לבוש!!11

P i x i e s

New member
אוקיי מצאתי

ועכשיו אני מאושרת יאיי
לא משנה! שמחה לשמוע שאתם נהנים

Small talk

New member
../images/Emo3.gif

ג'ינסים עם חור ענק במפשעה
חולצה כחולה ב10 שקלים. גופיית ספגטי פסים שחורלבן מזארה מתחת. סווטשירט פליז פתוח אפור בהיר מעל כובע צמר חום שאח שלי קיבל היום מתנה ליום הולדת, מפוקס. שיער פזור ויפה
.

aYaLoLy

New member
בדרך החוצה

בתקווה שהיום יהיה יותר טוב מיני ג'ינס טופ אדום מהנס ומעליו חולצה שחורה נדיבת מחשוף ארוכה גרב שחורה גרב לבנה אולסטארס תכלת שנים לא לבשתי אולסטאר, אלוהים וזה רק בגללהקעקוע שאי אפשר לללבוש מגף נכון לעכשיו

Mardy Bum

New member
היה לי נחמד

סבא סגולה+סוודר אפור (שיכול להפוך גם לשמלה במקרה הצורך, מסתבר!) עם ינשופים עליו, חדש מH&M סקיני כהה אולסטאר שחורות שבהמשך הפכו לחומות כי דרכתי על חרא. הוי אני גאוןP: תיק כתף של אנדי וורהול > שרשרת כסף דקיקה עם תליון עגול קטן לק ורוד צומי

Mooa-Numi

New member
דווקא לא רע

ג'ינס חרוש נורא+חגורה שחורה עם אבזם פלסטיק (גאוני הדברים האלו. חבל שזו אופנה שתעבור) חולצה מפוקס לפני שנתיים, חומה ארוכה מבד נורא דק כזה, אפילו קצת קצת שקוף (אבל לא, פשוט דק). עם מחשוף די רציני בצורת מעטפת וכאילו תחרה מסביב, ושני שרוכים שנקשרים בגב. נראה לי זו פעם ראשונה שלבשתי אותה בלי גופיה ממתחת חזייה שחורה תחתונים שחורות אולסטאר בורדו נמוכות (של אחותי) סריג שחור, לא קשור לכלוםף עם פסים ירוקים לבנים על הידיים. סתם. השרשרת היפהפיה שלבשתי לברמצווה (
חרוטים עליה כל מיני דברים והיא מהממת) העגילים לברמצווה וזהו? שעון עדשות חצי קוקו, כאלה דברים

AnGeL DoLlY

New member
לעבודה

כולי כבר מוכנה לחורף [ככה זה כשהולכים לעבוד מעבר לקו הירוק
] תחתונים כתומות עם לבבות קטנים ורודים-דונה'ק טרנינג הנס שחור חזייה רגילה חולצה ארוכה דקה לבנה חלקה פשוטה כזאת של דלתא והטימרלנד היפות שקנו לי מארה"ב :)

OverSharing

New member
חח זה נקרא חורף?!../images/Emo103.gif

אני מסתובבת לי עם גולפים כבר מלפני איזה שלושה שבועותP:

בייית../images/Emo71.gif

פוטר שחור של היינס מחממם(:) חולצה לבנה ענקית של לתת צמידים שרשרת עגילים של דג ^^" תחתונים סגולים טופ לבן שיער בקוקו עייפות! בוקר :)

SuGaRBabe1

New member
אתמול ללאו בלומס

חחח היה מצחיק, נכנסנו וחברה שלי עושה לי כזה "אה הנה שכן שלי" ולא הסתכלתי... ואז אני קולטת איזה קצין אחד מהבסיס שלי אז אני עושה לה "אה.. רואה את ההוא ששם? הוא מהבסיס שלי" ואז היא עושה לי "נו כן אמרתי לך לפני שניה שזה שכן שלי!!!!!!" ובכלל לא ידעתי שהוא מגבעתיים. הזוי. קיצר לבשתי- ג'ינס כהה מזארה טוניקה יפה כזאת בצבע כאמל שלא לבשתי כבר ים זמן, מקסטרו מגפיים שחורים שטוחים מתחת לג'ינס הז'קט המושלם החדש שלי... שחור מחוייט כזה. אני מאוהבת בו
מפול אנד בר שיער פזור שנהיה קצת מתולתל ומעצבן שרשרת עם תליון של פרח לבן- מיכל נגרין עגילים כסופים ארוכים עם אבנים בצבע כאמל כזה ובצבע ירוק בקבוק. זה היה קשור! מקסטרו ותיק צד לבן עם רצועות חומות- לא היה קשור אבל התיק השחור נעלם P:

yaeli87

New member
חורף ../images/Emo99.gif

חזיה לבנה גופיית בייסיק ורודה סוודר אפור ארוך ארוך 2 טבעות שרשרת צמיד ברגל תחתון תכלת עם פרחים ופו הדב טייץ ארוך שחור אולסטאר שחורות קצת שחוקות גרביים תכלת צמיד ברגל שיער אסוף בקליפס- עוד כמה דקות הולכים לעשות פן... מטריה סגולה!!!

RainbowL

New member
לקניון עם אמא

וזה לא קרה שנים!! סקיני אפור של זארה חרוש וצמוד עד מאוד אע. חולצה עם פינגווינים אולאובר מבלו בירד. והפינגווינים אדומים והיא מהממת על הגוף סריג כפתורים כחולכהה מזארה. פתוח תלתלים! עגילי חישוק די גדולים זהובים מH&M כנראה הווייאנס כי אין לי נעליים! ואני הולכת לקנות את הנעליים הכי יפות ביקום!

Mardy Bum

New member
מהממת! ../images/Emo23.gif

אני כל כך מצטערת שלא קניתי את החולצה הזאת]; איזה נעליים קנית בסוף?

RainbowL

New member
תודה ../images/Emo9.gif

האמת שלא קניתי, חברות שלי קנו לי ליומולדת אחרי שזרקתי איזה פעם משהו עליה, בונבוניירות :) ולא קניתי כי אמא התעצבנה שהנעל לבנה ועולה 300 ומבד ולא טובה לחורף. אז רבתי איתה. גאונה.

mkarin

New member
../images/Emo26.gif

חולצה שחורה, ציורי פרחים אפורים, פפיון מתחרה - ברשקה חצאית מיני שחורה - היינס גרביון שחור לא אטום בעליל אולסטאר תכלת מקופלות חזיה שחורה תחתונים סגולים עם נקודות לבנות ופפיון צמיד זהב עם זרקונים של סבתא ]; קליפס לבן.

OverSharing

New member
כי אני מתה על זה:)../images/Emo103.gif

לקחתי לאבא חולצה והיא ממש יפה לי!:) חח
[שימו לב- השיער שלי בצבע מחית בטטה:<]

LimiMimi

New member
אני כלכך אוהבת סווצ'רים של גברים

שהם גדולים כאלה ואוח. יא אללה. אבל אני אוהבת את זה במיוחד עליהם

TiKi PooH

New member
אתמול לטקס סיום מסלול וסיכה של אחי

>גופיית תחרה אופוויט, עם מחשוף וי > חולצה ארוכה אפורה יפה שאימא הביאה איתה עכשיו מארה"ב, יפהפיה, גם כן עם מחשוף וי מכובד ( ככה שראו את התחרה בוי של הגופיה) > תחתונים ירוקים עם חיפושיות > סקיני ג'ינס שחור > ד"ר מרטינס סגולות ( חח כתבתי ד"ר אולסטאר ולקח כמה שניות להבין מה לא בסדר) > חזייה שחורה כשהיה קר גם סווטשירט סקייטרים אפור ענק עם הדפס חוזר של איזו חיה צבעונית.. להשלמת המראה האלגנט P: 0 זין, זה הכי מחמם וכיף בעולם)

לאוניברסיטה

טי שירט שחורה ארוכה חצאית ג'ינס כהה כאפיית כבשים מפולאנ'בר סניקרס אדומות עם ציורים של כוכבים וגיטרות [אלו שקניתי במחיר מופרז בברצלונה כי הן "הוום-מייד-וואן-פיס-בלהבלה"...] שרשרת חרוזים שחורים מלופפת על יד שמאל טבעות כסופות רגילות עגילי מדבקה של כוכבים כסופים קוקו נמוך מרושל

למעלה