לבוש ראשון!

sheffys1

New member
עכשיו אני מבינה....

כן - נראה לי שחצאית מבד עם בניה טובה יותר של הגזרה אכן תשב טוב יותר .
ואני חייבת לציין שהבעיה כאן היא לגמרי בחצאית - כי הסגנון מאוד מחמיא לך!

morli4

New member
תודה. זו פעם ראשונה שאני קונה חצאית

אז זה מה שקורה

אני בד"כ לובשת שמלות. בכל מקרה אני אלבש את החצאית הזאת למרות הכל ואקנה מתישהו חצאית כחולה איכותית יותר.

lisa s

New member
מסכימה

זה יכול להיות יותר טוב (יש לך פוטנציאל לגדולות) כי הסגנון מתאים ויש לך גוף מקסים, אבל גם ככה עם איבזור טוב זה נראה בסה"כ יופי.

nowonder

New member
הבעיה היא החגורה

היא בעובי לא נכון. לא מספיק דקה ולא מספיק עבה.
את צריכה חגורה עבה יותר, זה יאחד את הלוק. העין תנוע יותר בנוחות מהחולצה לחצאית, וגם לא יצאו לך קפלים של בד מכל מיני כיוונים.

Happy Goth

New member
מאד מאד יפה!

מחמיא לך, את חתיכונת

אני ממש רואה את עצמי לובשת את זה- אחלה סגנון יש לך

בעיני זה מקסים ויש לי רעיון לגבי חצאיות

דקיקות בלי ביטנה.
יש לי מן חצאית בטנה כזו בצבע גוף ( וגם אחת שחורה)שאני לובשת כשאני רוצה לתת עובי לחצאית או כשהבד של החצאית שקוף ואני רוצה שהתחתונים לא יבלטו.
לא קניתי באץ אבל אני בטוחה שאפשר למצוא כאלו גם בחנויות הלבשה תחתונה וזה ממש ממש שימושי

morli4

New member
נשמע פתרון טוב גם לשמלות הלבנות

שלי. אני אבדוק את זה, תודה!

Black Star

New member
זה לא יום ראשון, זה יום רשעון...

קשה, קשה לי עם החזרה הזו מהחופש.

אז לפחות התלבשתי יפה כדי לעודד את עצמי קצת -

חולצה קלילה בלי שרוולים אבל בסגנון מחויט בצבע ורוד פודרה מ'מנגו', חצאית פליסה בצבע נייבי מאסוס, נעלי עקב בצבע taupe מקסטרו, קרדיגן ארוך בצבע דומה לזה של הנעליים מאיזו חנות עלומת שם, לק בצבע כחול כהה (שיק 290 - midnight blue אם אני לא טועה) וסרט עם פרחים בצבע ורוד בהיר בשיער. צלליות ורודות בהירות ומסקרה...

אנסה לצלם, אבל לא מבטיחה

sheffys1

New member
לגמרי "יום רשעון"

התלבושת שלך נשמעת ממש מעניינת...
אני אשמח לראות תמונה

בוקר טוב - מנסה לחזור לשיגרה...

אחרי היעדרות ארוכה שבמהלכה לבשתי רוב היום פיג'מה

העליתן כאן תמונות כל כך יפות וחגיגיות במהלך החג, ואנסה ללכת אחורה ולהגיב לכולן. לצערי (וגם קצת לשמחתי) לא היה לי מה לתרום כי החג עבר עלי בבית בשקט, הבנות היו עסוקות ואני בעיקר נחתי.
לגבי השמלה מהיום אני לא כל כך בטוחה - יש לי הרגשה שהיא מעט מרחיבה אותי, ושקו המתניים יושב מעט גבוה מדי. מצד שני היא נורא נעימה והיה בה בכל זאת משהו שדיבר אלי כך שלא החזרתי (אסוס).
את המדליה הענקתי לעצמי על מה שזה לא יהיה

שבוע נעים לכולן

sheffys1

New member
קשה לי להגיב לגבי השמלה

כי הקרדיגן מכסה את קו המותן ומקשה לראות (ואיך, לעזאזל, את יכולה ללבוש קרדיגן בחום הזה?!
)
הנעליים נראות ממש חמודות, והמדליה - אני ממש בעד!

אין סיכוי שהייתי לובשת אותה בלי הקרדיגן

גם כי אני לא הולכת במשרד עם כתפים חשופות (מתוך כבוד לקולגות החרדים שלי. החלטתי באופן גורף שאת החלק התחתון אני לא מכסה, ומשתדלת להתחשב בעליון. איזון שכזה
וגם הם בחיים לא העירו לי או ביקשו משהו מיוחד, וזה גורם לי לרצות להתחשב בהם אף יותר) וגם כי נעים אצלנו כי מדליקים מזגנים.
וגם כי יש לשמלה גומי בחלק האחורי והיא מתנפחת לדעתי, אז הקרדיגנן מכסה ומאזן אותה.
היא ממש לא השמלה המושלמת כאמור. הזמנתי אותה יותר כנסיון לבדוק גזרה כזו עלי, והחלטתי להשאיר כי היא עלתה כלום וחצי באחד המבצעים של אסוס, ולא היתה שווה את הטרחה של ההחזרה, וגם כי למרות הכל עשתה לי משהו.

למעלה