לבטים, לבטים....

Eiley

New member
לבטים, לבטים....

יש המון דברים שאני רוצה לרוץ לעשות, מעבר לשעותיי בשרות הלאומי... לאחרונה התחלתי יוגה. עכשיו ראיתי שיש קורס מיוחד לרקודי בטן בקיץ ויש עוד המון בפתח. אני מאושרת מעצם הרצון לעשות כי אינני לוקחת אותו כמובן מאליו, אבל אני מרגישה קצת מוגבלת עדיין מעצם העובדה שצריך לתכנן ולבדוק ולהשקיע.. עדיין לא מצאתי תחומים להתמסר להם ולהתמיד ואני עדיין בחיפוש )למרות שאני שואפת תמיד לחדש(. איך יודעים מה רוצים? איך משלבים בצורה חכמה כמה דברים? האם אפשרי לעשות מה שרוצים? זה חייב להיות משו אחד? וכלכלית? רוצה לשמוע את דעתכן יקרות שלי

לנסות ולהתנסות ../images/Emo140.gif

כמה שאת יכולה. ככה יודעים ככה לומדים. אין טעויות. יש למידה והתנסות.

מסכימה עם צופית היחידה1 ../images/Emo24.gif

יש כל כך הרבה קורסים, מעשירים , בריאים ומעניינים. כמעט בכל מקום אפשר להתנסות, מפגש , חודש ... תחפשי תתחילי , תעזבי , תתחילי משהו אחר.. אם לא תתנסי, לא תלמדי ולא תדעי אף פעם מה את הכי אוהבת בעולם. להתנסות הזו -אין מחיר, כי המחיר הכי גדול -אינו נמדד בכסף, אלא במה שתפסידי אם לא תתנסי. בהצלחה ואהבה
אריאלה

Eiley היקרה

יש המון דברים שאת רוצה לעשות - באיזה היבט, לימודים או תחביב ? יוגה זה נהדר ! גם התעמלות, גם תורם לנפש ולנשמה - האם את נהנית מכך ? והנה ריקודי הבטן - האם זה אמור להחליף את היוגה ו/או במקום במידה ויש לך זמן פנוי וכסף לכך... ?

Eiley

New member
התחלתי ממש עכשיו...

את היוגה והאמת היא שאני די נהנית. בפעם האחרונה שעשיתי הבנתי שזה באמת עובד, כשבהרפייה פשוט לא רציתי לקום ונרדמתי קלות. הדברים שציינתי הם דברים שאני רוצה לעשות כתחביבים כרגע, כל החלטה דורשת כמובן שריון של זמן וכסף גם כי אני רוצה מאוד להתמיד, מידה שאני עדיין עובדת עליה ולומדת אותה. אני מאוד אוהבת את התקופה הזו ומודעת אליה ולכן אני מאוד נלהבת להתנסות ולעשות. תחושת העשייה והרצון התחילו עכשיו אחרי תקופה ארוכה שבה הרגשתי ההיפך ולכן אני רוצה להודות ולקיים אותה במלואה!

איזה כיף לך!!!

את בשלב שאני כל כך אהבתי- כל האפשרויות פתוחות בפנייך, את יכולה לעשות ה-כל כל מה שאת רק רוצה. את אפילו יכולה להתנסות בדברים שאולי לא יהיו חלק מעתידך (רקודי בטן...) אך לבטח יעצבו חלק גדול מאישיותך. אני בטוחה שלבסוף תפעלי על פי צו ליבך ובינתיים ממליצה לך להינות מהחוויות שתאספי בדרך עד שתמצאי את ייעודך. בהצלחה!

Eiley

New member
אתן נפלאות!!!!

אני כל כך נהנית מהתגובות והעצות של כולן! מדהימות!...

לומדת74

New member
את לא חייבת לדעת הכל מראש

תניחי מראש, שכל בחירה שלך היא נכונה לאותו הרגע. תבחרי במה שהכי נראה לך, ותראי איך את מרגישה עם זה. ואם לא מתאים לך תעברי הלאה. זה קצת כמו בן זוג. את יוצאת לכמה דייטים, רואה במה מדובר, מתאים לך או לא, ולא קובעת מראש מי יהיה בן זוגך לשנה הקרובה..

המונשרי

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים אין מנוס מלפעול בשיטת הניסוי והטעיה- כלומר קשה לדעת מה הכי מתאים לנו עד שלא מתנסים במספר אפשרויות ומתוכן בוחרים את זו שהכי הכי...

למעלה