לבוש

aYaLoLy

New member
jump to the left

ג'ינס מאברקומבי, צמוד יותר מאי פעם אבל עדיין לא לגמרי למזלי
שמלה ורודה שהפכתי לחולצה ע"י קשירה עם מחשוף נדיב ביותר צעיף חוטים קיצי חזיה לבנה תחתונים ורוד לבן שיער פזור

moruush

New member
../images/Emo90.gifמעפןןןןןןן

ג'ינס (
) כחול כהה ארוך. בגיזרה ישרה חזייה חומה מהממת גופיית סבא לבנה סווצרט תכלת של טימברלנד כ"כ מחמם. הוואנס החדשות שלי
עגילים ניתלים שיער פזור\קוקו חביב דולצ'ה וגאבה לייט בלו, קונסילר, עיפרון ירוק

AnGeL DoLlY

New member
לשדה תעופה

כפכפים רוקטדוג תחתונים שחורים מכנס שלושתרבע לבן מבוניטה מין טוניקת קשירה כזאת עם מחשוף בצבע שחור, מזארה צעיף שהל לבן שכבר נדבקתי אליו שרשרת עם שלושה פרחים כחולים ממיכל נגרין טבעת אבן כחולה שיער פזור אס אולוואיז

MaddyD

New member
לעבודה... הכי סתם

ג'ינס ישר כחול כהה אלסטר לבנות שער אסוף עם קליפס גבוה.. בלי איפור בכלל גופית סבא עם הלוגו של טובורג לוקחת בתיק את הסוודר ראלףלורן שהוא הביא לי.. כי קר טילים בעבודה תיק ענק ורוד כזה מכוער קצת אבל למי אכפת.. היום בערב נפציץ הופעה

SNoopY 26

New member
הייתי בדיזינגוףף וקניתי דגים!!

חח סנדלים עדינות מעץ ורצועות בצבע זהב, טומי הילפיגר שימלה פשוטה, מגיע קצת מעל הברכיים.. יש דיי מחשוף. בצבע אפור בהיר בהיר בהיר חזייה לבנה חוטיני מנומר תיק צד באז' חחח הלכתי את כל דיזינגוף עם 2 דגי זהב ביד!

little shorty

New member
כי אתמול היה כיף.

סקיני אפור בהיר חולצה ויקטוריאנית שחורה עם תחרה נעלי סירה שחורות שעון שחור עם זהב עגילי פנינה קטנים

הייתי במסעדה../images/Emo71.gif

טישרט לבנה עם כוכב שחור.שלקחתי לאמא..מגניבה ממש.ממנגו טייץ שחור עד הברך כרגע יחפה,אז היה נעלי בובה בורדו צמידים קבועים שרשרת קבועה שיער פזור איפור רגיל ואמור אמור היה טעים ^^"

aYaLoLy

New member
They call me Cuban Pete../images/Emo71.gif

טוב אז חצאית ירוקה ארוכה שלא לבשתי מלא זמן גופית ספגטי עם תחרה לבנה שרשרת יפה מדיווה טופ שחור מהנס תחתונים שחורים

aYaLoLy

New member
אחרי מקלחת.../images/Emo71.gif

חצאתי קורדרוי שתכננתי ללבוש שבוע שעבר ובסוף עשיתי את הבחירה ללבוש את השמלה הלבנה חולצה לבנה עם מחשוף נחמד ואני לא יודעת אם לשים מעל סריג ירוק שקניתי אתמול בזארה או ללכת עם ז'קט ועם הכובע המגניב שקניתי בחיפה. הצילו!

Liraz 6q

New member
יוצאת..

חזיית סטרפלס שחורה פושאפ תחתון ברזלאי שחור חצאית גי'נס עם דרקון זהב בתחת חולצת סירה שחורה כזאת חשופה עקב דק שחור תיק שחור של שנאל שיער נפוח שרשרת המגן דוד זהב הקבועה עגילים זהב עם אבן חומה ואיפור עוד לא הוחלט.. בטח משו כהה..

EVE Lights

New member
מיאו.

שיער פזור משקפיים חולצת טי אפורה עם כיתוב Coke באדום מפול אנד בר שורטס ג'ינס חמודים מפול אנד בר חוטיני שחור שרשום I love you באדום גרביים שחורים

yaeli87

New member
לה להלה....

עכשיו- היינס שחור מתרחב קצת תחתון בוקסר של מיקי מאוס בפסים לבן ואדום והגומי ירוק עבה צמיד רגיל ברגל נעלי בית של פרה גופיית בייסיק שחורה חזיה שחורה שרשרת רגילה טבעת רגילה ופונינט[!] אה גם קפוצ'ון של היינס בצבע ירוק. היום לברית- טוניקה ירוקה [היא שמלה יותר אבל קצרצרה אז הפכתי אותה לטוניקה] מקסטרו גופייה שחורה מתחת חזיה שחורה תחתון שחור טייץ 3\4 שחור שרשרת,טבעת,צמיד ברגל והנעליים מגזית המעלפות שאחרי דקה וחצי הרגו אותי. ומלא שחור בעיניים...

THE ronch

New member
אתמול

גרביונים שחורים-חצי-שקופים עם מלייאנתלפים נוצצים עליהם. משהו מגניב אש שמלה שחורה מזארה עם כיס גדול באמצע כמו בקפוצ'ון, שרוולים שלושתרבעי פומה אפורות (.. :| חזרתי מהעבודה ישר ליציאה) תחתונים שחורים עם קופידונים בכסף טופ שחור מהיינס לק שקוף-ורדרד שרשרת וינטג' זהב שלא יורדת ממני תיק שיני-כלב הרבה מסקרה :)

למעלה