גופיה שחורה מגניבה עם גולגלות ולבבות [מ"מנגו", אז יש לה גם טאץ' אלגנטי ובלתי-פריקי מסוים] חצאית ג'ינס קצרה בהירה עם ריצ'רצ'ים בולטים בכיסים ההקדמיים שרשרת כסופה עם תליון גולגולת חיקוי הוואיינס שחורות טבעת כסופה וגומיה שחורה על יד ימין אני אף פעם לא מחדשת. ;[
אסף ארליך (היה ממש ממש טוב. פשוט מעולה.) ג'ינס גופיה שחורה ארוכה עם תחרה למטה וקצת למעלה כפכפי אצבע שחורים כאלה יפים אין לי כח להסביר שיער אסוף משקפיים
בוקסר ירוק עם בובספפוג מחופש לסנטה תחתונים. אדומים אם זכרוני אינו מטעה אותי חזייה בצבע גוף. מבחיל:\ גופיית קולר לבנה שנצמדת לי בדיוק למקומות שהיא לא צריכה. אי לכך ובהתאם לזאת תסיקו שעפתי למיטה. [זו פיג'מה רבותיי.]
טופ שחור חדש וכיפי שעושה אחלה ציצי גופיית סבא ארוכה לבנה מעליה סתם בשביל הגזרה גופייה בסגול מהמם שכזה. תחתונים חומים חדשים עם פס ורוד איפה שהגומי שיער בבלגן שלא נראה כמוהו צמיד אילת צמיד חוטים מהים וצמיד לבן עם HOPE ותכלת עם BEST FRIEND פשוט מרתק. ושרשרת זהב כמו אלה עם השם רק שכתוב גורג'ס מדיווה ופעם היה שם סקיני דק וכיפי אפור כהה, ואז ג'ינס קצר ואז הוא נפל לי אז הורדתי ונשארתי בתחתוניי
אה והייתי עם תיק סטלנים כזה צהוב!!!!!! צהוב וסגול זה אולי מזעזע.
גופייה ורודה בצורת Y מכנסיים קצרים בצבע שחור תחתונים ורוד בייבי הורדתי צמידים מהרגליים ומהיידים [בכלל כרמאיל :-O] לק ורוד בייבי [יידים ורגליים - עוד שעתיים ירד
כפכפים תנכיות מכנסיים קצרות רחבות בצבא חאקי, שהיו שייכות לסבא שלי בתקופה שהוא שירת בהגנה (מה שמכריח אותי ללבוש איתם חגורה וסיכת ביטחון מחוברת , כי הם מעט גדולות עליי וחסר להם כמה כפתורים). תחתונים בגזרת מוזרה (משהו בן רגילות לחוטיני) שמאחורה זה נקודות לבנות על רק אדום ומקדימה זה לבן עם ציור של מיקי. חזייה שחורה. טוניקה כתומה עם כיסים. בדרכי לעזריאלי.
> שמלה שחורה עם פרחים קטנים בורוד-תכלת-סגול של "ברנרד", קיבלתי אותה (ועוד אחת כזו בסגול) מדודה שלי, שלבש אותן בפעם האחרונה לפניי ..18 שנים ככה? אניוואי היא חמודה > חזייה שחורה > תחתונים ירוקים עם חיפושיות > כפכפים
איזה ריח ניחוח יש לי... משהו. מכנס שחור של אמא קרוקס שחורות גרביים לבנות תחתון ורוד עם לבן גופיית צבא חזייה צהובה עם שטנית חולצה מכופתרת של העבודה ענקית ומסריחה
מה יש לומר, אל תיתן לזה לעלות לך לראששש חזייה חדשה מטורפת בצבע בז', מחזיקה ה-כ-י טוב בעולם חוולצת לייקרה לבנה מזארה תחתונים שחורים מכנס חאקי קצר מORSAY כפכפים לבנות ולק שחור בציפורניים ששמתי היום הולכת להארי פוטרררר