לבוש מקצועי

לבוש מקצועי

היי, הוזמנתי להרצות בכנס מקצועי נחשב בעוד כשבועיים. אז כמובן שיש תוכן, מצגת ומילות פתיחה וסיכום, רק אין מה ללבוש.
מחפשת מקום לקנות בו חולצה יפה ומכובדת, רצוי מכופתרת, שאוכל לצוות למכנסיים מחוייטים. הייתי בזארה, ולא התלהבתי מהחולצות שלהם...בחנויות אחרות, כמו קסטרו וגולף, החולצות לא נראו לי איכותיות. מחפשת משהו sharp ומוכנה להשקיע.
חוץ מזה, יש לכן טיפים כיצד להתלבש לקראת אירוע שכזה? תודה!

יש בקניון רמת אביב

חנות לחולצות לבנות מדהימות ביותר (לא קונה שם כי בד"כ יקר לתקציב שלי), שווה לתת גיחה

Bacio

New member
Anne Fontaine?

אני חושבת שזו החנות שענת מדברת עליה. יש לה גם סניף בדיזינגוף, לא?

חנות מעולה

לא יודעת על דיזינגוף, אבל כאמור יש ברמת אביב, וגם ברחוב סוקולוב ברמת השרון אם זה עוזר

Aניס

New member
באותו הקניון

כדאי להיכנס למאסימו דוטי, האחות הבוגרת והאלגנטית של זארה. נשמע הולם מה שאת מתארת, הייתי מוסיפה נעלי עקב אלגנטיות ואיפור עדין. שיהיה בהצלחה

efrato1

New member
היי, יש לי מס' טיפים

שחלקם בטוח ישמעו מובנים מאליהם: 1. תתרחקי מצמוד, קצר וחשוף 2. אל תלבשי צבעים בוהקים מידי או מקושקשים מדי, תמנעי מתכשיטים בולטים מידי. 3. אל תתאפרי בצורה מוגזמת כל הנ"ל נאמר על-מנת שיתמקדו במצגת ולא בך (אני משתתפת בהרבה כנסים מקצועיים וכשישנה מציגה כשמגזימה עם הלבוש והאיפור אני מוצאת את עצמי בוהה בה). בקשר לחולצה, אם לא תמצאי חולצה מכופתרת שתמצא חן בעיניך אפשר גם סריג נחמד או חולצה עם צווארון קשירה מתחת לבלייזר מחוייט. תשתדלי לא ללבוש הכל שחור או שחור לבן או לבוש שבאופן כללי משדר מלצרית או דיילת. לכאורה זה נראה רישמי אבל בפועל זה נראה כאילו לא היה לך מה ללבוש. אוף, יצא לי הכל על דרך השלילה אבל אני מקווה שהצלחתי לתת לך תמונה של מה כן ללבוש

לי וולף

New member
שאפו!

נשמע מאוד מכובד! כל הכבוד ובהצלחה
בהמשך לאפרתו - הייתי משקיעה בבלייזר מוצלח שישרת אותך המון ולאו דווקא בחולצה לבנה מאן פונטיין. ז'קט מחוייט לא יאכזב במתן לוק מוקפד ורציני, ואם יש מקום לקצת צבע אז ז'קט צבעוני גם יותיר אותך זמן רב יותר בזכרון
(מעבר לזה, שאז את לא ממש חייבת חולצה מכופתרת מתחת אלא גם חולצה שיפונית שלא מחייבת גיהוץ - ולא תגרום לך לחשוב כל הזמן אם התקמטת...)

למעלה