לבוש :>

little shorty

New member
כי נראיתי טוב היום.

טי שירט שחורה עם פתח וי סקיני אפור סנדל שחור עם פפיון תיק אדידס ירקרק משקפי שמש גדולות תחתון אדום חזייה אפרסק עם תכלת ועכשיו גופיית סבא בטן כתומה בוקסר לבן עם ציורים קטנים של כוכבי לכת שחורים כפכפים לבנים עם פאייטים וחרוזים שקופים

stink

New member
לעבודה מקודם..

ג'ינס חרוש וישן של SEXO <מזה החברה הזו בכלל?? > חולצה ירוק בקבוק עם צווארון כזה , שקניתי אתמול בTNT וכפכפים בצבע כסוף-מוזהב..אנערף..נראות לי קצת פרחיות . והיה חם

לא מותאם, אבל מגניב!

-טי שירט מדהימה [טוב, תכל'ס אני לא לגמרי שלמה עם זה שקניתי אותה ולא אחרת שרציתי, אבל היא הייתה כה יקרה שאני מחוייבת להתלהב ממנה בכל הזדמנות אפשרית], עוצרת נשימה כמעט, בצבע סגול בהיר [לילך?] עם הדפס בסגנון תמונה מעיתון [?] של מיס פיגי וכיתוב ורוד: "I know you miss me". טוב, היא באמת מיוחדת, קשה להעביר את זה בכתב. ;[ מהחנות של ענת מיקולינסקי. -שורטס ג'ינס בהיר -חיקוי הוואיינס שחורות -טבעת כסופה רגילה וגומיה שחורה על יד ימין -שיער פזור וחלק במיוחד -תיק פלסטיק מלבני ארוך בצבע לבן עם הדפס קומיקס שחור על כולו. מפולאנ'בר. זה בעייתי להחליט שהגיע הזמן להתחיל לקנות בחנויות מעצבים מדי פעם, כדי שהארון שלך לא יושתת כולו על ווריאציות של פולאנ'בר וזארה שאתה חולק עם כל המדינה, אם אחר"כ אתה מגלה שנתקעת עם טישירטס ב...טוב, בואו לא ניכנס למחירים כרגע [
], שאתה לא לגמרי משוכנע שרצית, וחייב ללכת איתן לכל מקום רק מתוך רגשות אשם...;[ אבל היי! שאלו יהיו הצרות שלי, באמת! ^^

אחרי מקלחת

גופיה שחורה תחתון ורוד מכנס שחור 3/4 עם קשירה במותן של KEDS כפכפי ים שעון שחור וצמיד כמו של רביד כזה עם פרח [כמו שיש לכל העולם]

AnGeL DoLlY

New member
ליומולדת של ידיד

תחתונים הכי חמודות בארץץץ. עם מסגרת בצבע ורוד-מסטיק, הרקע כחול ולבבות ורודים. מויקטוריה סיקרט[: שורטס קצר לבן עם כיתוב של PINK גדול בתחת, גם מויקטוריה חזיית סטרפלס גופייה שחורה מנו ניים שהפכה לסטרפלס עם הזמן, והרבה יותר יפה ככה שיער רגיל

coolit

New member
ועוד

-משהו שתקוע לי בין השיניים ומציק לי אחושילינג כבר שעות!!!!!111 -גרב צהוב וגרב כחול ולבן עם פרחים -חצאית ג'ינס בהיר מרנואר -חולצה בצבע תכלת\טורקיז\איך שלא תקראו לכחול המהמם הזה, שהוצאתי אתמול -שרוולון שחור -עדשות, גומיה בשיער, עייפה רצח..

למעלה