לבן יותר מחוורון

מ ת ענגת

New member
לבן יותר מחוורון

-אני רוצה שתשבי מולי בחזה חשוף פניי חוורות כמסיכה. חזי סמוק מבושה. מכלימה. איך הוא יכול... איך... מזיזה את הרצועות הדקות הצידה לאט שומעת אותך מתנשם איך אתה יכול... איך... מסיטה בתנועה חדה את שני הגביעים לצדדים הפיטמה הזקורה ננעצת בכף ידי איך אתה יכול... איך... בנות, אם אהוב ליבכן היה מבקש מיכן בזמן ארוחת הערב, כשאתם רואים טלויזיה, או סתם מדברים על הא ועל דא, ככה בלי שום קשר - מה זה היה עושה לכן? בנים, הייתם מבקשים כזה דבר מאשה אהובה?

bugbuster

New member
מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אה כן, התשובה חיובית אגב.

מ ת ענגת

New member
מאוד, באגי?

איך זה שלי אזל כל הדם מהגוף לשמע בקשתו, בי זה היכה כמו חבטה עזה בבטן, ואתה אומר שיכול להיות? שהוא יבקש דבר כזה מאשה שהוא אוהב? תסביר?

bugbuster

New member
כולל בפרהסיה אבל בדרגות נמוכות

וכשבעל מבקש מאישתו, אופפפםס, שונא את ההמילה "בעל." גבר את בת זוגו ללכת בחולצה חושפנית? כמעט שקופה? מחשוף נדיב? ביקיני נועז? אה? או בליקיני? בשדיים חשופים לעיני כול בחוף הים? כל אלה ואחרים אינם רק "לעיניו בלבד" אלא פרהסיה בדרגות שונות.
כשהייתי נשוי היה לאישתי אוברול סרבל / שרוול ורוד מבד אוורירי וכמעט שקוף. המחשבה שהיא תלך ברחוב ככה, אבל ללא חזייה, ועם שדי הסי 80 שלה היא יכלה להלך ללא חזייה בגאווה רבה, המחשבה על שדיה המנתרים חופשי, ועל פיטמותיה שתיצמדנה לבד הקלילי ותראינה הייתה מטריפה אותי.
אז כשבבית בדלת אמות? רגע, לא אכלתם בעירום מעולם?
אויי מת ענגת, התמונה! והיא חשוכה מעט, צרפי עוד איזו פיטמה או שתיים? מה?

מ ת ענגת

New member
איזה שתיים איזה ../images/Emo9.gif

בטח שהיא חשוכה, וכמה שהיא חשוכה לא מספיק לטעמי והיה לי ממש קשה לראות אותי ככה חשופה פה על המסך אבל חלק מהתראפיה שלי היה לא רק לכתוב אלא גם לצרף את התמונונת הזו, כדי לשלוף את הקוץ הזה מתוכי ולרפא את הפצע (טיפול בשוק? אולי...) אבל אתה מבין, באגי? אתה מבין למה האשה שאני קיבלה
בבטן מהבקשה הזו? שעד עכשיו נעוץ לי בין הצלעות ללב? אתה מבין, או שזה משהו שהוא כלכך מ"נוגה" שב"מאדים" בכלל לא מבינים?

bugbuster

New member
החיים הם מסע. אז את בתחילה מסויימת,

אם את מודעת למחסום הזה שבך יקירה, אזי נראה לי שאת כבר בשלב יפה של המסע. וצדקת. שליחת התמונה היא צעד ענק. נו אז מה? האדמה פצתה פיה? ירדת במישקל? כלומר ניתן לשלוח עוד אחת. שילחי תמונה ללא פנים, אבל עם תבנית שדיים חדה וברורה. כה ברורה שיעבור בך גל חרדה האם מי שראה את שדייך ערומים יוכל לזהותם, והיי שקיטה, לא ניתן, אבל כמדד עד כמה התמונה ברורה זו צריכה להיות תגובתך המבוהלת בתחילה. את יודעת, משהו כמו עצירת נשימה למחשבה האם הוא יזהה, ואחרי כן שוב הנשימה חוזרת אליך. תמונה כזו תשלחי, ואז את בעוד צעד ענקקקקקקקקק

מ ת ענגת

New member
באגי מותק, עזוב ת'עכבות שלי בשקט :)

ופשוט, תענה לי על זה שמשאיר אותי חסרת נשימה? אתה מבין למה האשה שאני קיבלה
בבטן מהבקשה הזו? שעד עכשיו נעוץ לי בין הצלעות ללב? אתה מבין, או שזה משהו שהוא כלכך מ"נוגה" שב"מאדים" בכלל לא מבינים?

bugbuster

New member
אני לא צריך להבין

זו את שיכולה להיווכח עד כמה יש חיים אחרי החשיפה. לא אוכל להגיב עד מאוחר הלילה. שלך.

מ ת ענגת

New member
אופ'יתך

ידעתי... יותר מדי רחוק הנוגה הזה מהמאדים הזה... לא נורא ת'שה חיים...

מ ת ענגת

New member
חוצמזה... אתה זוכר מה קרה

בפעם הקודמת ששלחתי? הפעם הסתכלתי שמונ'תלפים פעם עד שלחצתי על שלח, ורק כשהייתי בטוחה שלא משנה מה זה יעשה לי כשאראה את זה על המסך, אני לא מריצה לבאגי מסרים מבוהלים ממה שעשיתי, שלחתי...

מ ת ענגת

New member
וזהו?

מה עם כל השאר? אין יותר לאפ'חד מה להגיד? לענות לי על מה ששאלתי?

luckycharm

New member
הנה

קרה אצלנו (בעוונותי, אולי מעט מידי), שזה בדיוק מה שביקשתי/הוריתי לאשתי. תחושת ההפתעה שעל פניה התחלפה כהרף עין בסומק של תשוקה. אהבה אותי במיוחד אז.

ferdinand

New member
רק אצלכם מאמי! ../images/Emo99.gif ../images/Emo8.gif

ולשאלתך מתענגת: נראה לי שאם הייתי מבקש דבר כזה - הייתי חוטף סטירה! אבל את יודעת מה? - שווה לנסות!
השאלה אם הייתי מבקש, או אם הייתי רוצה את זה? רוצה - כל הזמן, לראות לגעת, "גונב" נגיעות, כשהיא מתכופפת, מותח ת'צואר כאילו היתה מלצרית בבית קפה רק שלא צריך "להסוות" את המבטים האלו! יכול (ועושה) לנעוץ מבט - להתריס אף פעם לא שבע!

למעלה