לבוש!!11

../images/Emo203.gifחורף חורף חורף

סתם גם ככה התלבשתי באותו כמות שכבות כבר חודש. מכנס טרניג אפור. גופיה שחורה שאני שונאת כי היא לא כמו הרגילות שלי, היא ספגטי והיא מעצבנת וזה שהיא עלתה איזה מאה שקל מהנס זה לא קשור, הגופיות בשלושים שקל הרבה יותר כיפיות. סווצ'ר לבן רחב טיפה כזה עם ריצ'רץ' סגור, חדש מאתמול. גרבים ארוכות! צעיף ורוד דק. גולגול כרגיל.

ממ../images/Emo71.gif

חולצה לבנה של לתת גופיית סבא לבנה מתחת היינס שחור עם כיוץ בסוף יחפה צמידים קבועים קוקו יפה שרשרת קבועה עגילים של דג :) בוקסר שחור חזיה לבנה וטופ לבן ^^" לישון!

חזרתי הרגע מהעבודה../images/Emo9.gif

ואני הרגשתי שנראיתי טוב היום, אפילו אמא אמרה-והיא בדכ לא אומרת שאני לבושה יפה!!.. קיצר.. סוודר אוברסייז סרוג חמוד מקסטרו..שהוא ארוך ומכסה את התחת [שזה מצויין] טיטטס שחור עליו מגפיים שחורות עם פרווה ופפיונים בצד כזה [
] וזהו. פשוט, יפה וחורפי. [רק חבל שאמרתי לו שיבוא..והוא אמר שכבר בא...והיה לו בסוף משו לעשות וכשהתקשרתי אליו לפלאפון הוא עדיין פלירטט איתי קצת:[ אוווווח למה הוא כזה ז-ק-ן?
]

TiKi PooH

New member
אללה

> ג'ינס תכלת בהיר > חולצה ארוכה שחורה צמודה-צמודה עם כפתורים קטנטנים ( חרוזים, זה חרוזים שמשחילים לחור) ממתחת לציצי עד למעלה. נראה לי שהעובדה שאף כפתור לא נסגר על אף התעקשותי הרבה חותמת ספקות באשר לשינוי-מה בגודל הציצים :] > מעלייה חולצת קומיקס-מנגה צבעונית קצרה שהייתה פעם של זיו (" אתה בטוח שלבשת את זה פעם? זה לא ~ קצת~ קטן?" " כן זה לא היה כזה קטן וכזה ורדרד .מהימים שאימא הייתה מכבסת לי.." ) >חוטיני צהוב מרקר זוהר >גרביים משבצות סקוטיות > עגבנייה עם צ'ופסטיק בשיער ובבוקר גם היו מקפי שמש לבנים וטריים שאימא הביאה עמה מארה"ב.

GaloshiT

New member
סתם בבית

מכנס תחתון לבן עם קישקושים בוורוד חזיה לבנה טרנינג היינס שחור עם הגומי למטה חולצה אפורה ביסייק כזו ארוכה מTNT

אני נקיה סופסוף.^^

חוטיני לבן חזיה אדומה חולצה לבנה עם קשקושים צבעוניים שיושבת פשוט נפלא ג'ינס בהיר וקרוע נורא סוודר שמנת לק צהוב עגילסמיילי אח"כ אולסטאר שחורות וגרביים.

בלופ. ../images/Emo42.gif

מכירות את זה שאתן עושות קניות ואת ממש-ממש מרוצות מהרכש החדש אז אתן חורשות עליו? וול, זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו. [שבוע שעבר קניתי כל מיני דברים ועכשיו אני לובשת בערך רק את הדברים האלה :X] גופית בייסיק שחורה קפוצ'ון חדש פולאנ'בר - שחור עם פאטרן (נו, הדפס חוזר על כל הקאפוצ'ון) של גיטרות חשמליות באפור-שחור ג'ינס חדש בגזרה ישרה מTNT אולסטאר שחורות טבעת של אליפסה די גדולה (בגודל של שליש אצבע בערך) בשחור, מדיווה לפני שנה+ שיער אסוף בצורה נונשלנטית שתכף יפוזר בצורה נונשלנטית עוד יותר עייפות בעיניים יאללה, עפתי לעבודה (פעם שלישית היום, אינעלרבאק!)

The playgrounds are empty.

אתמול- שמלת מיני חרושה ומצוינת- שחורה עם הדפס פרחים קטנים חוזר, קשירה מאחור, מתנפנפת בסופה, סוודר ענק (אוברסייז לצורך העניין), אפור כהה, אבל אם מתרכזים אפשר לראות ששזורים בו גם שחור ולבן, אבל הוא נראה אפור למדי, טייץ אפור, יחסית בהיר (מהאלה שנמכרים בטיאנטי), גרביים לבנים שהוסתרו על ידי דר' מרטינס עם כיתוב צהוב ("Dr Martens"), חזיה-תחתונים-משקפיים. היום- שמלת מיני, חרושה גם היא, בסגול-לילך (OMG), עם הדפס חוזר של פרחים בסגול כהה יותר וגם בצבעים אחרים (אני עמה, מדובר פה על אותה קשת גוונים), גרביונים אטומים אפורים, מעיין עליונית סרוגה שצבעה כחול-אפור, השתלב בנזונה, כל העסק, גרביים לבנים שהוסתרו על ידי דר' מרטינס עם כיתוב צהוב ("Dr Martens"), חזיה-תחתונים-משקפיים, יצאתי לפני הצהריים, שבתי בערב והספקתי למות מקור, פעמיים לפחות.

לא רוצה לפגוש אותו בכלל...:[

חולצה ארוכה מכופתרת אוובר-סייזד לגמרי עם פסים עבים רוחביים סגולים-בהירים ואפורים-כהים מתחת גופיה שחורה עם מחשוף תחרה שרואים רק את החלק העליון שלה חצאית ג'ינס כהה גרביים לבנים קצרים אולסטאר שחורות נמוכות עם פסים סקוטיים לבנים שרשרת כסופה עם תליון גולגולת טבעות כסופות רגילות שיער פזור בוהו

MaddyD

New member
עכשיו

חצאית כחולה חגורה לבנה קרוקס ירוקות חולצה סגולה מגניבה כזאת מגפן.. קוקו גבוה, בלי קוקו, סתם קשרתי את השער בשקר כלשהו עגילים מזהב בריזלאי.. זהו יותר מאוחר שמלה

GoOni

New member
2 במחיר 1.

קודם: -נעלי בובה אדומות לק כאלה [לא נעלתי אותן שניםםם] מnew look, עם פפיון קטן. -גרביים שחורות עם פרחים למעלה ושטויות [דווקא לא נראה כזה רע עם הנעלי בובהP:] -סקיני אפור מזארה, הדבר הכי חרוש בארון שלי בערך. אני חייבת לקנות מכנסיים חדשים. -תחתונים כחולים עם מיני מאוס. -חזיה אדומה ואובר-מקושקשת עם מלא פרחים ותחרה מדלתא. קצת חדשה. -גופייה לבנה עם פרחים כחולים קטנטנים ותחרה למטה וכפתורים ושטויות מקאלה. -קרדיגן שחור עם שלושה כפתורים למעלה בגזרת A מזארה קידס. -התיק הכי יפה בעולם כולוווו. חום, גדול, דמוי עור עם כיס גדול מקדימה. -בצהריים גם משקפי שמש גדולים חומים עם פרחים קצת סבתאיים בצדדים מאלדו. וואו. זה היה ארוך. עכשיו זה יהיה פחות מחצי מזה: -נעלי בית אדירות. ורודות צמריריות עם כאילו אצבעות רגליים עם לק ורוד שיוצאות מהן. ענק. חבל שהן טיפה קטנות. -הנס שחור, די גדול עלי משום מה:| [ממש לא רזיתי ולא כלום, והוא תמיד היה בדיוק כזה] -תחתונים תכלת חלקים. -חולצה יפהפיה שגנבתי לבן ולא הולכת לשוב אליו, אפורה וינטאג' כזאת עם הדפס של קוקה קולה בכל מיני צבעים מפול אנד בר.

little shorty

New member
הייתי חמודה היום.

מכנס שחור של העבודה נייקי סקוצ'ים לבנות עם תכלת גופיית סבא לבנה סריג מעטפת אפור דקיק עם מחשוף גרביים ורודות עם עיגולים צבעוניים חזייה לבנה עם ציורים בירקרק תחתון כחול עם 2 פסים לבנים בצד תיק ירקרק של העבודה

קר לי. ../images/Emo25.gif

ג'ינס ישן שמצאתי בארון ומסתבר שכן נסגר עלי. גופית סבא כחולה אפורה. סווטשרט ארוך קרוע לבן עם פסים שחורים. לק ירוק מוגלה. גרביים וטבע נאות[לא מצאתי נעליבית]. שיער נפוח ומבולגן. משקפיים.

Ms Kuolema

New member
סתם בבית.

חזרתי מעריכה לאנשים אחרים >: סווטשרט אפור עם כיתוב של פוקס באדום. ענק עליי. גופיה לבנה. חזיה עם פרחים סגולים. ג'ינס חרוש+ חגורת ניטים גרביים לבניות וורודות תחתונים עם קומיקס של מיקי מאוס נעלי בית שאמא של החבר קנתה לי, פרוותי וחמים :)

do that thing like there ain't nothing to it

עכשיו: חזיה שחורה תחתונים לבנים. מקודם בעבודה: סקיני שחור מקורדרוי גופיה לבנה ארוכה באורך גופיה שחורה מעל בגזרת X מחמיאה כזאת [אמאלה כמה חרשתי על ההופעה הזאת! אבל היא הכי מחמיאה בעולם] כפכפי אצבע רגילים צמיד חוליות כסף עם תליון שכתוב עליו FORTUNE. עלה לי פריקין 5 שקלים! היה אתמול דוכן כזה של תכשיטים ליד הקפיטריה ויצאתי עם שלל, ב15 שקל כולה! כובע אפור משקפי שמש שחורים מרובעים גדולים. ועוד מעט לעשות יומולדת לחברה... איפשהו: שמלונת סטרפלס שחורה עד הברך. צמודה. שעושה גזרת שעון חול מגפונים שחורים של חברה שלי אומייגאד כמה מושלמים הם;[ שרשרת זהב גדולה כלשהי! וכמובן שעגילי זהב גדולים גם בחוץ - ז'קט מחוייט אפור ושיער לא יודעת עדיין אה ובשתי ההופעות היה/יהיה איפור מלא - קונסילר, מסקרה+עפרון שחור, ברונזר, צללית מושלמת! של דיור, וליפ גלוס כלשהו. האם לשים גרביונים שחורים?!

../images/Emo209.gifלאושי אושי../images/Emo209.gif

סוודר אוברסייז ורוד סקיני מטאלי כזה מגריפ מעליו מגף עם פרווה שיער אסוף בחצי קוקו מאופרת קלות

AnGeL DoLlY

New member
לקפה נחלים!

חחח ניפצו לי את האשלייה של בית קטן בערבה כפכפים, כי אין לי כוח לנעליים חוטיני ורוד, כי כל התחתונים בכביסה:| אוף שונאת חוטיני טרנינג הנס שחור חולצה דקה לבנה וארוכה שמכופתרת קצת באזור החזה, אוהבת אותה ומעליה קפוצ'ון חום-שוקולד של היינס שבהחלט עושה את העבודה[: והשיער שלי מתחיל להסתדר סופסוף

קודם../images/Emo71.gif

קפוצ'ון לבן עם FOX בחום סתם טי לבנה מתחת שלא ראו ג'ינס כהה מושלם וחדש מזארה אולסטאר שחורות תיק שחור עם גולגולות ^^" חזיית איקס לבנה בוקסר כחול עם בורדו צמידים שרשרת שיער פזור מסקרה שחורה אמור אמור ועכשיו היינס שחור עם כיוץ בסוף גופיית סבא אפורה טופ לבן מתחת תחתונים ורודים יחפה גולגול צמידים שרשרת קוקיה לבנה על יד שמאל קוקיה ורודה על יד ימיןXD קר לייי!

למעלה