לבוש שבת קייצית

וואו איזה יופי של שמלה .היא יושבת עלייך מעולה

לגבי החורים בחולצה: שימי לב שהם תמיד ממוקמים באיזור הכפתור או אבזם החגורה ולדעתי זו הסיבה להיווצרותם .

לגבי הנעליים אם מותר להעיר . לדעתי כדאי לקצר להם את הסרט ולבצע קשירה של פפיון קטן ועדין שגם "יעמוד" יפה יותר.

Bacio

New member
תודה

האמת, השמלה הרבה פחות מחמיאה מהצד: יש לה גזרת אמפייר.

ובקשר לפפיונים, אני חושבת על לקצר. אבל בינתיים אין לי כוח להתעסק איתם...

ואפשר הערה אישית-מקצועית, ללא קשר לפורום?

אוי זו תעסקות של כמה שניות בדיוק

אבל אם הסרט עשוי סאטן אז תשרפי לו קצת את קצוות כדי שהם לא יפרמו .
לגבי ההערה: לשיקולך אם זה מתאים לכאן או לא ואם לא אז תמיד אפשר להעיר לי בפורום התפתחות תינוקות או במסר אישי

Bacio

New member
הסרט מכותנה (כך נראה)

בקשר לההערה, היא בעצם לומר לך תודה:

כשהבאנדליקו הייתה קטנטונת, קראתי את הבלוג שלך, וככה ממש לא דאגתי כשרופאת ההתפתחות הודיעה לי שתינוקת שלא צועדת כמה צעדים בגיל 10 חודשים, יש לה פיגור התפתחותי (וגם הנימה שבה הכל נאמר רמזה שלילדונת יש בעיות קשות מאוד). (לאחר מכן התברר שיש לה גמישות יתר באדיבות אמא שלה, ובסוף היא התחילה לצעוד לקראת גיל שנה וחמש.)

אז שוב המון תודה!

תודה איזה כייף

תמיד נעים לי לשמוע שהאתר שימושי ומועיל
שמחתי לעזור גם בלי ידיעתי..
ואגב: מוזרים לי מאד דברי הרופאה כי רק תינוקות מאד מאד זריזים צועדים בגיל 10 חודשים ללא תמיכה

Bacio

New member
עזבי,

הגישה הכללית של הרופאה הייתה שתינוקות שלא כותבים/קוראים ורשומים לאוניברסיטה בגיל המופלג של 10 חודשים זקוקים מיד להפנייה להתפתחות הילד.

לשמחתי, בשני הפגישות האחרונות היו רופאות אחרות: פעם אחת רופאה מחליפה, ובפעם האחרונה הסתבר שהרופאה התחלפה. כנראה שאני לא היחידה שהתלוננה על הגישה המאוד לא משהו שלה.

efroch99

New member
מאוד יפה!

את נראית נהדר.
חסר לי פה קצת "דבק" בצורת אקססוריז.

Bacio

New member
גם לי

ככה זה כשאת אלמנת "דיאבלו 3", ומי שאמור להשגיח על הילדה כשאת מתרחצת ומתארגנת, עסוק בלהפציץ לכל מני יצורים את הצורה בפעם השלישית או הרביעית.

אפילו עדשות לא שמתי.

ואחרי הקיטור, מה היית מצרפת? אני חשבתי על שרשרת יחסית צמודה לצוואר עם חרוזים עגולים בצבע תכלת.

efroch99

New member
שאלה קשה בשבילי

(לענות בלי לנסות).
נראה לי שדווקא אל כל כך צמוד, ולא כל כך עדין - משהו שנגמר יותר קרוב לחלק העליון של השמלה, כך שהשרשרת יוצרת וי מתחת לפנים שלך. ואני לא יודעת אם חרוזים בצבע כחול... אני מדמיינת משהו יותר מתכתי דווקא, עם קצת נוכחות.

pixie lul

New member
שמלה מחמיאה מאוד!

וגם הסנדלים יפים. את נראית מעולה, ורק חסרה שרשרת, כפי שכבר נכתב

ולגבי החורים בחולצות- הרשת כמרקחה בעניין זהה (חפשי בגוגל
) והועלו שלל תיאוריות. יש אפילו קבוצת פייסבוק למלחמה בתופעה! ככל הנראה אכן מדובר בחיכוך של בדים באיכות לא משהו עם אזור הכפתור במכנסיים (והפתרון של טובי המוחות בפורום: להכניס את החולצה לתוך המכנסיים!

@יעל@

New member

אהבתי נורא את הגזרה של השמלה ואת החולצה .הנעליים ממש מתוקות.

בקשר לחורים: יש תיאוריה שאומרת שזה מהכפתור של הג'ינס, כשעומדים לייד השיש והחולצה כל הזמן מתחככת בכפתור... משהו כזה..

Bacio

New member
תודה

תראי מה כתבתי לפיית מרציפן בקשר לגזרה של השמלה

sheffys1

New member
שתי תיאוריות:

חברה שלי גילתה שזה מהחיכוך של החולצה עם קרש החיתוך כשהיא עומדת וחותכת (היא מניחה אותו ממש סמוך לקצה השיש, ואז היא נשענת עליו כשהיא חותכת...)
יש האומרים שזה עש או פרפרונים אחרים שמסתתרים בארונות...

למעלה