לבוש ראשון!

אהבתי את הנעליים

את נראית מקסים , אלגנטית.

@יעל@

New member

אני אוהבת את הצבעוניות של הלבוש שלך, ומציצה מידי פעם גם בשרשורי לבוש ב"אופנה מלאה".

Zorikit

New member
שמלה מהממת

ולשם שינוי יש לי מה להעיר לך P:
נעליים - אני מניחה שהם אורתופדיות, אבל הן מאוד מגושמות והמראה שלהן מאוד מיושן.
שרשרת - יש לי בעיה באופן כללי עם שרשראות מאסיביות על בחורות שהן לא רזות + עם חזה גדול (ולכן גם לי כמעט ואין כאלו). בעייני זה מכביד מאוד על פלג הגוף העליון, סוגר ו"חונק" את כל הלוק.
טבעת - לפחות בתמונה נראה שהיא פשוט קטנה ולוחצת. ובכלל - גם לי יש אצבעות לא רזות במיוחד וטבעות עבות פשוט לא מחמיאות לאצבעות כאלו לדעתי.

הכל מאהבה כן?

ברור

לגבי הסנדלים, את כל כך לא מבינה איך אני כל היום מסתובבת וחשה את עצמי כמו כוסית על בגלל שיש לי סנדלים ועוד עם עקב קטן!

תכלס, אני יודעת שהם מגושמים. אבל משום מה אני נורא אוהבת אותם, לא לגמרי ברור למה

בנושא התכשיטים, אני יודעת שאנחנו קצת חלוקות כאן. אני אוהבת תכשיטים גדולים עם נוכחות, גם אם זה פחות מושלם. מה שכן, לגבי הטבעת אני יכולה להבטיח לך שהיא לא תמיד ככה... אבל החום מנפח לי את האצבעות בצורה מבאסת

lisa s

New member
צבעוני וקיצי

אוהבת מאוד
רק אולי הייתי מסדרת את המדרס שפחות יבצבץ מהנעל.

כולנו באותה סירה ( מבחינת החום)

אנימאד אוהבת את התכשיטים שלך הם תמיד מעניינים ומיוחדים מאד

לגבי השמלה .לדעתי היא מקצרת אותך בגלל שיש לה סוג של פסי רוחב והעין מתמקדת יותר החלק הבהיר שנראה קצר .

Aניס

New member
סופסופ נגמר החופש

היום עם חולצת נקודות חומה ממנגו,חצאית כחולה כהה מזארה ומוקסינים של ניין ווסט.
שיהיה שבוע טוב

efrato1

New member
מאוד אהבתי את האאוטפיט

והפריטים שמרכיבים אותו פשוט מהממים. יכול להיות שאת יכולה למצות את הפוטנציאל של החולצה והחצאית בצורה אפילו יותר טובה:
החצאית (עם החגורה הזו) בשילוב טריקו צמודה עם צווארון V עמוק סטייל שפי של אתמול (בעצם, גם עגול ילך מעולה).
החולצה עם חצאית עיפרון או סקיני.

1סטודנט1

New member
כבר הרבה זמן

שאני מושפע מהגל החדש של שנות ה80-70, אמנם הגעתי אליו באיחור של עשור וזכיתי להנות רק מהשאריות שלו אבל התקליטים של אבא נשארו וגם הקלטות והדיסקים באוטו שבאו אח"כ:]

זו ותקופת הקלאבינג שבאה אחריה השפיעו עלי רבות ועיצבו את זהותי :]

המסר המתוחכם נובע דווקא מתוך שימוש בצבעוניות מנימנליסטית לצד גזרות מתחכמות המנחילות תחושת הבעה מתפרצת אך מאופקת בעת ובעונה אחת- זהו כוחו של המסר הביקורתי של הגל החדש- לא פרוע ואנרכי כמו הפאנק אלא תודעתי..

עוד בפוסט המוצג בלינק המצורף

המשך יום נעים ונוצץ, אסף.

למעלה