|*||*||*|לבושלישי!|*||*||*|

Zorikit

New member
|*||*||*|לבושלישי!|*||*||*|

לא, לא השתגעתי, יש לי אימון כפול ללכת אליו ב 6.
בוקר טוב!

Zorikit

New member
שילוב שרציתי מזמן לעשות

ולא יצא לי...
הסריג ישן של H & O, חצאית אדומה של גולף, מגפיים מסטיב מאדן, פרח בשיער מHM ועגילי דובדבנים. הלק הוא מהקולקציה המטאלית של שיק, לא משהו בעייני. מספר 906 "פיקוק".
וזה ממש מצחיק שכל פעם שאני שמה פרח כזה בשיער הוא מקבל המון תשומת לב D:
כבר כמה זמן שאני מקבלת מחמאות שירדתי במשקל אבל לא הצלחתי לראות את זה עד שראיתי את התמונות האלו.
יאיי! העבודה הקשה משתלמת סופסוף :)

Marry3

New member
כמה שאני אוהבת שילובים עם אדום!!!!!

מקסים לגמריי, כחול ואדום ואפור ואדום הם בין שילובי הצבעים הכי יפים בעיניי.
שיהיה יום מעולה!!!!!!!!!:-):

lisa s

New member
וואו, כל הכבוד

את קמת, אני עדיין לא הלכתי לישון ;-) שיהיה לך אימון מקסים, ברור שזה שווה את ההשקעה|!|

אוהבת מאוד את השילוב. בעיקר את העובדה שיש בזה קריצה ויחד עם זאת הלוק מתחבר ופשוט עובד.

ממה שאני רואה סביבי קל מאוד ליפול לבחירות אופנתיות מוקפדות, אבל אז יש בהן לרוב משהו מאוד שגרתי ומעורר פיהוק או לחילופין לרצות לצאת מהקופסא ולהוסיף תעוזה/הומור וזה הרבה פעמים ממש לא מתחבר ונשאר כקוריוז.

אני מאמינה שמה שעובד אצלך זה המודעות הגדולה למבנה גופך ולגזרות המתאימות לך + העין האמנותית שיודעת לשלב צבעים ודגמים שאינם בנאליים. זה גורם להופעה שלך להראות אופנתית אבל יחד עם זאת לא בנאלית וזה ממש ממש יופי|!|

Zorikit

New member
היה אימון היסטרי

7 ק"מ על האלפטיקל ופילאטיס אח"כ. וזה אחרי 4 שעות שינה O_O

תודה על המחמאות הנהדרות! אני מסכימה איתך, הרבה אנשים נופלים למקום האופנתי הבנאלי או לחילופין מנסים להיות נועזים וזה יוצא לא משהו. אני חושבת שבחלק גדול ממה שאני לובשת אני זורקת לתוך זה פינאפ, ממש בנגיעות בקטנה לפעמים (בעגילים או בפרח) או בגדול יותר - חצאיות, חולצות ושמלות בגזרות מסויימות. זה מוסיף פלפל ושובר את הבנאליות. זה גם מאוד קשור לאופי, אני מתלבשת כמו מה שאני מרגישה, תמיד.
אני גם חושבת שזה קשור להפרדה בין טרנדי לאופנתי. אני כמעט אפעם לא לובשת טרנדים כי לרוב זה לא מתאים לי (ומצחיק שאם אני כן לובשת משהו טרנדי זה הכי בחוסר מודעות שזה טרנד, כי זה לא ממש מעניין אותי) אבל אני מקפידה על דברים שמתאימים לי (למרות שיש מחלוקת על העניין) ולכן התוצאה היא אופנתית.

Capelli Neri

New member
עשיתי פעם

שילוב בדיוק כזה. מאוד יפה, החולצה הלבנה קצת מרגישה לי מיותרת (בילט-אין עם הסריג?).

Zorikit

New member
תודה! ואכן זה בילט אין.

ודווקא אני מסמפטת אותה. נותנת למראה משהו יותר מחוייט ורציני. יש לי חזה גדול (ותחת ענקי!) וסריגים צמודים עם V + חצאית עיפרון = סופר סקסי, אז זה טיפה מאזן :)

נהדרת שכמותך|כלנית||כלנית|

אני מאוד אוהבת את החיות והרעננות של הלבוש שלך ואת העובדה שזה אף פעם לא נראה משעמם.

@יעל@

New member
את נראית טוב.... :-):

הלוואי וגם אני הייתי מצליחה לשלב ולהראות בזה טוב....

Zorikit

New member
תודה! לדעתי את יכולה ללבוש בדיוק את אותו

הדבר ולהראות מעולה. אין סיבה שלא....

Capelli Neri

New member
אני גם חושבת

שאת לחלוטין יכולה ללבוש משהו דומה ולהיראות טוב. אחרת כמובן, אבל טוב גם כן. ושוב, לדעתי יתאים לך מאוד קצת צמוד ולא רומנטי דווקא, אלא יותר פינ-אפי.

efrato1

New member
זה בדיוק הלוק שיתאים לך

אבל פחות פינ-אפ, יותר לכיוון הסמארט.

מרים 882

New member
ראיתי אותך לפני כמה ימים

בחנות במרכזית ואת ניראת ואואן, חתיכה סוף.

Zorikit

New member
ברנואר? אני עובדת שם! היית אומרת שלום!

תודה על המחמאות! אני מרגישה זוועה כשאני עובדת שם עם המדים המחרידים!

מרים 882

New member
חשבתי

אבל נבוכתי...
וגם שם היית מעולה!
אני נמצאת שם הרבה... פעם הבאה.

למעלה