצביעה הזו במפרקית החדשה של מאן שאביתר צלילם בתלפיות - חשבתי שהיא תבועה בלבן בגלל הייחוד שלה אולי כי יובאה.. אולי כי היתה אוטובוס נסויי.. אבל היום ב8 בבוקר, אשדוד, Mars רגיל למדיי של אגד - צבע לבן, סמל ירוק וגדול.. הייתכן שאגד התייאשו מהירוק? או שהם החליטו להצטרף לטרנד?

צחקן

New member
----------------->

לבן מעכשיו זה אגד?
בפעם הראשונה ראיתי את הצביעה הזו במפרקית החדשה של מאן שאביתר צלילם בתלפיות - חשבתי שהיא תבועה בלבן בגלל הייחוד שלה אולי כי יובאה.. אולי כי היתה אוטובוס נסויי.. אבל היום ב8 בבוקר, אשדוד, Mars רגיל למדיי של אגד - צבע לבן, סמל ירוק וגדול.. הייתכן שאגד התייאשו מהירוק? או שהם החליטו להצטרף לטרנד?
----------------->
ב"ה אני גם ראיתי את האטובוס הזה בכביש ירושלים נתב"ג . זהו סקניה עם מרכב "מארס" שאד קנתה מסקניה אם אני לא טועה. אבל, היו המווווון תלונות על הירוק אז כנראה שיחלפו אותו. אני אישית הכי הכי אוהב את המביעה הסגלגלה של"אגד תיור ונופש" .

oren*

New member
אולי הפרדה בין קווים עירוניים

לבן מעכשיו זה אגד?
ובינעירונים. בהוד השרון האוטובוסים עדיין סגולים עם הלוגו הישן. לא ברור איזו תדמית החברה הזו מעוניינת לשדר ללקוחות שלה, ומה הייתי חושב בתור תייר על אוטובוסים של חברה אחת במגוון צבעי הקשת. ממש קרקס.

AndreyS

New member
לא.. לא הגיוני

ובינעירונים. בהוד השרון האוטובוסים עדיין סגולים עם הלוגו הישן. לא ברור איזו תדמית החברה הזו מעוניינת לשדר ללקוחות שלה, ומה הייתי חושב בתור תייר על אוטובוסים של חברה אחת במגוון צבעי הקשת. ממש קרקס.
לא.. לא הגיוני
המפרקית הירושלמית מן הסתם - אוטובוס עירוני. המארס שראיתי היום הוא מן הסתם בינעירוני - אני לא יודע בבירור להגיד אם הוא היה סקניה או לא. הוא גם ביצע קו מוזר באשדוד - לא ראיתיא את המספר שהיה כתוב עליו אבל הוא היה במקום שהוא יכל לבצע קו עירוני או קו שירות (בית ספר, הסעה לאלתא וכו') - ובכל מקרה לא קו בינעירוני - המסקנה היא שהאוטו שייך לאגד אשדוד לא?! אם אני אראה אותו שוב אני אשתדל לברר עליו יותר פרטים לפני שהרמזור יתחלף לירוק

צחקן

New member
אני הכי אוהב את הצביעה הסגולה !

אני הכי אוהב את הצביעה הסגולה !
ב"ה ובקשר להבדלה בין עריוניים לבין בין - ערינוים חלק מה 0405 של אגד וכל הנידרוםורים צבעוים בירוק כמו המארסים הענקיים והברקיםוהחללית של אריזר.

ארזS

New member
האוטובוס הלבן של אגד

לבן מעכשיו זה אגד?
האוטובוס הלבן של אגד
כבר נכתב כאן מספר פעמים על האוטובוס הזה. אני למשל כתבתי לפני כמה שבועות שראיתי אותו ברעננה בקו 502 ומישהו כתב שראה אותו בקו 405 . אז או שיש כבר כמה אוטובוסים כאלה או שזה אוטובוס נסיוני שעובר בין הקווים. ובכל מקרה הוא נראה יפה מאוד. הרבה יותר יפה מהאוטובוסים הצבועים בירוק שאותם אני לא אוהב (למרות שירוק הוא צבע יפה, אבל לא הירוק המגעיל הזה...).

זהו DAF ומספרו: 20-182-51:

האוטובוס הלבן של אגד
כבר נכתב כאן מספר פעמים על האוטובוס הזה. אני למשל כתבתי לפני כמה שבועות שראיתי אותו ברעננה בקו 502 ומישהו כתב שראה אותו בקו 405 . אז או שיש כבר כמה אוטובוסים כאלה או שזה אוטובוס נסיוני שעובר בין הקווים. ובכל מקרה הוא נראה יפה מאוד. הרבה יותר יפה מהאוטובוסים הצבועים בירוק שאותם אני לא אוהב (למרות שירוק הוא צבע יפה, אבל לא הירוק המגעיל הזה...).
מדובר באוטובוס מתוצרת "דאף" ומספרו הפנימי האגודה: 44925 ! לאוטובוס זה 53 מקומות ישיבה והוא מצוייד במנוע עומד בהספק 340 כו"ס ובתקן "יורו 3" כולל בלמנוע. תיבת ההילוכים המותקנת בו היא מדגם משוכלל של ZF עם ריטרדר. לאוטובוס מערכת בלמי תוף על ארבעת הגלגלים ומתלים קשיחים עם כריות אויר. צילום האוטובוס מופיע על שער העיתון הפנימי של "אגד", - חופשי-חודשי, גיליון מס' 70, אלול תשס"ג * ספטמבר 2003, ISSN 0793-5811

האגודה = באגודה, סליחה !!!

מדובר באוטובוס מתוצרת "דאף" ומספרו הפנימי האגודה: 44925 ! לאוטובוס זה 53 מקומות ישיבה והוא מצוייד במנוע עומד בהספק 340 כו"ס ובתקן "יורו 3" כולל בלמנוע. תיבת ההילוכים המותקנת בו היא מדגם משוכלל של ZF עם ריטרדר. לאוטובוס מערכת בלמי תוף על ארבעת הגלגלים ומתלים קשיחים עם כריות אויר. צילום האוטובוס מופיע על שער העיתון הפנימי של "אגד", - חופשי-חודשי, גיליון מס' 70, אלול תשס"ג * ספטמבר 2003, ISSN 0793-5811
האגודה = באגודה, סליחה !!!

צחקן

New member
תודה על הפרטים !!!?

תודה על הפרטים !!!?
ב"ה מה הארופיים לא מכינים את עצמם לתקן יורו 4 ? .

ארזS

New member
תודה על הפרטים המפורטים...

אתה יכול אולי לסרוק את התמונה ולהעלותה לכאן ? והאם זהו אוטובוס אחד ויחיד שמסתובב לו ברחבי ארץ הקודש ?

AndreyS

New member
האוטובוס שאני ראיתי היה

אתה יכול אולי לסרוק את התמונה ולהעלותה לכאן ? והאם זהו אוטובוס אחד ויחיד שמסתובב לו ברחבי ארץ הקודש ?
האוטובוס שאני ראיתי היה
Mars של מרכבים..

ארזS

New member
זה לא סותר האחד את השני.

האוטובוס שאני ראיתי היה
Mars של מרכבים..
זה לא סותר האחד את השני.
יש הרבה מארסים. יש עם מנוע של מאן ויש של וולבו. ויש גם של דאף. מארס זה הכינוי של הדגם במרכבים.

ארזS

New member
ודרך אגב

האוטובוס שאני ראיתי היה
Mars של מרכבים..
ודרך אגב
זאת לא פעם ראשונה שיש באגד אוטובוסים של דאף. אני זוכר שראיתי בנהריה לפני הרבה שנים אוטובוסים של דאף. ואחד כזה (מהישנים) יש גם במוזיאון אגד.

התמונה צולמה ע"י דני גולדשמידט ולכן

לא אוכל לסרוק אותה לפורום. תנסה להשיג את העיתון. כרגע זה אוטו יחיד מסוגו בארץ.

AndreyS

New member
אולי תוכל להעלות תמונה

לא אוכל לסרוק אותה לפורום. תנסה להשיג את העיתון. כרגע זה אוטו יחיד מסוגו בארץ.
אולי תוכל להעלות תמונה
של אוטובוס מאותו הדגם - לא ספציפית אותו אחד שיש באגד

aas111

New member
לצחקן -אם אין לך סבלנות וגם לי

אתה אומר לא משהוא מיוחד.
ב"ה ראיתי אוטובוס לבן עם סמל אגד ירוק בגכסיש נתב"ג - ירושלים.
אז יש לי רעיון בשבילך אולי תיזום מכשרונך על שירטוטים כמו שתמיד את עושה אותו להרכבה אז תוכל לנצל את הכשרונך ותנסה לצבוע את האטובוס לפי מה שראית ואז נבין את הכוונת , אני מביא לך תמונה מאתר של אגד בהצלחה לך

צחקן

New member
אפשרי אך יקח לי הרבה זמן.

אז יש לי רעיון בשבילך אולי תיזום מכשרונך על שירטוטים כמו שתמיד את עושה אותו להרכבה אז תוכל לנצל את הכשרונך ותנסה לצבוע את האטובוס לפי מה שראית ואז נבין את הכוונת , אני מביא לך תמונה מאתר של אגד בהצלחה לך
אפשרי אך יקח לי הרבה זמן.
ב"ה ויהיה לי זמן אך ורק ביום ראשון . ואם אתם רוצים שאעשה אז תביאו תמונתות של מארסים רגילים, ואני אעשה להרכבה ב"נ ואצבע במחשבה את הצבעים של ה"מארס" הזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה