מ ת ענגת
זה מקסים. ענין הקושי והאומץ שאת מעלה, באמת מסקרן. גדלתי כילד בשכונה של עולים חדשים מכל מיני ארצות. היו רבים גם מברה"מ (חבר העמים או מה שזה). החבר הכי קרוב שלי היה בחור בן גילי, מאותה כיתה והוא גר קומה מעליי. הוא ומשפחתו המורחבת שגרה גם בבנין היו הרב בבנין, כיוצאי ברה"מ. הייתי הרבה אצלו בבית והוא אצלי. גם אצלו וגם בבתים אחרים רבים (של "רוסים") היה די נהוג ולא רק בימים המאוד חמים, להתהלך בבית לא לבושים. כילד שרק מגלה את היופי הזה של חזה של אשה ואברים נסתרים אחרים, תמיד קסם לי לעלות אליו הביתה כי ידעתי שאמו מסתובבת ללא חזיה ורק עם תחתונים עליה. נוכחות ילד בן 12 כמובן שלא הפריעה לה, למרות שלעתים כן נהגה לכסות כביכול את שדיה עם איזה מגבת או חולצה, ולו לרגע (אולי כי נעצתי עיניים? לא זוכר). היה בזה משהו קסום לחוות עם החבר שלך את התחושות המיניות הראשונות שלך, כולל נגיעות, כשאימו ברקע בערום כמעט מלא. אני לא בקשר איתו עשרות שנים אבל תהיתי איך כבוגר הוא זוכר את אימו ערומה לפניו. כמה שנים אחרי כשכבר הייתה לי חברה אמיתית, והסקס היה אמיתי, הכנו ארוחה (כמה שבני 16 כבר יכולים להכין גורמה) וממש לפני שהתיישבנו לאכול היא ביקשה שנאכל בערום. אני זוכר את זה כל כך צלול, כי היה בזה משהו קסום, חושני. כמובן שזה נגמר במיטה (ילד טוב גומר הכל) וזה נשאר איתי. כמו שזוכרים את הפעם הראשונה, לא בגלל ה'ביצועים' אלא יותר בגלל קסם הראשוניות. אנ'לא בטוח מה רציתי להגיד. אולי שזה מאוד אישי, נורמות ותרבויות. שחזרתי את הזכרונות הספורים מאותה תקופה רחוקה. לא יודע אם הייתי מבקש, בגלל עכבות שלי, בגלל הכרות הבת זוג, אבל הייתי שמח (גם במקום ציבורי, כמו חוף הם וכו'). יאללה מספיק לזיין השכל.