מהממת אהבתי מאוד מאוד את שני הלוקים!!!
E efrato1 New member 15/4/12 #19 זו שמלת הפסים ששקלת לקנות! אני ממש מרוצה מאיך שהיא יושבת על הגוף (חיתוך המותן שלה פשוט מושלם) וגם הבד שלה ממש נעים תודה
זו שמלת הפסים ששקלת לקנות! אני ממש מרוצה מאיך שהיא יושבת על הגוף (חיתוך המותן שלה פשוט מושלם) וגם הבד שלה ממש נעים תודה
A Aניס New member 15/4/12 #30 ובזכותך קניתי אותה הבוקר מקווה שגם עליי היא תשב טוב (אצלך זו לא חוכמה כי יש לך גוף של דוגמנית ).
E efrato1 New member 15/4/12 #22 יש לי עוד כמה רעיונות בשבילו רק שנראה לי שעונת המעבר תמשך בדיוק יומיים ואני לא אספיק להוציא שום דבר לפועל
יש לי עוד כמה רעיונות בשבילו רק שנראה לי שעונת המעבר תמשך בדיוק יומיים ואני לא אספיק להוציא שום דבר לפועל
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 15/4/12 #17 השניים מוצלחים מאוד! ולגבי השמלה מאסוס - שמאוד יפה עלייך - בתמונה עושה רושם בעיני שהאורך שלה מושלם עלייך.
השניים מוצלחים מאוד! ולגבי השמלה מאסוס - שמאוד יפה עלייך - בתמונה עושה רושם בעיני שהאורך שלה מושלם עלייך.
E efrato1 New member 15/4/12 #60 תודה רבה האורך של השמלה ממש גבולי מבחינתי, זה יותר בולט כשמתחשק לי לשבת... אני גם משתדלת לא להתפרע עם האורך של החצאיות כי מבחינתי אני כבר לא פרגית צעירה...וכאן ברור לי שלא תסכימי איתי כי אני הרבה יותר מרובעת ממך
תודה רבה האורך של השמלה ממש גבולי מבחינתי, זה יותר בולט כשמתחשק לי לשבת... אני גם משתדלת לא להתפרע עם האורך של החצאיות כי מבחינתי אני כבר לא פרגית צעירה...וכאן ברור לי שלא תסכימי איתי כי אני הרבה יותר מרובעת ממך
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 15/4/12 #62 העניין הוא שאת ממש יכולה להרשות לעצמך אבל כמובן שבראש ובראשונה אנחנו אמורים להרגיש בנוח עם מה שאנחנו לובשים. לפחות ביום יום
העניין הוא שאת ממש יכולה להרשות לעצמך אבל כמובן שבראש ובראשונה אנחנו אמורים להרגיש בנוח עם מה שאנחנו לובשים. לפחות ביום יום
L lisa s New member 15/4/12 #98 מקסימות לך אהבתי את שני המראות. השמלה מאסוס לא קצרה מידי, יושבת עלייך מאוד יפה והשילוב עם ג'אקט הג'ינס באמת מעולה כמו שכולן חושבות. הנעליים נראות טיפה רחבות, הן לא בורחות לך מהרגל?
מקסימות לך אהבתי את שני המראות. השמלה מאסוס לא קצרה מידי, יושבת עלייך מאוד יפה והשילוב עם ג'אקט הג'ינס באמת מעולה כמו שכולן חושבות. הנעליים נראות טיפה רחבות, הן לא בורחות לך מהרגל?
E efrato1 New member 15/4/12 #104 תודה הן בול עלי, אולי בגלל שהרמתי בצילום את קדמת כף הרגל נוצר מעין רווח...
E efrato1 New member 15/4/12 #116 לא, לא בורח... גם בדר"כ אין לי בעיה כזו. יש לי כפות רגליים כ"כ ממוצעות, אני קוראת לזה 39 קלאסי, כל הנעליים שלי במידה הזו. לא לוחץ, לא בורח באמת מגניב לי ואוסיף:
לא, לא בורח... גם בדר"כ אין לי בעיה כזו. יש לי כפות רגליים כ"כ ממוצעות, אני קוראת לזה 39 קלאסי, כל הנעליים שלי במידה הזו. לא לוחץ, לא בורח באמת מגניב לי ואוסיף:
א אביגיל מהר המלכים New member 15/4/12 #129 אהבתי את שני המראות רק מפריע לי דבר אחד: יכול להיות שהנעליים קצת גדולות עלייך? זה נראה כאילו חצי ספידה מאוד תועיל לך.
אהבתי את שני המראות רק מפריע לי דבר אחד: יכול להיות שהנעליים קצת גדולות עלייך? זה נראה כאילו חצי ספידה מאוד תועיל לך.