לבטל לאלתר גיוס בנות

amiad21

New member
הרעיון הוא פשוט השוויון...

לאו דווקא בין המינים - אלא בין האנשים. האמת היא שלדעתי הצבא יכול מחר לצמצם את עצמו לחצי ואף אחד לא ירגיש... יש כל כך הרבה אבטלה שכבר מזמן לא סמוייה אפילו אצל קציני בדרגות גבוהות... גם לדעתי אין סיבה שכולם יחויבו להתגייס לצה"ל. אבל לא ניתן לא לגייס את כולם. יש אנשים שהתרומה שלהם היא מאוד גבוהה ואותם חייבים לגייס. לכן הפיתרון הוא אחד מ-2 דברים: 1. לתת לאנשים האלה פיצויים מאוד רציניים על זה שלוקחים להם X שנים מהחיים... (וכמובן שאם זה יקרה אז כולם יבכו למה נותנים להם כל כך הרבה כסף מהמדינה כשלאנשים אחרים אין כסף לאכול). 2. לחייב את כולם להתגייס. הפיתרון הראשון לא ממש ישים... פשוט כי הפרצה תהיה גדולה מידיי... הפיתרון השני צריך לעבור טרנספורמצייה מסויימת. לדעתי אין שום סיבה שלא יגייסו את כל אזרחי המדינה לשירות לאומי. אגב, גם את אותם בנים שמשתחררים מהצבא על סיבות נפשיות ובריאותיות (אגב, אם מישהו יוצא מהצבא בגלל בעייה נפשית וגם לא מסוגל לעשות שירות לאומי מסיבה נפשית - אני לא מבין למה מישהו כזה אמור להסתובב בחברה שכולנו מסתובבים בה). כל אחד שלא יתגייס לצבא למשך 3 שנים (כי צה"ל לא ירצה אותו - ולא להיפך) יתגייס לשירות לאומי ל-3 שנים... יש המון בתי חולים שזקוקים לאנשים שיסיעו את עגלות החולים ממקום למקום, שיעזרו בקבלה, בתיקיות, בהכנת אוכל לחולים... יש המון בתי תמחוי ממשלתיים שצריכים סיוע... המון ארגוני חלוקת אוכל שהיו מאוד מודים למדינה אם הם היו נותנים להם אנשים שיחלקו בשבילם את האוכל... אני מכיר כמה אנשים שהולכים לקחת מאולמות שמחה את האוכל שנשאר, ככה שבמקום שהוא ייזרק לזבל - הם מביאים אותו לבית אבות. בטוח שאין שום בעיה שיהיה כמה אנשים במדינה הזאת שזו תהיה העבודה שלהם. תחשבי מה המשמעות בשביל בן אדם מבוגר שאיבד את הראייה שלו אם יהיה לו ילד בן 18-20 שיקריא לו כל יום את העיתון (מה גם שאותו ילד יידע קצת מה קורה במדינה). יש כל כך הרבה דברים לעשות וכל כך הרבה דברים לתרום... לא צריך להיות דווקא צה"ל. אבל זמן השירות צריך להיות שווה. רק בגלל שעצם העובדה שחברה שדורשת מעצמה (ומאחרים) שוויון זכויות - חייבת לדרוש שוויון חובות. בלי קשר לדת גזע ומין.

על סמך הסיבות שציינת

האם הומואים יהיו פטורים משירות ובוצ'יות ידרשו להתייצב ע"פ חוק בטחון סיוון?

Fleddermaus

New member
די, די!

סליחה על הבוטות, אבל נשים כמוך יכולות להרוס מה שלקח שנים לפמיניזם לבנות. למה את נכנעת לשוביניזם? אם את רוצה ללכת על עקבים, תלכי, ואם לא אז לא. זה טוב למישהו? את מי את מנסה לרצות? למה לך לאכול רק סלט? מה זה נותן לך? את אדם, את אישה, את באמת רוצה את זה? את לא חייבת, ואף שוביניסט לא יכול להכריח אותך. לגבי החזה והדימום אני לא יכול אלא להזדהות איתך, אבל זה לא פוטר אותך מחובות. גברים בגיל המעבר מסתובבים עם משקל כפול ויותר על הבטן, קמים להשתין כל שעה, סובלים מסכרת ומחלות לב,ומתים 7 שנים לפניכם. אולי במקום לריב על מי יוךתר סובל מהחיים, ננסה להגיע לשוויון? ולגבי הריון, לי זה נשמע נהדר, הלוואי והייתי יכול להיכנס להריון וללדת.

שרירי86

New member
שמע ישראל.

אתה לא חושב שהגזמת ?! אתה באמת רוצה להיכנס להריון ?! מה אני אגיד לך, התפיסת עולם שלך היא משונה וכניראה תישאר משונה.

וואו אתה כזה טפש

אבל מדי פעם אנשים באמת עושים מעשה, לפני שנה כמאתיים נשים מכת המצורעות עשו לינץ' וצדק עם גבר שאנס אותן כעשור ובית המשפט התעלם מזה. לשרוף את בית הכנסת בית העם ובית הבושת.

amiad21

New member
מסכים!

אגב, באותו הזמן לבצע שירות חובה לבנות במשך 4 שנים! אם בת רוצה שוויון זכויות - היא צריכה לרצות גם שווין חובות! אם את לא רוצה צבא כי אין אף מדינה שמגייסת בנות - תתרמי למדינה בצורה אחרת. תתגייסי (כחובה) לשירות לאומי ל-4 שנים. אחרי שתעשי את זה - תחזרי ונדבר...

Fleddermaus

New member
טעית

בפרו, ישראל, צפון קוריאה, לוב ואריתריאה יש גיוס חובה לנשים, ובזמן מלחה"ע ה-2 היה גיוס חובה לנשים גם בבריטניה ובבריה"מ.

קקטוסץ

New member
טוב, נו, אני אסלח לך על מה שכתבת

רק בגלל שיש לך הרבה 2 בכינוי שלך וזה רמז מאוד חזק למנת המשכל שלך.

למעלה