לבטל לאלתר גיוס בנות

לבטל לאלתר גיוס בנות

ולעלות את גיוס החובה לבנים ל- 4 שנים. צבא זה לבנים! אין עוד מדינה שמגייסת חובה את הבנות. לכן בנים, אין לכם מה להתבכיין!

תפסיקו להתבכיין

בנות שלא רוצות להתגייס מוזמנות ללכת לכלא במקום ואני גם מדבר לבנים

Fleddermaus

New member
שאלה קטנה, כן? ../images/Emo46.gif

למה אני צריך לזרוק לעזאזל ארבע שנים מהחיים שלי למען צה"ל, אפילו שאני מעדיף לתרום למדינה בדרך אחרת, בזמן שאת לא תעשי כלום? איזו מגבלה פיזיולוגית מונעת ממך לשרת בצה"ל? ומה מונע ממך לעשות שירות לאומי? אם לא שמת לב, זו לא המאה ה-14.

iRoNBaLLz

New member
מגבלות פיסיות לאו דווקא

אני בטוח שאם ככה היא פלטה שטויות והתנהגה בצו ראשון ( אם היא בכלל יודעת מזה ), הקב"א שלה בטח מסתובב בסביבות ה41-42, קב"א שאם אני לא טועה, לא מגייסים מלש"בים.

oיוון

New member
בכל נקודות

בכל נקודות הכח במדינה הגברים שולטים! כנסת, ממשלה, בתי משפט, עריות וכ'... אבל כאשר מגיעים לצבא, פתאום הגברים נזכרו במין היפה?

תראי

כל מפקד צריך פקידה.. שלא יהיה משעמם ;] חח סתם אבל אם הנשים רוצות גם להנות אז שיתרמו כמו כולם

סיוון, שלא תביני לא נכון

גם בצבא אנחנו שולטים ונמשיך לשלוט, וכמה שאני זוכר, גם בכנסת ובבתי המשפט יש נשים, ככה שאל דאגה, אתן לא מפריעות לשלטון שלנו

שרירי86

New member
עדינה

"יפת נפש"

iRoNBaLLz

New member
מבחינת רוב כן אבל אסטרטגית?

שכחת לרגע שלבית המשפט העליון יש נשיאה? יש שרת חוץ, שרת חינוך? זה לא שאין נשים. כאשר מגיעים לצבא? למה מישהו ביקש ממך ללכת לטחון שמירות באיו"ש או מבצעים בעזה? בזמן שרוב החיילות בצבא הן פקידות או בכל מיני פרויקטים, מודיעין וכו', רוב החיילים טוחנים בקרבי. 70% מהבנים המתגייסים הולכים לקרבי לעומת 2-3% מהבנות.

iknow

New member
70% מהבנים המתגייסים לא הולכים

לקרבי. מאיפה השטות הזאת פתאום?

konda

New member
שטויות..

אפשר לחשוב שאנחנו מדינה שובינסטית ומפלה כל כך, באמת... יש לנו כיום שרת משפטים ונשיאת בית המשפט העליון שהן נשים פעם אחרונה שבדקתי, אז כיצד בית המשפט נשלט על ידי גברים כאשר המעמד הרם ביותר בתחום המשפט ניתן לאישה. את שולה זקן את מכירה ? כדאי שתעשו הכרות וגם עם עוד כמה נשים מאוד חזקות במוסדות השלטון, אולי יולי תמיר. יש בצבא את דוברת צה"ל, הלא היא מירי רגב ולפניה גם כן כיהנה אישה בתפקיד ולצידה ישנם נשים רבות שמועמדות לתפקיד תא"ל וכיום נשים משתלבות הרבה יותר טוב בצבא. אמנם את מנסה להשרות פסימיות, אך אם תסתכלי על זמנים עברו תגלי כי מדינת ישראל החלה בתור מדינה שמעמד האישה בה הוא טוב מאוד ואף התקדמה בצורה מרשימה מאוד במשך השנים, תראי את הטוב ולא את הרע שלפי דעתי את מנסה להדגישו ללא ראיות. בכל מקרה, כיום יש הרבה יותר נשות אקדמיה והרבה יותר נשים שמשתלבות במגזר העסקי, המהפכה האמיתית קוראת בזמנים אלו כאשר נשים רוכשות השכלה אקדמאית באחוזים הרבה יותר גבוהים מפעם וזהו הכוח שיניע את העובדה שבעוד שני עשורים בערך הרבה יותר נשים ישפיעו על המדינות המערביות ואופן התנהלותן.

oיוון

New member
לכל כלל

לכל כלל יש יוצא מן הכלל! זה כמו להגיד שהגרמנים בתחילת המאה הקודמת היו אנשים טובים ולתת בתור דוגמה שמות של חסידי אומות העולם! אך יש סטטיסטיקה: 92% בממשלה גברים. 95% בכנסת גברים. אתה לוקח את ה- 8%-5% ומביא דוגמאות מהם. יופי! ובכלל סטינו מהנושא שישראל המדינה היחידה בעולם שמגייסת בנות לשירות חובה. אז הצעתי במקום זאת, לגייס את הבנים ל- 4 שנים. אם הם מחליטים את ההחלטות (כמעט) לבד אז שיאכפו אותם גם לבד.

amiad21

New member
נכון!

אם בנים מחליטים החלטות לבד - צריך גם לאכוף אותן לבד! יש לפטר לאלתר את כל הנשים מכל משד ועבודה ממשלתית שקיימת היום לאלתר! יש להעיף את השוטרות, את הרופאות והאחיות בבתי החולים הנתמכים ע"י הממשלה! לזרוק את כל השופטות מבתי המשפט! כפי שטענת... אם הבנים מחליטים - שרק הבנים יאכפו! יש רוב של בנים בכנסת - תשני! תעמדי על שלך! תרימי את נס הדגל ותרוצי לכנסת תחת מפלגת הנשים! אם יש באמת רוב לדעה שלך שצריך להיות יותר נשים בכנסת - אז את תיכנסי לכנסת ותוכלי להשפיע. אם לא יצביעו לך - כנראה שגם נשים מבינות שהטענה שלך מגוכחת... אז יאללה - תרוצי לכנסת ונדבר בעוד 3 שנים... נראה אם באמת לדעה שלך יש רוב...

oיוון

New member
נראה אתכם

נראה אתכם נכנסים להריון. הולכים על עקבים. צובעים כל הזמן את הפנים. מסתובבים עם משקל על החזה. מדממים בקביעות מגיל 12-13. לא אוכלים כלום חוץ מסלט. וכ' וכ' אז אל תתבכיינו אם יוסיפו לכם עוד שנת שירות כדי לפטור אותנו מזה.

amiad21

New member
והקשר?

נכנסים להיריון - אתן מוזמנות לא להיכנס... נראה כמה זמן תחזיקו... ללכת עם עקבים / לצבוע את הפנים / לא לאכול כלום חוץ מסלט - זה כבר אתן עשיתן לעצמכן... אני לא מחפש את בת הזוג שלי לפי איך היא צובעת את הפנים או לפי הסלטים שהיא אוכלת. אותי מעניין האופי שלה, כמה איכפת לה מאחרים ועוד דברים שלא קשורים לשום דבר שהזכרת כאן... אתן עושות את זה כדי שבנים יתייחסו אליכן ואתן מספיק טיפשות כדי לא להבין שאם בנים מסתכלים עליכן בגלל הדברים האלה - עדיף לכן לא להסתובב עם הבנים האלה... המשקל על החזה והדימום - סליחה... לא באשמתי... את מוזמנת להגיש תביעה נגד ההורים שלך על זה שהם ילדו בת ולא בן... :) גם ככה אתן משרתות הרבה פחות ממה שאתן צריכות... כולכן בוכות שאין שוויון זכויות אבל עוד לא קמה האישה הראשונה שתצעק על זה שאין שוויון חובות! נשים שכאלה הן פשוט ביזיון ותמיד יתעלמו מהן ולא יתיחסו אליהן... כולם יודעים שכל אחת שדורשת שוויון זכויות אבל שותקת בעניין שוויון חובות פשוט מנסה לנצל את האווירה בנוגע לעניין הזה... כשתקום מישהי שתדרוש שוויון חובות במקביל לשוויון הזכויות ותראה שהיא באמת פועלת ב-2 הכיוונים - היא תזכה להערכה ותמיכה מהרבה אנשים... בינתיים כל הארגוני נשים פועלים רק בכיוון אחד ובגלל זה זוכים להתעלמות של כלל הציבור. אל תתבכייני על דברים שהטבע נתן לך ואל תתבכייני את זה שאת מחליטה להתחפש לליצן לפני שאת יוצאת מהבית כל פעם. יש מצב קיים. רוצה לשנות אותו - קומי ותשני. אל תנסי להפיל על אנשים אחרים דברים שלא בא לך שיפילו עלייך...

הא יפה.

ואני ולתומי חשבתי שארגוני הנשים הפועלים לשיפור מעמד של האשה, למודעות לאלימות במשפחה, לאונס, הטרדה מינית וסחר בנשים, זוכים בהתעלמות הציבור כי הציבור מטומטמם, שוביניסטי וחסר מודעות. נחמד שהפורום זכה באינטלקטואל מהמעלה הראשונה כמוך שבה לספר לי שכל זה אינו אלא טעות מצערת בשל העובדה שאנחנו משרתות שנתיים וצבא ולא שלוש. ולו היינו משרתות שלוש שנים בצבא, הגנג-בנג בחיל האוויר לא היה מתרחש וכל איש ציבור היה מפסיק לאנוס נשים. כי מה, הן שרתו שלוש שנים, מה מגיע להן עכשיו טראומה לכל החיים.

amiad21

New member
אז אנחנו מסכימים...

בסופו של דבר לפחות חצי מהאנשים במדינת ישראל הם נשים... במדינת ישראל יש בסביבות 6 מיליון ישראלים (אפילו יותר). לצערי לא ראיתי 3 מיליון נשים שיוצאות ומפגינות מול הקריה בת"א, שחוסמות את הכניסה לכל בעלי הדרגות הגבוהות בצבא וממררים את חייהן של האחראים עד שלא יעופו כמה ראשים בעקבות הפרשה שקרתה בח"א. אני מסכים איתך חד משמעית שהפרשה מזעזעת ואם זה היה תלוי בי כל אחד מאותו חיילים שהתעלל באותה ילדה היה צריך להישלח לכמה שנים (אם לא יותר) בכלא. בפועל - העובדה שלמרות שכל האנשים יצאו "נקיים" ולא ננקטו צעדים אמיתיים כנגד האחראיים ולמרות זאת עולם כמנהגו נוהג לא אומרת שהציבור שוביניסטי וחס מודעות, פשוט כי אז לטענתך 3 מיליון ישראליות הן שוביניסטיות וחסרות מודעות. הסיבה שאנשים יצאו נקיים הא בגלל שהנשים לא עושות שום דבר אמיתי כנגד הבעיות האלה חוץ מלהתלונן ולהתבכיין. אני רוצה להבין... אם הבנים ישרתו 4 שנים אז מה שהיה בח"א הוא כן בסדר? אם הבנים ישרתו 4 שנים אז לא היה צריך ארגונים לשיפור מעמד האישה או למודעות לאלימות במשפחה? הרי ברור שאין קשר... בגלל זה הטענה שצריך לשחרר נשים מצה"ל ולגייס את הגברים בלבד אינה טענה היגיונית, היא לא טענה שבבסיסה עומד משהו שבאמת אמור לשפר את מעמד האישה... הטענה שעומדת בבסיס הבקשה שלך היא פשוט התבכיינות שאומרת גם ככה אנחנו נדפקות בחיים - שגם הגברים יידפקו בתחום אחר. במקום לחשוב ככה - תחשבי איך הנשים יוכלו לשרת במשך 3 שנים מלאות כמו גברים, איך אתן יכולול לקחת על עצמכן תפקידים קרביים כמו הגברים ואיך אתן יכולות להשתלב בצבא ולהיות 50% מהקצונה הבכירה בצה"ל. באותה המידה, אם את חושבת שלנשים אין ייצוג מספק בכנסת - פשוט תקימי את מפלגת הנשים ותרוצי... עקרונית, אם הנשים הן לא שוביניסטיות וחסרות מודעות - אז יש לך כבר 3 מיליון מצביעות... זה מספיק כדי להיות רוב בכנסת... מבחינתי - איש ציבור שאונס או לצורך העניין כל גבר שאונס מישהי צריך להיות מורחק מהציבור הרחב למשך כל חייו. גבר כזה, ללא קשר להיותו איש ציבור או לא צריך להיות מורחק מהחברה ולהיות במוסד שיעביד אותו בעבודות פרך עד שהוא יתפגר שם. העובדה שזה לא קורה היא הוכחה לכך שציבור הנשים לא עושה מספיק כדי שזה יקרה... ואם את רוצה הוכחה לכך שלציבור הנשים לא ממש איכפת ממה שקורה - תקחי דוגמא מהחרדים שהודיעו שבגלל שאל-על תשלים את הטיסות שלה שנדחו בעקבות השביתה בתוך יום שבת - הם מחרימים את החברה וישר התבטלו מאות ואלפי הזמנות טיסות של חרדים. אם ציבור של כמה מאות אלפים (במקרה הטוב) הצליח כבר להעמיד את ראשי החברה הזאת על הרגליים - תחשבי מה יכולות לעשות 3 מליון הנשים במדינה שלנו... העובדה שהדברים עדיין כפי שהן רק מוכיחות שאתן פשוט לא מצליחות להתארגן כמו שצריך ולהתאחד נגד כל הדברים הלא טובים שכן מתרחשים במדינה שלנו כנגד נשים... אני אשמח אם פמיניסטית, לא מטומטמת ובעלת מודעות גבוהה כמוך תוכל לתת לנו הסבר למה 3 מליון נשים לא מצליחות להזיז כלום... ולמה את חושבת שאם אתן לא תתגייסו והבנים ישרתו 4 שנים - אז הכל ישתנה לטובה עבור ציבור הנשים במדינה?

אני לא מבינה משהו

אני לא אמרתי שנשים צריכות לקבל פטור ובמקומן הגברים ישרתו ארבע שנים, אבל אני לא מבינה מה עומד מאחורי בסיס הרעיון שלנו שעלינו לעשות שירות צבאי כשל הגברים? נדמה לי שהמדינה כבר התקדמה מעבר לנק' שהצבא הוא הבסיס לכל החיים האזרחיים וזכויות האזרח.

למעלה