לבוש

moruush

New member
../images/Emo90.gifמהקורס

בגד גוף כחול רויאל עם איקסים גרביונים ורודים [כרגע מקופלים לכמעט עד הברך] מכנסונים שחורים קצרים, ומעליהם שורט אפור בהיר מטריקו כזה טופ שחור קולר מתחת לבגדגוף. קוקו גבוהה עם סיכות וזה..[ז"ל גולגול
] מקורי.

OverSharing

New member
חח אני כזאת זבל.../images/Emo103.gif

מכנסיים קצריםצקצרים בצבע שחור תחתונים לבנים עם עיגולים עם ציורים:< וגומי צהוב בננה חזייה לבנה גופיית סבא לבנה שיער רטוב חמוד פרצוף אדווווום! וחזרתי מהאימון לפני שעה ורבע והתקלחתי. לא עובר! חח

נו, יאללה.

גופייה לבנה עם לבבות באדום (משהו שבחרתי לאחותי ביריד המותגים ובסוף אני לובשת את זה יותר ממנה) חזייה שחורה ג'ינס נעלי בובה (סירה? אףפעם לא הבנתי את ההבדל) אדומות עם הדפס של גולגלות לבנות שיער פזור שני צמידים שחורים על יד ימין גומיה שחורה ביד שמאל (למקרה והחום ישבור אותי) יאללה, שופינג וסושי. החיים יפים!

AnGeL DoLlY

New member
אחרי ת"א ושיעור נהיגה

אני עייפה מתה חזייה בז' מוומן אונלי סטרפלס שחור שהיה פעם גופייה וגזרתי אותו תחתונים שחורים מכנס חאקי קצר כפכפי עור עם אבזם זהב מרוקטדוג צמיד אבנים יפיוף ממוריס שרשרת כסופה שאריאלוש קנתה לי ליומולדת

SNoopY 26

New member
יאללה חתונההההההההההההההה! ../images/Emo9.gif

נעלי עקב חומות כההות ממנגו. [די הן שחוקות כבר, חובה לקנות נעלי עקב חדשות!] שימלה שחורה יותר ארוך ממיני אבל עדיין קצרה אבל בצורה יפה, היא קולר כזו, הבד רופף, פתוחה בגב. לא יודעת לתאר חוטיני שחור סקסייי מאמאאא אתן יודעות כמה ייגר ומשקאות אלכוהול טעימים הולכים להיות היום בטוח הבטן שלי?

AnGeL DoLlY

New member
כווסיתת

את מרשה לי לפרסם את התמונה שלנו מהזואי ?
תעשו חיים היום יא שיכורות **בתוך!! חח

SNoopY 26

New member
חח את בעצמך!

חחחחחחח הרגת אותי עם הבתוך היתבלבלתי רצח אממ שלחי לי במסנ את התמונות כי בונאה אני כל הזמן נכנסתי וחיפשתי אותן ופשוט לא מצאתי זה שיגע אותי!

ShiRa1101

New member
ממ

*חזייה של אליה -נורא אחושרמוטה :] *גופיה -מפוקס שחור לבן כזו משנה שעברה .. *ג'ינס -3.4 של זארה כהה יפה כזה *תחתון ורוד *כפכפים- של חיקוי של הוואינס הIPANEMA האלה (; חמודדדד

RainbowL

New member
לקניון

ג'ינס עד אמצע הירך כזה נו. כהה ומה זה כיפי גופיית שאנטי לבנה יפה מפוקס טופ אפור מקושקש כזה שרואים במחשוף והווייאנס לבנות כי אין לי כח לשום דבר אחר תחתונים צהובים שיער גבוה ואסוף בקפידה (וואו זה חדש!!!!) ועיניים נעצמות.

use your guns

New member
תנו לי להתלהב

אתמול לחתונה נעלי עקב שמלה שרשרת פנינים שהיא כמה שכבות של פנינים [ מהוואי ] עגילי פנינה קצת איפור,או,כמו שרואים תמונה לא ממש מחמיאה אבל היא היחידה של כל הגוף

EVE Lights

New member
עם אמא לרמת אביב.

שיער פזור חולצה קצרה שחורה עם תלתן בצבע אדום מקדימה, עם שרוולים טיפונת נפוחים, מקסטרו חזייה שחורה ג'ינס רגיל עם רקמה בכיסים מאחורה וטיפונת שפשופים בגזרה ישרה מדינמיט חגורה שחורה עם פיתוחים בצבע כסף עם אבזם בולט בצבע כסף כהה תחתונים בצבע אפור-כחול עם ציור מקדימה מדלתא גרביים לבנים אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים יד ימין - גומייה סגולה יד שמאל - שעון קסיו שחור עם רצועה מתפרקת

למעלה