לבושלבושלבוש :>

Small talk

New member
עוד מעט לבית כנסת לשמוע את השופר ולאכול

טייץ עד הברך חומות, חולצה שחורה עגיל אחד ירוק כי נפל לי הסוגר של השני בלילה

Liraz 6q

New member
לעבודה

גי'נס קצר בהיר גופיית בייסיק לבנה גופיית סבא לבנה מעליה חזיה שחורה תחתון לבן כפכפים לבנות מזארה שיער אסוף עם סיכה ותיק עצום לבן

EVE Lights

New member
ועכשיו למקס ברנר.

עם החבר'ה של העבודה
שיער פזור ורטוב, תיכף ייאסף לקוקו גבוה כי אין לי כוח להתעסק איתו חולצה קצרה מכופתרת עם שרוולים תפוחים בצבע כחול-סגול כזה, ממש יפה שאני אוהבת.. מזארה
חזייה שחורה ג'ינס כהה ונמוך עם רוכסנים בכיסים הקדמיים מפיוטה (שבמפתיע, גם הוא די נופל ממני) תחתונים שחורים עם כחול מקדימה וסמל של כנפיים בצבע שחור מדלתא גרביים לבנים אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים

EVE Lights

New member
זה גמר אותי!!! :<

אכלתי שוקולה חלב חצי פוקצ'ת גבינות מדהימה ועוד חצי מרק שוקולד שלא יכולתי לסיים :< אני מתה ומתה מעייפות ומחר פתיחת סניף בא לי למות

Hold and turn the infinite.

בייסיק באפור כהה, חצאית מיני בגווני ורוד-שחור-לבן, דר' מרטינס, גרביים לבנים, חזיה שחורה ותחתוני פו הדב בורוד.

Immortality

New member
יפה לי >:

ג'ינס שחור בהיר[?], הכי חרוש בעולם והג'ינס האהוב עליי גופיה לבנה עם חלליות ירוקות שתחומות בפס אדום עם כוכבים אדומים, וכתפיות שחורות טופ שחור חגורה דקה אדומה סריג הכי נעים בעולם בצבע ירוק, קצת בלון עם כפתורים, פתוח טבע נאות מכוערות בצבע לבן משקפיים שיער נורא יפה, מסופר מגניב עם פן ופוני קצר הצידה [נועז מצידי אחרי 3 שנים עם אותה תספורת]. כרגע אספתי את הפוני עם שתי סיכות לכזה בלון קטן כי הוא נכנס לי לעיניים. השעון החדש [טוב, כבר לא כל כך] והמהמם שלי, טבעת זהב דקה דקה עם אבן בצבע כחול רויאל מרובעת ששכחתי את שמה, קוקיה שחורה, איפור רגיל חפרתי.

greeneye

New member
מערב יומכיפור

-צמה -עפרון שחור -עגילים צמודים עצומים עם אבן בורדו -גופיה לבנה של גברים, שגדולה עליי ולכן מתפקדת כטוניקה.. -שרשרת מגניבה שעשיתי לעצמי לנשף סיום והתפרקה לי אתמול בלילה..מחרוזים בגווני כסף וברונזה ואבן נוצצת מרובעת בתור תליון, בצבע חום-אדמדם כזה.. -חזיה בצבע גוף נראה לי -תחתונים שחורות -ג'ינס סקיני אפור מברשקה -גרביים אפורות נמוכות -אולסטאר נמוכות חדשות ומהממות בצבע בורדו-יין כזה -תיק שק קטן מתאילנד, בצבע חום-בורדו כזה. מיאו.

greeneye

New member
אה!

וסריג דקקי וקטן כזה, שהשרוולים שלו מגיעים עד המרפק והוא קצרצר באורך, בצבע אפור כהה מפוקס.

Liraz 6q

New member
פאב עם חברות

טיי'צ שחור של לוצי גופיית בייסיק לבנה של מנגו גופייה לבנה מעל מבד נעים כזה מזארה תחתון שחור עם ורוד חזיה לבנה פלטפורמה שחורות תיק שחור של שאנל עגילי זהב ושיער אסוף..

TiKi PooH

New member
וראאט

> גופית ספגטי שחורה וארוכה [מנגו] > שורטס ג'ינס > חוטיני ורוד בייבי > חזייה ורודה > ד"ר מרטינס סגולות > שעון גדול צבאי כזה של בנים שלקחתי מאחי באיזו הזדמנות > צ'ופסטיק > משקפי ראייה

לעבודה

בייסיק חומה טי שרט חמודי כזה אדום מטי אן טי... ג'ינס בהיר מאיזה חנות בשיינקין חגורה חומה שיער חצי אסוף עם קליפס קטן חום וסנדלי טבע נאות כחול עם ירוק..

ThE uVa

New member
בא לי.../images/Emo60.gif

מכנס אפור כזה עם פסים דקיקים וחום למעלה. לא יודעת. מתופרת שהיא חברה של אמא. גופייה חומה כזאת ב10 שקל מקלאב אופנה. אני דווקא אוהבת אותה למרות שאני צריכה לשים לב שלא רואים לי את כל הציצים. כפכפים. חזייה בצבע גוף. תחתונים אדומים. משקפיים. שיער אסוף בגומיה שלקחתי מחברה. זהו :]

סטודיו../images/Emo71.gif

יואו אני מזה עייפה. גופיית סבא לבנה מעל בגד גוף שחור היינס אדום עד הברך אולסטאר שחורות וישנות:] צמיד כסוף של הבננות ביד ימין לק נצנצים!D: עגילי סמיילי שיער בקוקו ואמור אמור שתכף יתפוגג ערב נפלא לכולן

EVE Lights

New member
אייה הרגליים. ../images/Emo10.gif

גופייה עם הדפס פסים באלכסון בצבע אפור וירוק זית ונגיעות של ורוד, וכוכבים ולבבות חלולים מעטרים אותה. מפול אנד בר (ממש קשה לתאר את החולצות שלהם!) חזייה שחורה ג'ינס אפור כהה נמוך מפיוטה חגורת ניטים 2 שורות תחתונים שחורים גרביים לבנים אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים שעון שחור על יד שמאל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלהיפ הופ

סבא שחורה חזייה לבנה תחתונים אדומים מכנס כדורסל אדום של נייק עם פסים שחורים בצד אולסטאר שחור נמוך קוקו גבוה D:

MaddyD

New member
spin

מכנס לבן קצר חולצה טריקו קצת גדולה שחורה קוקו גבוה תיק שתיים עם מלא בקבוקים ומגבת. חוזרים לשגרה[:

OverSharing

New member
כלהזמן משעמם ליי../images/Emo103.gif

גרביים נמוכים מלא פסים צבעוניים והרבה לבן תחתונים לבנים עם עיגולים מצוירים וגומי צהוב חזייה לבנה טופ היינס בירוק זית ג'ינס רגיל מפיוטה חולצה ארוכה של פוקס שזה כאילו חולצה קצרה כחולה על לבנה ארוכה. משהו מקסים>: סטרפלס מבצבץ לו מלמטה קוקו קקה ואיפור חמוד עוד שנייה נעליים ולשיעור נהיגה

למעלה