לבלוג!

לבלוג!

אני כאן במשך תקופה ארוכה ובחיים לא פגעו בי ככה... הבלוגים האלה הורסים ת'חייייייייייייייים אני כמה וכמה פעמים שקלתי להתאבד ולהשאיר הודעה לאמא שלי על המחשב "הכול בגלל הבלוג" אבל אני לפעמים חושבת שאתה לא שווה את זה אוחחחח....אוחחחח....אוחחחח.... ולכן אני אומרת בפה פתוח עם מלא אוכל וריר שנוטף...... די לבלוגים!!!!!!! הם הורסים ת'חיייייייייייים! <כל מי שחושב שאני מסכנה...שימשיך לחשוב כי אני באמת מסכנה> עיןןןןןןןןן לציוןןןןןןןן צופיההההההההה!!!!!!!!

כל מה שנכתב הוא על השפעת כדורים!

למתייחס נא לא להתייחס! ההתיחחסות איינה מיוחסת לבן אדם שמייחס את המיוחס מה היא רוצה?! תשתיקו אותה ומהר!!!

משועמם6

New member
רוצה אותך בחיים רוצה את אהבתך לעולם

משוררת דיייייייייייייייייייייייייייי אני בוכה.............אפילו בצחוק לא לגיד ככה רק שתדעי נשמה זה שאני משועמם6 יש סיפור ענק מאחריו ולא סתם אני משועמם כי החלטתי שעדיף משועמם חיי מאשר מיואש מת אז פליז משוררת אל תדברי כך אפילו בצחוק חולה עלייך יפהפיה שלי אני הייתי בסרט של היאוש והדיכי והבנתי מהר מאוד שהחיים זה שמחה זה כייף זה אהבה רק שצריך למצוא אותם אז תחפשי אותי נשמה ותגיעי לאהבה שלך אוהב אוהב אותך משועמם6אש

משועמם6

New member
אגב

אלין סיפרה לי שפעם בלי להתכוון ברצינות כתבה ככה תוך זמן קצר באו לה הביתה משטרה מ.ד.א. מכבי אש וערן..........חיחיחי תשאלו אותה

gazimooz

New member
גבי שם בדוי

משוררת אני חייב להודות שסיפורך נגע לליבי ואני מבין אותך אבל את צריכה להבין משהו קוטג' 5 אחוז זה לא בדיוק קוטג' 3 אחוז אותו דבר עם הבלוגים. לפעמים אני מזיל שלושה אפילו ארבעה דימעות מלאות תקווה שיום אחד אקח על עצמי אחריות ואנטוש לנענע אך אני נמנענע. אני רוצה לספר לך משוררת משל עם המון מושר השכל :הצבי והקקטוס: ביום בהיר אחד מלא רעמים ברקים שלג וגשם זלעפות הלך לא חמימו הצבי לטייל ביער ליד כולבו שלום(שלום שלום נעים מאוד) אך עם הזמן הוא החליט להיתיישב פיתאום הרגיש הצבי קוצים אוחזים בעכוזו ישר צ'יק וצ'אק היסתובב הצבי ומה הוא ראה? שאלתי מה הוא ראה? מה!!!!!!!!!! הוא ראה קקטוס מחזיק קיסם ובמקום הישיבה שלו. שאל אותו הצבי קקטוס יקר למה אתה לא משתמש בקוציך החסונים? למה לך קיסם? ענה לא הקקטוס : פחחחחחחחחחחח יא אהבל מה איכפת לך יש לך קיסם נעוץ בתחת! אני מאוד מקווה שהבנתם את מושר ההשכל הטמון בסיפור כי אני ממש לא הבנתי נ.ב. אני אח של ידיד שלסבאשלסבאשליהלךעלגחלים של יוסף המספר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ל-א מ-צ-ח-י-ק!!! אני חושבת על התאבדות ואתה מספר על קקטוס... סתם אנשים אני לא באמת רוצה להתאבד!!! תירגעו מקסימום למות!!! הרי כולם מתים בסוף לא?! מחפשת את הקיפוד שנעלם לי כל המוצא קיפוד נא לפנות אליו!

זה לא היה צריך לצאת ככה אלא ככה...

חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח נו באמת?!!?! בואנה אתם לא רוצים להשתיק אותה!!! אחחח אם היא הייתה לידי המשוררת הזאת! לא הייתי משאירה לה זכר... אגב מי שלא יודע... ולכל מי שמכיר את גזימוז הוא סוף סוף סוף סוף סוף סוף החליט להודות שיש לו משיכה עזה לנמלים!!!! אני אומרת כל אחד והסטיה שלו...אבל סטיה כזאתתתת????? נווווווווו באמתתתתתתתתתת.... :)

gazimooz

New member
נו זה מהקיוסק ממול:

משוררת! מצאתי את הקיפוד שלך! הוא מאיים עלי הוא אמר לי למסור לך שעד שהוא לא מקבל את הבוקסר הפירחוני שלו הוא לא מוכן לחזור! הוא כל הזמן צועקקקק לא רוצה אמבטיהההההה לא רוצה אמבטיההההה(כנראה שהבעלים שלו היתעללו בו!) הוא גומר חפישות סיגריה בצרורות ומנסה לעמוד על הראש!(דרך הרגב קיפודים ממש אבל ממש לא טובים בעמידת ראש!) משוררת קחי אותו ממניייייייייייייייייייייייייייי

אתה יודע שקיבלתי תקיפוד היה רשום...

ככה..לקיפודים יש משיכה עזה לחרא?! האומנם!?!? אז ככה אם הקיפוד נמשך אלייך זאת אומרת שאתה חרא?! ולא אני אמרתי! אתה אמרת!! אני אומרת ככה יש לך אפשרות להחזיר לי ת'קיפוד ומהר!! או שאני מתחילה לספר לכולם את האמת עלייך ואם אתה לא מאמין שאני מסוגלת אז אני מתחיהל מעכשיו... 5 עובדות שלא ידעתם על גזימוז!! 1- הוא אוהב להתקלח עם משקפת ים ושנורקל! 2- הוא אוהב להתחכך עם שיפצים של ספסלים! 3- הוא מגדל נמלים כחיות מחמד ומשחק איתם! 4- השם האמיתי שלו זה נבוכדנצר! 5- הוא ואמא שלו בשעות הפנאי אוהבים לשיר שירי יידיש אחד לשני.... כן כן זה הוא גזי ויש עוד הרבה...אל תפחדו ממנו אני רק אומרת שהוא מיוחד!

gazimooz

New member
שלום כאן אגודת חמשקל"ב

אנחנו מאגודת חמשקל"ב (חיות מוזרות שלא קשורות לבית) קיפודך משוררת חזר אלינו בריצת זיג זאז כולו מפוחד ורועד אך אל מבטו התמים יטעה אותכם הוא גנב לנו את כל הבוטנים! אז אני כראש אגודת חמשקל"ב החלטתי להביא עליו איזה פריסטילון : קיפוד יא מצ'וגע אתה צריך עזרה אם לא תירגע אני יחרסם לך תצורה! משחק אותה תמים! גונב לנו בוטנים! אתה צריך אישפוז רואים שאתה מתפוז! אני ימשוך לך בקוצים יקטוף אותם כמו חרובים! אני ישבור לך תרגל יתקע על ראשך דגל! אני יגנוב לך תקש הקטן של הטרופית! ותצתרך לפתוח את זה כמו שקית!(זה שיא המעצבן!) ימרח אותך בשוקולד ויזרוק אותך על קן דבוריםםםם! ישקר לאריה שאתה צוחק לו על הרעמה! ישים לך במכונת כבישה אבקת גירוד בקטנהההההה יו יו יו קיפוד תחזור הביתה יוווווווווווווו

פחחחחחחח!

כולה בלוגים מזדיינים מה את מתרגשת נכנסים צוחקים קצת ויוצאים הורסים לך ת'חיים? שברי אותו
אבל להתאבד? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נרקו!!!

את צוחקת?! אמממ אני צוחקת על האנשים פה!!! באמת נראה לך שאני אתאבד?! אני רוצה להראות לאנשים איך הם נראים ואני מהבלוגים!? התאבד?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תתרגשו הכל נרשם בגדר צחוק יש לי הפרעות!!! צריכה טיפול!!!

../images/Emo45.gif חופשי אני פה בצחוקים!

שמה על כולם *** חחחחחחחחחחחחחח עושה מה שבא לי גם אני מכורה אבל יש גבולללל

gazimooz

New member
מעיין!!!!!!!!!!!!

סליחה את הסודות האלה שאני מספר לך את לא חייבת להביא רמקול ולצעוק ברחובבבבבבבבב------------->>>>>>>גזי מתקלח עם משקפת ושנורקלללל! גזי פותח קופסאות שימורי עם השיניים! אמממ.....אופס את זה לא אמרת(תמחקו את זה בבקשה!) טוב אז ככה אם את התחלת לחשוף את הצדדים הריגשיים אצלי אני גם יחשוף את מעיין האמיתית! הנה לכם כמה עובדות על מעיין! 1.היא מנגנת על מנדולינה כשלצידה עומד גמל 2.היא אוכלת מרק עם הידיים! 3.איך לעזאזל היא אוכל מרק עם הידיים! 4.היא מצחצחת שיניים עם זנב של גירית! 5.בזמנה הפנוי מוציאה את הדגים מהאקווריום לטיול בגינה(אחרי זה היא מתלוננת שהם מתים.....) 6.היא אוכלת מרק בידיים כבר אמרתי?! קיצר מעיין חולים עלייך וזהו מה לעשות רק בבקשה ממך תפסיקי למען הצופים וילדי אגודת הנוער העובד לאכול מרק עם הידיים!

לא לימדו אותך לא לשחק באש...

שאני אמשיך עם 5 עובדות שלא ידעתם על גזי...כי אתה יודע שאצלך זה לא נגמר... ובכן...לעומת זאת...בכדי...למרות ש....האומנם...הכיצד... סתם נו תירגעי! <לוקחת כדור...נרגעת...נרגעתי> בכל אופן... גזי אני רוצה לספר להם ת'סיפור הקטן שחשפת בפניי המצמרר כגזי נולד הוא לא יצא כמו כולנו מהכוס שלאמאמא שלנו...הוא יצא מפילה... אבא שלו ובכן בואש...ומכן מקור השם גזימוז... הוא נולד שעיר אפור מכוער <אל תנסו לתאר אותו לא תצליחו משו מפחיד> הוא בן 28 היום בכיתה ט'.... אני פונה אליכם בבקשת עזרה עזרו לפילאש+חיבור של פיל+בואש תתרמו כמה שקלים למענו הוא חסר כל אין לו כלום אמא שלו לפעמים דוחפת החדק שלה לתחת שלו <כבר ציינתי שהמשפחה "מיוחדת" ולא שונה מאיתנו> גזימוז אני אבין אם תחליט להתאבד כמו שהצעתי לך אחרי שחשפתי ת'סיפור הזה אבל תבין...אחד למען כולם וכולם למען אחד!!! אגב אני לא יודעת אם תשמח או לא...אבל ארתור מוסר... הכיתה של אורנההההההההההההההההההההההה

גז..ז...ז...ז..ז..ז...

אז מה אתה בא נגדי פריסטייל?! יו יו יו אתה לא יודע עם מי יש לך עסק! איט דיסססססס!!! יו יו יו יו יו.... זהו הפריסטייל שלי על גזימוז כל משפט שאני רושמת... יוצא לי גוז הבחור כל כך מסכן כל היום רק מאונ... שהוא מגיע למקום כולם בורחים הריח שלו כל כך מסריח הוא מגיע לשחקים כל ימי שבת אצלו תפוסים הוא ומשפחתו יוצאים לטיולים בשבת האחרונה הם יצאו להפגנה... "לא לדרוך על נמלים תזהרו בבקשה" בירי בים בירי בים צ'יקי בם בם איזה משפחה אינעל העולם! הוא לובש עדיין אולסטאר יש לו את כל הצבעים... אמא שלו מתלהבת קונה את כל הסוגים... אז זהו לבנתיים..תתרשמו הבחור כה מיוחד כן זה הוא!

gazimooz

New member
מה קוטלים אותי פה../images/Emo46.gif

יווווו יוווווווו יווווווווווווו ליבי זועםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מעיין הקיפוד נשאר אצלי! את יכולה לשכוח ממנו! אני מתענג לי ברגע זה על הקוצים שלו!(אחחחחחחחחחח יו זה כואףףףףףף) אוי איזה כיף לייייייי יש לי קיפוד חדש!!!!!!!!!!!! איזה מגניב זה קיפוד בבית? הוא בא אלינו קצת במצב קשה הבעלים שלו האכילו אותו כל היום בבמבה! לא נורא מה איכפת לייייייייייי יש לי קיפודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוחחחחחחחח אני חייב לסתום קצתתתתתתתתת!!!!!!!!!!

למעלה