לבוש

MaddyD

New member
לוטרינר וסתם בבית כי הוא בא תכף

קורדרוי סקיני שענק עלי עם חגורה חומה גדולה, אולסטר לבן חולצה ירוקה סינדרלה שער פזור עגילי כסף עיניים כהות.. עייפה.. רוצה לישון. להגיד לו לא לבוא?

Small talk

New member
החולצה החדשה

K a y a 1989

New member
אוי ממש אהבתי

אותה,מדדתי כזאת בבז' ניראה לי אני באמת אקנה אותה ממש יפה!

*מועתק מפורום אופנה*

גופיית סבא לבנה ארוכה מעליה טי שירט שחורה חלקה חצאית ג'ינס קצרה בהירה כאפיית כבשים מפולאנ'בר חיקוי-הוואיינס שחורות עגילי מדבקה עגולים סגולים לק סגול בהיר תיק צד מפלסטיק עם קומיקס בשחור-לבן קוקו נמוך מרושל החונכת שלי חשבה שזה יפה.

EVE Lights

New member
נחמדי ופשוט.

אביב עוד מעט בא
חולצה אפורה ארוכה עם צווארון V וקצת שחור בכתפיים, מFOX לפני כמה שנים טובות ג'ינס צמוד אך לא סקיני חונק שחור מזארה שאני אוהבת נורא גרביים שחורים עד הברך עם פרחים צבעוניים תחתונים שחורים רגילים

AnGeL DoLlY

New member
מכירות את זה שאתן מחכות לחורף

רק כדי ללבוש חולצה ממש יפהה ששמרתן אותה כל הקיץ!?. חח או שזו רק אני בכל מקרה תחתונים ורודים עם לבבות- ויקטוריה'ס טרנינג שחור היינס החזייה הרגילה קפוצ'ון ארוך כזה בצבע חום עם טיפה'לה מחשוף וכפתורים
מזארה שנה שעברה. כ"כ אוהבבבת כפכפים רוקטדוג שיער יפהה הולכים לחגוג לידיד פה במושב

../images/Emo203.gifחחח דיייי זה בדיוק מה שרציתי לכתוב

כי SomebodyElse כתבה שהיא מחכה לימים הקרים כדי ללבוש את החולצה שהיא קנתה, וממש רציתי להגיב "יואו מכירות את זה שמחכים למזג אוויר אחר בשביל הבגדים?" אז כןןןן חחחח הכי בעולם. והתלבשת מגניב, אני אוהבת את הסגנון.

אני משתגעתתתת$^$^

תחתונים שחורים עם דברים אדומים חזייהלבנה עם מלאן פרחים ורודים, מקסימה דוקא, ירושה משיר. חולצה שחורה צמודה עם כיתוב צהוב-אדום שרוואל מגניייייב בסגול מזעזע לק צהוב-טקסי עגיל סמיילי עיפרון מרוח על החייייים.

GoOni

New member
בבית.

תחתונים ורודים בגזרה מעצבנת שקצת קטנים עלי עם הדפס של עיניים. מדלתא. חולצה של בן, ורודה בהירה (שהפכה למן אפור-סגול בהיר) עם ציפורים ורודות וסגולות. נשמע קצת גיי, אבל זה לא ממש. מפול אנד בר. [כוסאמאשלו שיחזור כבר]

RainbowL

New member
יומולדת לאיזה מישהו

סקיני כהה עם כיסים ובאלגן הווייאנס לבנות גופייה לבנה רגילה ארוכה מעליה סריג לבן בגזרה מהממת עם וי (תחום גדול כזה) ומקסים. מברלין, אמא הביאה לי. עגילי חישוק כסופים עם דוגמא כזאת גולגול גבוה ומבולגן שעון כסוף, צמידים רגילים, וצמיד קרית אלון שלא קשור לחרוזים שם. יאללה ביי

ShiRa1101

New member
לבית קפה ..

גופית סבא לבנה מעליה ז'קט חום קצר ג'ינס בהיר שמתיימר להיות סקיני נעלי בובה שחורות
סליחה על האיכות !!:]

adiss90

New member
מתות

סנדלים גופיה דגמ"ח תיק "אור ירוק" מזוודת "אבקות ומזומנים" (מתכת כסופה) לא כל יום הולכים ככה ברחוב ;)

SNoopY 26

New member
יאא מה אני אלבש היום למסיבה?!!

מכנס קצרצר אפור גופייה אפורה עם תחרה לבנה מאברקומבי [של חברה] בלי חזייה תחתונים וורודות זוהרות כאלה ביתי נו

stink

New member
אני נראית כמו הומלס

מכנס טרנינג חום גרביים ורודות עם מיני עיטורים לא מובנים חולצת בצפר ישנה <כן , כן..> ותחתונים בירוק זוהר עם עיגולים . מישו אמ מזעזע?

האמת, שיקי קצת

לעבודה: גופיה שחורה עם כתפיות דקות ומחשוף מרובע ועמוק, הכי פשוטה והכי מחמיאה סקיני כהה ומדהים [!] של לי קופר סווצ'ר לבן-שמנת ממנגו, פתוח כפכפים שחורים שרשרת כסף ענקית ארוכה סינמה סיטי עוד מעט: [מה שאתן רוצות למי שמזהה את מי חיקיתי בשילוב הזה!] סוודר ענק שמגיע לי עד מעל הברך, אוברסייזד בטירוף עם מחשוף סירה, שסוף השרוולים שלו צמודים, בפסים שחור-אפור כפכפי אצבע שחורים שיער אסוף בעגבניה מג'ייפה וסרט כזה צהוב קשור מעליה בשיא הרישול :p עגילי חישוק ענקיים

למעלה