לבוש

רייל

New member
כולם אומרים שהיית כבר עם כולם.

גופיה לבנה עם תחרה למעלה שמלה חומה קצרצרה. מהקלות האלו עם הגומי באיזור הציצי. ג'ינס קצר כהה (החרוש של החייםםם, כפרעליו) הצמידים הקבועים משקפיים חזיה לבנה חדשה (חדשה עבורי.
) וותחתונים תכולים.

Tin Doll

New member
כרגע בבית

גופית ספגטי שחורה מכנסון לבן שיער אסוף ואיפור מרוח

חזרתי מניתוחה

רק סתומה כמוני יכולה להתפוצץ מצחוקבזמן.. טוב קיצור ואנס אדומות שכאילו הן אצלי שנתיים. ג'ינס חולצה שחורה של ג'ניס ג'ופלין לק ורוד צד אחד של האנדרקאט צבוע לכחול 2 סיכות אצבע בפה ואקססוריז באןזונה- דם.

נייזק

New member
סתם קקי

מכנס ג'ינס בהיר בהיר גזור תחתונים ירוקות עם פרחים האווים כאלו בלבן גופיית סבא שחורה חזייה לבנה האווינס לבנות

Ne§t£A Gi®L

New member
שמלת סטרפלס לבנה

עם נקודות בגדלים שונים [חום, ורוד, אדום וכתום] מהממת, מפראג. אבל אני סתם בבית\:

לפגישה שהייתה עם הראשג"ד

החולצה הזו
טייץ שחור 3/4 נעלי אצבע כמו "הוויאנס" רק עם דגל של ארץ ישראל (שדי "לקחתי" לחברה) שיער פזור טופ ירוק מהיינס

../images/Emo203.gif

לראות אותו...
היה מעולה!!!!! מכנס לבן טרניג דק כזה לבן עד הברך רחב כזה גופיה שחורה אולסטאר שחור שער פזור עם צמות בחלק התחתון של השער שרואים מבעד לשער (חח עשיתי לפני כמה ימים, יצא נחמד)

MaddyD

New member
לסאקאיה

שמלה ארוכה אפורה הכי פשוטה וזולה שיש כפכפים לבנים שער פזור רטוב עגילים ענקיים בזהב עם עיטור מגניב שקניתי בנחלה.. באיפור באתי בצנוע, מסקרה והמאק המאמי שלי. יהיה כיף. אני מקווה

הלכתי עם חברה לבית קפה...

מכנס שלושתרבעי מפוקס, עם פרחים רקומים למעלה גופיה ורודה עם פרחים בחלק העליון - גם מפוקס חזיה סגולה תחתונים כחולים יחפה הצמיד הקבוע על יד ימין עייפה :)

נו, לא יקפוץ...

ביקיני צהוב עם תפוחים כתומים גופיית סבא לבנה עם הדפס נגטיב שחור של דוב פנדה שורטס ג'ינס בהיר עם קיפול למטה שרשרת הודית-משהו עם חרוזים כחולים בהירים וחרוזים בצבעי ג'מייקה [מתנה מבת זוגה של השותפה] חיקוי הוואיינס שחורות תיק צד פלסטיקי עם ציורי קומיקס בשחור ולבן אתמול- טי שירט לבנה עם הדפס סגול, אפור ושחור של אלביס ומילים משיריו שורטס ג'ינס שחור [שגזרתי עקום לחלוטין מג'ינס ארוך] חיקוי הוואיינס שחורות

למעלה