לבוש יום א'

הקרדיגן דווקא יושב עליך פיקס

ונורא יפה לך לבן... הוא כל כך עדין וענוג עליך !!

נורא יפה לך לבן!!

ובכלל, הסריג מושלם בשבילך
אהבתי

לי וולף

New member
זה נראה טוב

אין מקום להתבעס
דווקא יש סריגים שלמים שאינם קרדיגן או אובר סייז'ד, אבל פחות ופחות כי הקולקציות החדשות הן כבר של עונת מעבר (ולכן -בין היתר- הקרדיגנים), כך שדווקא בסופעונה אולי נשארו...

@יעל@

New member
שוב

עברתי לרנואר ומצאתי 4 סריגים. הייתי צריכה לעבור אליהם מזמן....

עם המגפיים החדשים :)

צהריים טובים יפות שלי התגעגעתי !!!!
ואני מהיום, חצאית מטאג וומן, גולף לבן מקסטרו ומגפי הרוקי החדשות שלי - לא זוכרת של מי אבל הן מנעלי מרקו בקריון אם זה אומר משהו למישהי...הן מזמש -ונוחות בטירוף!!!! ואיזו סערה מתחוללת בחוץ עכשיו.... שהמעיל החם ישמור אותי :)

sheffys1

New member
התגעגעתי!!!

(ובאופן מוזר למדי, גם אני היום בחולצה לבנה, חצאית אדומה וגרביון שחור. תמונה אח"כ...) תתחדשי על המגפיים - ממש יפים
לגבי שאר ההופעה - אני חייבת להגיד שאני לא אוהבת אותך בגולף, בגלל עניין החזה שכבר נטחן פה עד דק. ויתר על כן - השילוב של הגולף עם החצאית בגזרה נמוכה ממש עושה לך עוול לטעמי: זה מאוד מאריך את הטורסו שלך

טורסו ?!?!

התגעגעתי גם אני יפה שלי!!! איזה קטעים יאללה תמונה!! עניין הגולפים באמת ידוע... אך זה חזק ממני.... וואט כן איי דוווו???? תבואי ותחטפי לי את כל הגולפים מהמלתחה.... :)

sheffys1

New member
טורסו...

החלק העליון של הגוף? ואין מצב שאני באה לגנוב ממך גולפים - אני שונאת את ההרגשה של הדבר הזה צמוד לצוואר שלי

Zorikit

New member
התגעגעתי גם!

אני מסכימה עם שפיז... אבל נראה לי שאת וגולפים זה בלתי נפרד. דווקא לך גזרה נמוכה זה נכון אבל השילוב עם גולף פשוט נוראי. המגפיים מהממים!

טוב, הרגליים שלך פשוט לא נגמרות...

מהממת! והמגפיים גם בסדר...
מסכימה עם הקודמות בנוגע לגולף, גם קצת מציק לי שרואים את הסיום של הגופייה מתחת לסריג... אבל זה רק כי אני משוגעת בקטעים האלה הייתי לובשת את אותו הדבר רק עם סריג שנגמר נמוך יותר ואולי איזה צעיף בכל מקרה, את מהממת ושום דבר לא ישנה את זה!

וואו רשמתי לי

קודם כל תודה.... טוב שאת לא נסחפפפפפת.. לגבי הגולפים - באמת נתת לי כמה נקודות לחשוב עליהם ... תודה אנסה ליישם

למעלה