לבושלבושלבוש :>

stink

New member
עבודה בלה בלה בלה

היום רק עד 12 איזה כייף מכנס בז' עם פס כפול ורוד מכל צד <נו כמו מכנס ספורט..> סטרפלס לבן , מעל חולצה חומה מכופתרת למעלה ותנכיות יחי החוסר השקעה!

GoOni

New member
עוד מעט נוסעת לבן:]

[איזה כייף שהוא לא סגר יום כיפור:]] -סנדלים עם רצועות דקות אדומות-לקה כאלה, מ-ALDO. -סקיני אפור כהה די חרוש מזארה. -גופייה בצבע קרם עם הדפס של ציפורים בתכלת וכחול כהה מטופשופ. -וסט לבן עם שלושה כפתורים גדולים מטופשופ. -תיק ירוק כהה דמוי עור מקסטרו. -מסקרה. -בושם versace bright crystal. -בקרוב אני אארגן גם שקית עם בגדים לשבת-ראשון.

GoOni

New member
תודה מותק:] התיק מלפני שבוע בערך,

כבר הלכתי איתו כמה פעמים לתלמה.

אתמול לאמרולה!D:

מכנס שחור מממש יפה שממש נופל לי וכזה יושב יפה! תחתונים תכלת עם פרות חזיה שחורה גופית ספגטי לבנה באורך גופיה תכלת עם משו כתוב על הציצי חצי קוקו [וואי השיער שלי נראה מעולה אתמול וגם היום, התלתלים כאלה.. יפים והוא ארך נורא] איפור קצת נעלי סירה[?] שחורות

greeneye

New member
חחח די,

זה מצחיק אותי שאנשים באים לפה לשתות.. כאילו, אנחנו נוסעים עד ת"א, ומתפשרים על האמרולה..

DIE kvar

New member
זה מקום ממש טוב

והוא ביתי כזה ואתה מכיר את כולם ת"א זה ת"א וכמובן שבפאבים האמרולה לא ברמה שלה אבל בימי שבת אין על האמרולה, לא בת"א ולא בהרצליה ולא בשום מקום, אין מה לעשות. זה האנשים, לא המקום.

yaeli87

New member
אוף...

שמלה ירוקה מקסטרו גופיה שחורה מתחת חזיה לבנה תחתון שחור טבע נאות 2 פסים בז' צמיד ברגל שרשרת טבעת ושיער בדרך לפן חדש!!!

Mooa-Numi

New member
אה איזה תזמון

בדיוק החלפתי לאזרחי (איזה מוזר זה) מכנס קצר חאקי מתמנון חגורה שחורה מפלסטיק חולצה לבנה (אוקיי, זה עוד נשאר לי מהמדים, בסדר?!) חזייה לבנה, תחתונים חומות בהירות שעון שחור (..) קוקו שרשרת כזאת כאילו מעץ של היפים ועוד מעט יהיה לי גם סנדלים של טבע נאות

וואו, הבוקר חשבתי לעצמי

אם יצאת לכיפור או לאD: לודעת למה, אולי בגלל שראיתי מליון חיילים חוזרים הבייתה>: קיצר, מה שלומך?

Mooa-Numi

New member
בסדר

צבא זה מבאס קצת. מזכיר לי מחנה או גדנע או לא יודעת מה ואני כל הזמן צריכה להזכיר לי שזה אשכרה הדבר האמיתי. לפעמים בא לי כבר שייגמר. הבוקר איבדתי את הדיסקית וזה היה נוראי. המדים נראים עלי נורא ממש, אני פשוט נראית הכי גברית איתם (האמת שממש נהניתי בשרשרת חיול עד העניין של המדים). לא ממש בא לי לחזור לטירונות, שונאת שחם וכאלה. וזהו נראה לי. העניין של המדים ממש מציק לי כי אני באמת נראית נורא איתם (לקחתי מידה ענקית במכנסיים כי לא נסגר עלי פחות, וזה בול בבטן אבל ענקי בכל השאר, גם בבין התחתונים למכנסיים- מבינות? וזה בעיקר מבאס לי את המצברוח, המדים והקוקו וזה שאני בלי שרשרת והנעליים וכאלה, לשאר נראה לי שאני אתרגל)

../images/Emo24.gif

מה עשית בסוף לגבי הדיסקית? את יכולה להצר אותם או משו, למרות שאני דווקא אוהבת תמדים קצת "רפויים" ולא סקיני או משו>: והנעליים, וול, נעלי ברמצווה זה הכי אחותי
ואני בטוחה שתתרגלי ושזה קטן עלייך!

שלום שלום

ג'ינס ארוך בהיר חולצה צווארון סירה בצבע סגול עם פסים דקים בצבע זהב טופ לבן תחתונים ורודות סנדלים לבנים חזרתי חמשוש לפניםםם:)

Mardy Bum

New member
איזה כיף, יש לי שיעורים ליום כיפור

תמיד דופקים את הדוסים!
לסידורים-מורה פרטית-ותיכף סעודה מפסקת אצל ידיד: טישירט לבנה עם פודלים קטנים אדומים על כולה, זארה קידס שורטס ג'ינס בהיר אולסטאר שחורות מהוהות ושחוקות להחריד (האמא הפולנייה מתחילה לאיים לזרוק אותן }: אבל יש להן ערך סנטימנטלי!) שרשרת חרוזים שחורה של שורה אחת תיק כתף של אנדי וורהול ואתמול לבי"ס: טישירט ורודה מתוקה להחליא עם דובון אכפת-לי, מצאתי בארון של אחותי הקטנה וונאבי-סקיני אפור (יענו נופל בהתחלה ונגמר צמוד) אולסטאר ורודות טבעות וכלזה תיק גב של תיק

svety

New member
אתמול הייתי מהממת.../images/Emo190.gif

עם שמלה שחורה עד הברכיים שתפרו במיוחד בשבילי, צמודה בדיוק איפה שצריך, עם כתפיות עבות שכל הזמן נופלות [בכוונה כאילו] וחושפות כתפיים. מהממת, אבל בלתי מתאמצת, כאילו אני קמה כל בוקר ככה. סנדלים שחורות ממש חמודות, עם פלטפורמה נמוכה [מיכלי, מה שקנינו אז ביחד.] לק סגול כהה בידיים וברגליים עגילי פרחים ארוכים, כמו של מיכל נגרין אבל שחורים וב10 ש"ח מתחנה מרכזית עגיל אחד באוזן שמאל, עכביש עם אבנים סגולות שחשרת כסף עם תליון של מגן דוד כל מיני צמידים ביד שמאל צמידי כסף דקים כאלו ביד ימים כמה צמידים מגניבים ברגל שמאל באמת שהרגשתי מדהימה אתמול.

בא לי לכתוב מה לבשתי אתמול ../images/Emo13.gif.

למרות שהיה ממש מעפן בערב - אני מרוצה מהלבוש :] החמיאו לי עליו אתמול :] חזייה שחורה. מעליה גופיה שחורה עם כיתוב של life באדום. מעליה חולצה ארוכה, אפורה, עם מחשוף וי שכזה גם בגב וגם מקדימה, מבד נפול כזה. מכנס שחור. סנדלים חומים. חבל שאין לי תמונה.

EVE Lights

New member
חם לי ואיכס.

גופייה צבעונית עם הדפס דובדבנים בפסים של צבעים - צהוב, ירוק, חרדל, ורוד וחוזר חלילה. מפול אנד בר חזייה לבנה ג'ינס משופשף ומכובס לכל האורך מ-TNT שממש ממש ענק עליי וזה מכה חגורה שחורה עם פיתוחי כסף ואבזם כסף גדול תחתוני סבתא סגלגלים גרביים שחורים עם הדפסי אבטיחים אדומים מטופשופ אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים שעון שחור

למעלה