לבוש

little shorty

New member
שיעור נהיגה

שורט חום עם כיסים גופיית סבא שחורה טי לבנה שקופה עם מיקי מאוס נעלי בובה מעויינים שחור לבן של זארה תיק אדידס ירקרק שעון חום משקפי שמש גדולות

לעבודה

איזה תלוש להגיד את זה.. ג'ינס תכלת ישן אחושרמוטה אולסטאר עקב ורודות דהויות [גובה עקב לא עם עקבים..] גופיה שחורה כמו ספגטי כזאת עם הדפס קטלנית ביותר של סטריט צ'ארם [?] שאבא שלי הביא לי 3 כאלה מאיזה מעצבת [ודווקא יפות..] והיא קצת חושפת טו מאצ' אז גופית נוער מתחת..

אה ו..

משקפי שמש ותיק וורוד פוקסיה פסים מתהפך [מכירות?] לורוד בהיר עם פרחים..

אחרי מקלחת נורמלית!

גופיה שחורה כזו כיפית וארוכה באורך תחתונים מקושקשים כזה פסים בכל מיני צבעיםD: בוקסר ורוד עם מיקי מאוסים עליו שיער נקיייייי

מקודם לביג...

קוקו מה זה נפוח וחמודD: משקפיים [נהגתי נו] תיק צד עם עיגולים צבעוניים חולצה שחורה סתמית לחלוטין וארוכה באורך בגוף מכנס ברך בהיר כזה, אופוויט[?] וצמוד קצת נעליים חמודות שאני ל איודעת איך לתאר ככ>:

e l u l a

New member
בית../images/Emo153.gif

לק אדום בידיים, לק ורוד ברגליים חזיה ורודה חלקה תחתונים בורוד בייבי עם מסגרת מנומרת גופית ספגטי שחורה מכנסי גלישה של בנים שמקדימה הם כחול כהה ומאחורה תכלת עם איזה סמל בכחול כהה שיער בקוקו נמוך בלי איפור יחפה

Mooa-Numi

New member
הממ

מכנס קצר כחול מTNT גופיה חומה ארוכה גופית סבא לבנה, אבל לא ממש גדולה, כזה בדיוק על הגוף משקפיים שרשרת של אבן קוקו

greeneye

New member
בע, מכוער רצח אבל בסיידר,

לעבודה אתמול [והיתה הופעה של אביב גפן במתחם וחיממו אותו כלמיני להקות מטאל מקומיות ולא מקומיות אז הכל היה מלא באימואים ו..נו, פריקונים כאלה. כן. אז...בלי כוונה נראתי כמו אחת מהם..] -שיער בגולגול. -עפרון שחור מרוח.. -עגילים ארוכים כאלה בצורת טיפה של מיכל נגרין, בירוק כהה ותורכיז. -חזיה שחורה -גופית סבא לבנה [לא בכוונה..
] -על זה חולצת טי שירט שחורה שהעפתי ממני כמה שיותר מהר אחרי העבודה.. -טבעת פרח מאבני תורכיז ביד ימין -שעון יד מחרוזים צבעוניים מידי שעשיתי לאמא פעם [כדי לספור את הדקות עוברות בעבודה..] על יד שמאל -תחתונים בצבע אפור עם ארנב של פלייבוי -ג'ינס שנראה בויפרנד וקצת גדול עלי, משופשף עם קרעים בברך וכזה, מאמריקן איגל -גרביים נמוכות בצבע לבן -אולסטאר נמוכות בצבע שחור וחוסר קשר- -תיק צד אדום מ..כמו אריג קש כזה. בלופ.

SNoopY 26

New member
מג'וייף לאללה

מכנס קצר אפור פשוט חולצה קצרה לבנה מזארה טופ שחור היינס תחתונים אדומות של מיקי מאוס כפכפים לבנות חזרתי מבייביסיטר נו מה:| השאלה האמיתית היא, מה פאקינג לובשים היום לחתונה????????????????

ThE uVa

New member
פיג'מה?../images/Emo60.gif

בוקסר ארוך יותר כזה משובץ כחול גופיית סבא אפורה תחתונים אדומים שיער אסוף בקוקו-עוזרת בית. אני ממש אפרורית!

GaloshiT

New member
אני פה בעבודה :]

חולצה לבנה חצי שקופה - ממוקה. חזיה במבע גוף סטרפלס תחתונים בצבע לבן עם קיקושים ורודים סקיני סטאן שחור מגריפ נעלי עקב peeptoe זמש חום מקארסה.

GoOni

New member
למרפאה, לבנק ולקנות ארטיק.

-סנדלי רצועות אדומים מALDO -שורטס ג'ינס כהים מטופשופ. -תחתונים תכלת עם פו הדב מדלתא. -חזיה כחולה כהה עם פפיונים בצדדים מדלתא. -חולצה ירוקה עם שרוולים תפוחים והדפס של כוכבים מ-forever 21 -לק סגול באצבעות של הרגליים. סגול כהה.

Summer moved on

New member
(:)

היינס-ברך ירוק בהיר כזה. טי שרט אפורה מפוקס. סנדלים תנ"כיות. שיער פזור לשם שינוי

Liraz 6q

New member
לעבודה../images/Emo7.gif

גי'נס קצר גופיה של איטימה בצבע כחול כפכפים שחורות תיק גן כחול שיער פזור עוד שעה בערך קוקו גבוה מכנס שחור נעלי ספורט שחורות חולצה תכלת מכותפתרת ניימטאג זהב עניבה של ברגר קינג. בלעחס נמאס מלעבוד

ג'יייייפה!

תחתונים שחורים עם דברים אדומים חזייה שחורה שרוואל שחור עם דברים אדומים עליו (של טליה) טישירט צמודה ממש ישנה מתמנוך, אפורה. לק צהוב זוהר שיער מטונף שאריות איפור.

Tin Doll

New member
לק צהוב זוהר ../images/Emo6.gif

נראה לי שתכתבי אותו פה עוד הרבה זמן...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסתם בבית

בוקסר של סאות'פארק גופיית סבא שחורה יחפה

yaeli87

New member
אוי...הקלה...

טבע נאות שני פסים בבז' טייץ שחור 3\4 אה צמיד ברגל ירוק כזה הרגיל גופיית בייסיק שחורה חזיה שחורה תחתון שחורה טוניקה ירוקה מקסטרו טבעת רגילה שרשרת רגילה שיער אסוף בבננה וקליפס שחור מרוח בעיניים וזהו...

למעלה