לבוש שישי?

newKiticat

New member
לבוש שישי?

היום אני בשמלת סבתא (שמלה שכבר לבשתי אבל היא שודכה לחגורה וסנדלי עקב ענקיים בפעם הקודמת) עם מגף טוגו שחור שטוח. לתורנות מעצרים בקרית גת. (וזה אשכרה הפעם האחרונה שאני מתנדבת לעשות את זה.... לפחות מזה יש לי פטור). אתמול אין לי שמץ של מושג מה לבשתי. אבל זה מיום רביעי.

The Blue Fairy

New member
בדיוני מעצרים מחליטים אם העצור

ימשיך להישאר בכלא או ישוחרר עד המשפט (בד"כ מעצר בית), ובשישי השופטים והקלדניות עושים סבב שנקרא "תורנות מעצרים" :)

newKiticat

New member
מוסיפה

יש תורנות מעצרים שבועית (מתחילה ביום שישי ונמשכת עד יום חמישי). השופטים עובדים בסבב. בימי שישי ומוצ"ש, מקיימים תורנות מעצרים משום שאי אפשר להחזיק עצור מעל 24 שעות (במשטרה). זה מתחלק ל-2: הארכת מעצרי ימים של המשטרה (ככל שהדבר נוגע לתהליכי חקירה משטרתית שמתנהלת) והגשת כתבי אישום ביחד עם בקשה למעצר עד תום ההליכים- שזה אחרי שהוגש כתב אישום והמשפט בעצם מתחיל (נוהגים לבצע הקראה שבו הנאשם מודה או לא מודה או - בדרך כלל, מבקש לדחות את המענה). בתהליך השני זה יותר מורכב. הנטייה בימים אלה היא לא להביא מה שלא צריך (כלומר, לא נוהגים לפוצץ מבצעי סוכן).

innocence

New member
טוב, בסוף לא הספקתי אתמול..

אז נשים פה? יום חמישי של להתלבש יפה האחרון לעכשיו!

innocence

New member
חם? להיפך!

היה לי קר. השמש שקרנית, וחוץ מזה, אני עובדת במשרד ותמיד יש חלון פתוח עם רוח קרה ._.

לי וולף

New member
אז בהצלחה אחרי... ../images/Emo140.gif

(ותמשיכי להתלבש יפה
)

innocence

New member
תודה לכולן!

זה מצחיק אותי. רציתי לקחת ג'קט עם עיטורים בזהב וזה לא התאים לכלום, אז שמתי את השרשרת, כדי שזה יתאים למשהו - ואז שכחתי את הג'קט XD

newKiticat

New member
אתמול בערב

ליום הולדת של חברה- שמלה מדהימה מדהימה מדהימה. לדעתי הייתי צריכה ללבוש אותה עם עליונית אחרת...

iditush forever

New member
היום לבושה די פשוט

חזרתי עכשיו מהעבודה, שבורה מעייפות, אחרי שישנתי אתמול בלילה משהו כמו 3-4 שעות. לבשתי - חולצה דקה בגוון ניוד, של סיליס, בסגנון רפוי ונשפך, מעליה קרדיגן דקיק בצבע שמנת עם פסים ורודים. מכנסיים שחורות, בגזרה רחבה נוחה, של קום איל פו, ונעלתי נעלי סירה בצבע פודרה של מקס מורט שיער אסוף, מעט מאוד איפור על מנת שלא אראה מתה, קונסילר וקצת פודרה, סומק, מסקרה וגלוס בגוון ניוד. שרשרות של ה. שטרן -אחת מקולק' היילייט סטארס, השניה עם תליון ציפורי שיר, טבעות אחת של ה. שטרן, השניה עם אבן ספיר, וזהו. להיום בערב, מתוכננת יציאה עם חברות, טרם החלטתי מה אלבש. כנראה שמלה, תלוי מה יהיה מזג אויר ואיך הוא יתפתח. סוף שבוע נעים לכולן

Daria Svet

New member
כל מה שאת מתארת פה נשמע מקסים

חבל שאת אף פעם לא שמה תמונות.

Zorikit

New member
בבית של אלכס

אולי נלך לסרט בערב, לא משהו היסטרי. כרגע לובשת ג'ינס בהיר של רנואר, גופיה ירוקה בהירה מטישירט(כמו הלק שלי) עם פפיון גדול ופרחוני בצד אחד וסריג בורוד עתיק. שיער פזור ונטולת איפור. ובעיקר - עם מיגרנה איומה.

Zorikit

New member
תודה מותק,בינתיים זה רק מחמיר...

אני כבר אחרי ‏2‏ אדווילים ובכי מרוב כאבים.‏ מצחיק שאנחנו יכולים להשתיל פנים חדשות אבל אין תרופה עדיין למיגרנות...

iditush forever

New member
תרגישי טוב בובה!!

עם מיגרנות עדיף לשכב בחדר חשוך, חושך מוחלט, בלי אור, מחשב לא עוזר, רק מחמיר את הכאב מניסיון שלי
תכבי את המחשב, ולכי לישון,זאת התרופה הכי טובה... נשיקות דרלינג ונשתמע

למעלה