לבוש ראשון!

@יעל@

New member
בוקר טוב

השמלה מאיביי.

השמלה הזו מאוד מוצלחת!

ויושבת עלייך נפלא. גם הלוק הכללי מוצלח בעיני אם כי מעט כבד מבחינת הגוונים. אני זוכרת שאמרת שאין מצב שתלבשי גרביונים שקופים, שזה הרעיון היחיד שעולה בדעתי כרגע שהיה מתאים למזג האויר המתחמם שבחוץ...

@יעל@

New member

כששמתי גרביון לבן, אמרו לי שיש יותר מידי ניגודיות בין הגוונים. אז שמתי אפור.

גרביון שקוף - הכוונה לגרביון של 20 דניר חד פעמי? אני מעדיפה לשים קצת יותר עבים,

יש לי חום בהיר של 200. אבל אז לדעתי הכל צריך להיות על הסקאלה של החום. כי אני לא אוהבת שחור עם חום.
חגורת גומי חומה אין לי. וגם לא נעליים חומות כהות.

שוב תודה.

אני מתיחסת אליו בחרדת קודש ...

האמת שמרגע שהצלחתי לגרוב בשלום, אז אין ממש סיבה שזה יקרע לי, אני נוסעת למשרד, לא עושה איזו פעילות יוצאת דופן...

מה שכן, יש לי במשרד במגירה תמיד אחד בכוננות.

efrato1

New member
את לבושה מקסים אבל

אני מהמרת שעד סוף היום את נפטרת גם מהשרוולון וגם מהגרביונים (אם לא עשית את זה כבר)...

Happy Goth

New member
מלכת האיביי

חמודה! זה שרוולון? לי ולך יש אחוות אוהבות השרוולונים

@יעל@

New member

הלוואי מלכת האיביי.

אני עד עכשיו שוברת את הראש ומחפשת מוכרים שיש להם שמלות עד הברך, לא יקרות ולא סמרטוטיות, ושלא יקחו לי 100$ על משלוחה.

lisa s

New member
חמוד מאוד

אהבתי הכל חוץ מהגרביונים, הייתי הולכת על שחור, אבל זה כבר ממש חורפי או בכלל בלי גרביונים. תנסי גרביונים דקים יותר בצבע גוף כמו שהציעו לך, אולי זה לא יהיה כל כך נורא כמו שנדמה לך.

morli4

New member
חצאית וגופייה- התייעצות

רציתי ללבוש את זה היום. אבל התלבטתי... יפה? לא יפה?
אשמח לתגובות

יפה, אם כי נראה לי שהחצאית מעט גדולה עלייך ?

או שמשהו לא מסתדר עם החגורה, החצאית לא יושבת מתחתיה טוב, אבל אולי זה ככה רק בתמונה.
הסנדלים מקסימים

morli4

New member
נכון... היא באמת מעט גדולה.

איך לא שמתי לב לזה לבד?

שרשרתי לשפי תמונות נוספות שבהן ניסיתי להצר את החצאית מעט ע"י קיפול הגומי של החצאית. מה דעתך?

sheffys1

New member
"על הנייר" השילוב אמור לעבוד

אבל שימי לב שהחצאית עולה לך במותן ומתחת לחגורה נוצר קפל לא מחמיא במיוחד. אם החצאית היתה יושבת טוב, הייתי אומרת
.
הגופיה מקסימה. אפשר לשאול מאיפה וכמה עלתה?
דבר נוסף - הלוק משדר משהו מוקפד ומחוייט, שלא כ"כ מסתדר לי עם הסנדלים שבחרת. הייתי משלבת עם נעל סירה, או סנדל עדין יותר.

morli4

New member
תודה על התגובה. ניסיתי שוב

הפעם קיפלתי את איזור הגומי בחצאית פנימה וכך ניסיתי להיפטר מהקפל הזה. היא יושבת יותר טוב לדעתך?
וגם החלפתי נעליים...

sheffys1

New member
יותר טוב, אך עדיין לא 100%

והנעליים הרבה יותר מוצלחות לטעמי

morli4

New member
יכול להיות שאני צריכה חצאית מבד

יותר עבה ורציני.
החצאית היא גם מהיינס כך שמדובר בבד די פשוט ודק.

למעלה