לבוש יום א'

חמוד נורא
ומתה על השיער שלך. יש לי שיער

חלק להחריד וכל ילדותי רציתי שיער מתולתל כמו שלך (טוב עכשיו הוא לא להחריד ואני אוהבת אותו - אבל כל ילדותי פינטזתי על זה)

Zorikit

New member
תודה :) אני כל ילדותי הייתי עם שיער חלק

רק בגיל ההתבגרות הוא הפך לכזה ועם השנים הוא מתקרזל יותר ויותר

Zorikit

New member
זה היה בהדרגתיות

היה לי שיער חלק עד גיל 10 בערךת ב 12 הוא הפך לגלי ובגיל 15 כבר היה מתולתל לגמרי. אני אעלה מתישהו תמונה

Zorikit

New member
זה מה שיש לי על המחשב, מתאים למזג האוויר

פעם כשהיה יורד במושב שלג... לא הכי ברור אבל אפשר לראות מהפוני שהוא היה חלק :) וכן, אני נראית אינדיאנית לגמרי. ולא אמא שלי לא סינית.

efrato1

New member
שמתי לב, וזה לא מבוסס על שום דבר אחר

פרט להתרשמות האישית שלי, שיש שני שלבים בחיים שהשיער עשוי לעבור מטמורפוזה: בין הינקות לילדות ובין הילדות לבגרות (מחלק למתולתל ולהיפך). עוד מישהי שמה לזה לב?

Zorikit

New member
כן, זה עניין הורמונלי אני חושבת

יש לי אחיינית שבתור תינוקת היה לה שיער חלק חלק והיום הוא יותר מתולתל משלי ואחיינית שהייתה מתולתלת והיום יש לה שיער גולש...

SimplyMe1

New member
במקרה שלי לא.

שיער חלק מאז שנולדתי, ועם שמפו סרקל שאני חופפת איתו השיער שלי נראה בקיץ בעיקר כמו הפלומה של אחיין של חברה שלי.חלק מאוד ושטני. (ואני לא צובעת כבר 4 שנים+, אז יש לזה השפעה טובה, כמו שיש לחומרים לשיער שהרבה מתבגרות נוטות, ואולי גם זה משפיע על מראה וגדילת השיער. בכול זאת החומרים מחלחלים גם לקרפקפת).

אצלי זה לא קרה - חלק מתינוקות

ועד היום (אלא אם מחשיבים באזור גיל 16 כשעשיתי פרמננט לתלתלים במשך שנה כשינוי ביל הילדות לבגרות
)

אצלי זה השתנה פעמיים, כשעברתי לרוסיה[7]

הוא הפך לחלק לגמרי, כאילו עשית פן, ואז כשעברנו לארץ[10] הוא הפך למתולתל ועכשיו גלי, הוא גם התבהר, האידיוט.

Eurogirl

New member
יש עוד מצבים שזה קורה בהם

שמעתי שאחרי לידה השיער מתיישר קצת - את זה אמא שלי אמרה, כי השיער שלה היה מקורזל ממש, ואחרי הלידות הוא נהיה מתולתל רגיל יש לי חברה שעברה לדנמרק, היו לה תלתלים ועכשיו אחרי כמה שנים השיער שלה גלי נוטה לחלק ושמעתי על תופעה שהרבה נשים שעברו טיפולים כימותרפיים (לא עלינו) והשיער שצמח להן אחר כך היה שונה לגמריי בצורה ובצבע מזה שהיה להן קודם...

@יעל@

New member
בוקר טוב

סריג קרדיגן לבן ומתחתיו גופיית ספגטי לבנה. ג'ינס, חגורה בורדו ומגפונים. משום מה כל הסריגים השלמים נעלמו מעל פני האדמה והיום יש רק סוודרים אוברסייז וקרדיגנים. מה נזכרו בקרדיגנים פתאום

למעלה