לבוש?

אני סופרחמודה עכשיו

חולצה כחולה סתמית כזו עם בועות עליהD: גופיית ספגטי לבנה ארוכה כזו באורך חזיה בצבע לבן תחתונים בצבע תכלת עם פרות עליהם מכנס חום מממממש יפה ששנים לא לבשתי כי לא מצאתי אותו בארוןD: גרבי פו הדוב בורוד\תכלת\לבן\צהוב\כתום נעלי ספורט שרשרת טינקרבל שעלתה לי שקל בלבד לק לא מדוגם בעליל אבל לא אכפת לי כי מחר אין בסיס!!@!@# איפור מינימלי שיער אסוף בגומיה מתוקה עם דובי עליהD: ומשקפיים כי אני הולכת לנהוג:p ואו, חפירהD:

EVE Lights

New member
אבל אני סתם מטונפת.

טוב עכשיו אחרי המקלחת - חולצת טי שחורה גזורה של מיקימאוס עם רקמה צבעונית מקדימה מכנסי כדורסל לבנים עם פס כחול למטה תחתונים כחולים מקודם (הלכתי לים) - בגד ים ביקיני - טופ חזייה בצבע אדום עם שרוכים תכלת מכנסונים כחולים כהים מתחתם תחתוני טנגה שחורים מעל הבגד ים שורטס ג'ינס מאמם מפולאנדבר גופייה לבנה ארוכה בבטן עם גולגלות שחורות וכפכפי אצבע כחולים של גארפילד :))

tamarosh

New member
האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו'?

האמת שלא. -מכנס קצר שחור של פול אנד בר -חולצה ורדרדה מאברקומבי זהו נו.

אוקי

שיער בחצי קוקו חזיה כחולה חולצה שחורה עם כיתוב בכסף מכנס שחור עד הברך עם מלא כיסים חגורה חומה תחתונים ירוקות כפכפים ועיפרון שחור בעיניים והרבה צמידים

e l u l a

New member
סתם בית../images/Emo153.gif

בוקסר שחור עם מלא גבינות צהובות ועכבר אפור בצד חולצה לבנה גדולה עם הסמל של המשביר החדש לצרכן שאמא קיבלה באיזה יום כייף בעבודה לק כחול עם נצנצים בלי איפור שרשרת כסופה עם תליון לב עגילים כסופים תלויים מפתחות על יד שמאל חוט צבא כסוף מגולגל 16 סיבובים והשחלתי עליו קונכיה זהו

לאכיףלי.

טי שירט סגולה חלקה מאמריקן אפירל מתחתיה גופיה לבנה ארוכה ג'ינס אפור בגזרה ישרה [קצת מקומט למטה בגלל האורך, אבל אני אוהבת את זה ככה] שרשרת חרוזים צהובים ארוכה מלופפת פעמיים סנדלים תנ"כיים לא קשורים טבעות כסופות רגילות סתם יוצאת לבירה עם איזו סטודנטית של אבאחורג, שרוצה לעשות לי שיחת מוטיבציה בקשר לצבא. :p בצהריים, אגב, לבשתי בדיוק אותו דבר רק עם שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים... יחי המיחזור.

Love Love Me ../images/Emo71.gif

גופיה שחורה וחלקה בוקסר שחור ורוד עם הלו קיטי חמודה וקטנה יחפה צמיד על רגל שמאל צמה על הצד בשביל שלא יהיו קשרים לק ירוק זוהרD:

TiKi PooH

New member
לבית הסבוסבתא

> חולצה קצרה שחורה עם הדפס ודקורציה מגניבה מתאילנד > חזיית קומיקס של סנופי > חוטיני שחור > ג'ינס עד הברך ששיפצרתי לפניי כמה ימים ( הוא היה ג'ינס ארוך כזה שאימא קנתה בלעדיי, והוא ישב עליי גרוע וגדול עליי בכמה מידות טובות... בקיצור- עם מספריים, סכין גילוח, סכין יפני ואקונומיקה אפשר לעשות אחלה של דברים) > גרבי פסים שחורלבן > חגורה לבנה עם הדפס אורבני ומגניב, פול אנד בר > אולסטאר ג'ינס, רק כי ציירתי על אחת מהן צ'שר קאט ^^ > קוקו. חם לי.

EROTOMANIA

New member
I didn't ask you to explain yourself to me

ג'ינס צמוד רגיל גופיית סבא לבנה עם הדפס של רוקסי על הציצי חגורה חומה גרביים להלהלה

EVE Lights

New member
פסיכומטרי

שיער אסוף בקוקו גבוה גופייה שחורה רגילה מגאפ ג'ינס בהיר עם שפשופים מקדימה ורקמות בכיסים מאחורה בגזרה ישרה מ- CHIC חגורה שחורה עם רצועות כסף כאלה וניטים שטוחים תחתוני בוקסר לבנים עם פס צהוב למעלה והדפס של סיכות צבעוניות גרביים לבנים נעלי סקטור ספורט שחורות שעון שחור על יד שמאל

s h a r o n 7

New member
הרגע יצאתי ממקלחת../images/Emo126.gif

מקודם (יום עבודה) : סבא לבנה חולצה ורודה בייבי של השבט מכנס שחור גזור כזה שורט אולסטאר שחורות עם שרוכים סומק + שחור בעיניים עכשיו (מקלחת) : מגבת ורודה חחח
בערב (ח ת ו נ ה) :
שמלה שחורה סטרפלס עד מעל הברך חגורת מותן אדומה נעליי בובה אדומות לקה עגילים (לא החלטתי עוד) - או עיגולים אדומים או משו מיוחד כזה לא יודעת להסביר חח צמידים מרשרשים כאלה כסופים איפפפפפור

Summer moved on

New member
לבגרות בלשון~.~

היינס ברך אפור. חולצת ביתספפר V שחורה. מטפחת אדומה. טבע נאות חומים.

SNoopY 26

New member
פוש דה באטם!!!!

[שיר מזעזע ופאדיחה לאנושות.] כרגע סתם מכנס קצרצר אפור וטופ שחור דק מהיינס תחתונים אדומות פנים שרופות

Small talk

New member
מה, זה אחלה שיר

כבר בא לי להקיא מכל ה'פופ שלום עולמי שלווה ושקט' המגעיל הזה ששולחים לארווזיון כל שנה.

למעלה