טוב אז ככה ! מכנס שחור כנראה, סתמי לחלוטין... אבל חמוד:] תחתונים עם פו ולבבות עליהם חזיה שחורה ממש יפה נעלי סירה שחורות חמודות^^ איפור בלהבלהבלה עכשיו להתבלטות! או שאלבש את הסוויטשירט עם הכדורים פורחים הזה מפוקס, או טוניקה חמודה כזו עם שרוול ארוך שיושבת ממש יפה ורודה עם נקודות לבנות
) רק ששלי לא באותה צורת סריגה ושלי מבנטון XD מתחת גופייה שאני אשים תמונה שלה בהודעה הבאה או גופייה תכלת מקסטרו ג'ינס כהה ישר מלי קפור נעלי אולסטאר בלי שרוכים לבנות צמה רופפת כזו שהולכת לצד..חח אולי שרשרת או משהו אין לי מושג אם כן.. לקוסט ירוק
טי שרס טירונות כחול כהה מכנס פוטר מחמם בצבע שמנת גרבי ג'ינס (הן לבנות ויש כחול איפה שהעקב והאצבעות ובסוף הגרב יש תוספת כחולה) מגניבות [שמתי לב שאני אוהבת טי שרטס גדולות צבאיות]
גופייה כחולה עם כיווצים במחשוף מעליה גופיה לבנה אוובר-סייזד עם מחשוף וי [כך שרואים רק את החלק העליון של הכחולה] חצאית ג'ינס כהה שרשרת כסופה עם מגדל אייפל טבעות כסופותרגילות ג'קט אפור-בהיר ארוך [מאוד] מבד דק של סווצ'רט עם כפתורים חיקוי-הוואיינס שחורות קוקו נמוך מרושל על הצד השותפה צחקה עליי שאני סטייליסטית. הא.
והחלפתי לפיג'מה אגב איקאה זה עולם ומלואו, אני רוצה לגור שםםםםם
גרביים לבן אפור פסים כזה טרנינג כחול של פוקס סווטשירט של עורב גבעתי שגנבתי לעמרי בייסיק שחורה מתחת תחתון חום חדשי וחזיה שחורה תחרה חמודה חדשה גם ושיער אסוף בסיכה לילה טוב