לבוש?

SNoopY 26

New member
לא משנה מה תגידווווו

השיר פוש דה באטם היה פשוט מחרידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מזעזע חח פשוט עשו פאדיחות לישראל מבחינתי ולא משנה מה התוכן שלו, כי הוא פשוט זוועתי. גאד זו הייתה כזו פאדיחה העדפתי לא להיסתכלל שהוא שודר באורוויזיון :|

The Charmd One

New member
אבל השיר הזה ספיצפית../images/Emo79.gif

גם אם נגיד שנבליג על הליריקה ונראה בזה כניסיון מחאה מגניב ולגיטימי אין בו שום מלודיה, ושום מנגינה, ושום... משהו שיכול לעשות אותו כשיר טוב, קליט, שמתאים לאורוזיוןן/לאוזניים אנושיות :/

GoOni

New member
פיכס.

בוקסר לבן עם הדפס של תפוזים ולימונים חולצה לבנה גדולה עם ציור של ילדה מתנדנדת.

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

גופייה שחורה עם רקמה לבנה מתחת לחזה שרשרת כסף עם תליון של שלושה ורדים שורטס [בערך, קצת יותר ארוכים משורטס. ונפוחים קצת בצדדים וצמודים יותר לקראת הסוף] בצבע אפור כהה מMocca.. קניתי שלשום ואני אוהבת ממש
כפכפים עם עקב נמוך יחסית ושיער אסוף

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif מי אמר שאני לבושה?

סתםסתם. בגד ים ביקיני מינילי וחמוד. [עם הספרה 8 על הציצים D: מספר המזל שלי] בוקסר גופיית סבא כפכפים [הרגע חזרתי מהים, אוח היה כיף%$@^
]

EROTOMANIA

New member
חזרתי מהקולג'

מחקתי את עצמי מהקורס המשעמם הזה. אין לי כוח להשקיע, פאקינג קיץ עכשיו! מכנסי דגמח בצבע בז' שמגיעים עד לברך בדיוק גופיית סבא לבנה עם הדפס של רוקסי חגורה חומה כפכפי אצבע סגולים מקודם היה גם קפוצ'ון שחור אבל עכשיו חמים ונעים יאללללללה

הא

באיזה קולג' את לומדת? [עכשיו כשאני מכירה המון אנשים מאמריקה אני חשה מבינה.]

EROTOMANIA

New member
תאמיני לי שאת לא מכירה

אני בקולג' המקומי - cape cod community college ואני גרה בחור נידח אז בכלל. שנה הבאה מאד מקווה לעבור לUMASS DARTMOUTH מכירה?

The Bitter End

New member
אני מכירה![=

חוצמזה שכולם בכל הסדרות בטלויזיה רוצים להתקבל אליוD: כמו ב"הבטיחי לי" של הרלן קובן, וב"יש לה את זה" עם פרדי פרינז ג'וניור.

אע

רוב האלו שאני מכירה הן מניו יורק והסביבה...אז לומדים שם.. אני מכירה מישהי מה-Fashion Institute וגם מה NYU ועוד כלמני אנשים מאוהיו שלומדים שם ובלה בלה... קיצר...אני מבינה שאת לא מאיזור ניו יורק... [האפי אינדיפנדנס דיי
]

Mooa-Numi

New member
סבבה

מכנס כחול משובץ אבל בכחול כהה אז לא רואים כמעט, משוק הפשפשים(ובגזרת שוק הפשפשים כזה, עם כיסים בצד והכל) גופיה לבנה כיפית תחתונים תכלת חזייה שחורה קליפס ירוק שרשרתכזאת שנראית כמו גולה צבעונית, גם משוק הפשפשים וקעקועים (אני מכורה לטאטו הזה בחיי) כבר די ירדו אבל יש בפיקה הפנימית של הקרסול ברגל ימין, מעל לפיקה החיצונית ברגל שמאל (פרח יפה כזה) פרחים כאלה על גב יד ימין (איזה מכוער, נראה כאילו מישהו נטףלי בוקס וצייר על זה פרחים), ואחד על הגב של 'זהירות כריש'. זהו, זה מה שעושה אותימיוחדת

ThE uVa

New member
אני מטונפת.../images/Emo60.gif

כבר איזה שלושה ימים ברצף אני מסדרת ומנקה את החדר. אמא אומרת שבגלל שחמישה חודשים בילגנתי אותו, עכשיו שלושה ימים אני מנקה P: אז מכנסי בוקסר אבל יותר ארוכים כאלה. בלע לא יודעת. כחול משובץ. גופייה שחורה ישנה. תחתונים שחורים. זהו P:

SuGaRBabe1

New member
עכשיו אחרי המקלחת

מכנס קצר תכלת עם פו הדב חולצה לבנה גזורה של סיום קורס שיער רטוב ומגעיל מקודם - מדים :[

Bitch47Percents

New member
כיף לי לאללה!!

- ג'ינס מתרחב בהיר פשוט, חרוש לאללה - תחתוני סבתא ורודים עם ציורי קומיקס - חזיה צהובה עם פרחים קטנטנים - חולצה תכלת שהבחור הביא לי מאמסטרדם עם כיתוב mine ear real כל כך אני
- קוקו עם גומיה שחורה - משקפיים מחליפי צבע

LimiMimi

New member
אנחנו צריכות להשלים פערים ;[

[של בערך 17 שנים שבהם אני חיה ולא דיברתי איתך, אבל בסדר.]

little shorty

New member
חזרתי מהמילוי.

ג'ינס לי קופר טופ כחול חולצה לבנה של KENVELO סנדלים מגניבים כאלה שחורים עם פפיון תיק אדידס ירוק קשתית צהובה עם פפיון לק אדום ברגליים שעון חום טבעת ושרשרת כסף עם אבן תכלת ציפורניים עם פרנץ' לבן ואבנים תחתון פסים ורוד לבן

little shorty

New member
ולעבודה...

מכנס שחור נעלי ספורט שחורות קרועות ומסריחות גופיה צהובה טופ כחול וכל התכשיטים ממקודם. +משקפי טייסים שהיו גם מקודם אבל שכחתי לציין ותיק שקית ירקרק

למעלה