לבוש עסקי

יאני1

New member
לבוש עסקי

אהלן, אני צריכה חולצות מכופתרות קלאסיות עם פנסים. בלי שום קישוט/פייטים/רקמות/כיסים וכו' המידה הכי גדולה של קרייזי ליין גבולית לי..זה קצר מאוד במותניים וצפוף. בOPEN הכל מקושט ואני אף פעם לא מוצאת כלום.. ML ועונות ממש לא עושים לבוש עסקי אני מתרגמת קורסים על במה וחייבת הופע מאוד עסקית ופשוטה. מכנסיים וג'קטים זו לא בעיה, אני נתקעת רק עם החולצות. יש לכן המלצות? המון תודה מעיין

בבורדו היו פעם

ובמשביר רק ששם אין לי מושג עד איזו מידה יש גם רשת זקנה בכיכר המדינה שבטוח שיש שם אני בטוחה שיזכירו את השם שלה ואם לא אני אחפש

יאני1

New member
ואלה??

מכופתרת, בלי קישוטים, פנסים, חלקה? וואו שווה בדיקה.. באיזו מידה? שאדע אם יש לי סיכוי.. :)

טל לי1

New member
אולי אטי יעקובסון תתפור לך ?

היא מומחית בפיתרון בעיות בלבוש. הייתי אתמול בסטודיו שלה למדידה וראיתי מכנס מגינס XXXXL , והיא בד"כ לא עובדת עם גינס זה מוזמן לאחת מבנות הפורום שביקשה שתתפור לה כמה זוגות מכנסים היות ולא מוצאת מכנסיים במידות שלה. אטי תפרה בגד לאירוע של אחיה ולכן היא הסכימה לתפור לה כמה זוגות מכנסיים .שלא תתפסי אותי במילה זו רק הצעה ( לא סיפרתי כלום )

תשלחי מסר לנאווה אני בטוחה

שתשמח לעזור
ועוד משהו את יכולה לקנות עוד כמה לבנות חלקות ולצרף לזה ז'קט ונראה מעולהההה

passioneta

New member
לבורדו יש

פרט לחולצות מכופתרות שקניתי שם יש גם חולצות מעטפה מחמיאות מאוד ורשמיות באותה מידה (מתאימות מאוד לסיטואציות עסקיות) בלי קישוטים וקשקושים. מהתאור שלך של קרייזי ליין נראה לי שאנחנו אותה מידה, אז כדאי לך לדבר עם נאווה ולראות שיש במידה שלך.

יאני1

New member
מעטפת לא תעבוד כלכך

מה שכן אני באמת יכולה לקנות ג'קט מחוייט ואז אני לא חייבת להצמד לעניין החולצות המכופתרות. האמת שעבדתי אצל נאווה למשך שנייה בערך, ואני לא זוכרת שהיו חולצות כאלה. אבל עברו חודשיים מאז אני אקפוץ אליה. לגבי שאטי יעקובסון תתפור לי, לא בא לי שיתפרו לי במיוחד...רוצה לקנות וזהו. יש איזה אתר שאפשר להזמין ממנו או משהו?

passioneta

New member
מבחינת רשמיות

המעטפות שקניתי אצל נאווה עובדות מצוין, עומדות בכל קטגוריה (תשאלי את נאווה עליהן, מעטפות של דנילו). חס וחלילה לא ללבוש טישרטים מתחת לזקט, אבל מה שכן אפשר זה גופיה צמודה מלייקרה. זה גם מאוד מחמיא, וכך אני בד"כ מתלבשת לנסיעות עסקים לחו"ל. כל מה שתקני תבדקי שלא מתקמט מדי - פשוט תתפסי את החולצה ביד ותקמטי, ותראי מה קורה לבד. חולצות מכותנה או פישתן מאוד מתקמטות וזה נראה רע (וצריך לגהץ אותן בקפדנות).

יאני1

New member
אני צריכה לראות

מעטפת כעיקרון לא עובד. אבל דנילו אולי באמת..לא חשבתי על זה אף פעם. אקפוץ השבוע לנאווה ואסתכל

orlu

New member
ברמת השרון ישנה חנות אחיות ואחים

ועורכי דין,,חפשי בגוגל או בדפי זהב לבוש על פי מיקצועות.אפשר למצוא שם דברים מעניינים. לא הייתי ממליצה לך לתפור חולצה מעיין זו מעולם בעיניי זה לא יצליח ולא בטוח שיהיה שווה את הכסף. רק אל תשכחי ללכת על בדים מצויינים שגם כתמים יצאו מהם..בהצלחה דיעה אישית אם תותר לי.. אם הבנתי נכון אין לך מיגבלה לגבי החולצה הלבנה המכופתרת עם פנסים....זה לא מעמד בו לא יקבלו אותך להרצאה ללא התילבושת הזו,,אלא זו מישאלת לב שלך להביע רשמיות עסקית עם חולצה לבנה נוקשה..אז בעיניי כל בגד איכותי ,לא מצועצע או זול ישדר עוצמה כשאת מביעה אותה מבפנים,,כל בגד שיהיה לך נוח בו ,שיהייה איכותי לא מתקמט עם כל תנועה ,נעליים נוחות יעשו את העבודה וההרצאה תפרוץ מתתוך אישיות דומיננטית ובטוחה בעצמה. ובמקביל תתקלי בלי לירצות בחולצה המיוחלת האמיני לי.... בוקר טוב

עקשנית25

New member
השאלה באיזה מידה את?

כי יש את DUPLO ברחבי הארץ , יש שם מידות יחסית סבבה. ויש שם חליפות מחויטות, חצאיות מחויטות והמון פריטים מחויטים מאוד. לא יודעת מה מידתך... בהצלחה

ruth0561

New member
קו נקי- להופעה ייצוגית

קחי רעיון שיוכל לשמש אותך גם בקיץ שעיהיה כאן עוד שלושה חודשים החשוב הוא הג'קט, מתחתיו את יכולה ללבוש אפילו טישרט- מאיכות טובה !!! בזמנו אני קניתי פוקס בכל מיני צבעים, ולפני כל לבישה- גיההצתי אותן. ככה הקפצתי טישרט פשוטה בחמש מדרגות אגב בחו"ל נפוצות חולצות נטולות שרוולים (גופיה ?) עם צאררון גולף - הן מותאמות ללבישה מתחת לג'קט בדיוק מהטעם של להראות מאוד רשמי אבל לעמוד במטלות החום (חימום הבניין בחורף, והלחחות הניו-יורקיתץ לדוגמא -בקיץ)

יאני1

New member
יש חוקים מאוד מסויימים ומפורטים

אין חובה לחולצה לבנה מכופתרת עם פנסים... אבל כן יש הנחיות ברורות למה כו ומה לא ללבוש, שיער, איפור, נעליים, תכשיטים וכו :) לא מדובר במדים. אז לא נראה לי שחנות ללבוש מקצועי תעזור לי, אבל תודה :)

למעלה