לבושלבושלבוש :>

Tears Dont Fall

New member
צצ

ג'ינס משופשף כזה מפוקס בגד ים מתחת תחתונים שחורים גופיית סבא לבנה גופייה מקושקשת מגניבה כזו מניו יורק סוודר שחור זרוק [קר מה.] ואנס סליפאון. יומולדת לחברה בחוף ים.

AnGeL DoLlY

New member
חזרתי מקפהנטו

- כפכפים מרוקטדוג אבזם זהוב - תחתונים כחולים עם תחרה ונקודות בצבע תכלת, ויקטוריה'ס - ג'ינס כחול ישן ויפה מזארה - חזייה וומן אונלי - גופיית לייקרה שחורה עם תחרה - טבעת וצמיד

little shorty

New member
חזרתי מת"א

סקיני קרוקר כהה גופיה לבנה חולצה לבנה שקופה עם מיקי מאוס נעלי בובה מעוינים שחור-לבן של זארה תיק אדידס ירקרק ועוד מעט אני יוצאת אז: מכנס סקיני בז' חולצה ויקטוריאנית כזו שחורה עם תחרה מרנואר נעלי סירה שחורות שעון שחור עם זהב עגילי חישוק קטנטנים זהב

stink

New member
המכנס ממש יפה ../images/Emo41.gif

ויושב עליך נהדר.. מאיפה?

e l u l a

New member
סתם מהיום, אין לי כח לצאת הערב../images/Emo153.gif

-כפכפים שדורכים עליהם וזה כמו דשא, מצאתי את זה בארון אחרי איזה שנתיים שלא נעלתי אותם:]. בצבע אדום. -ג'ינס כהה מפיוטה -טישירט אפורה עם תפוז ששואל MOM? את כוס מיץ התפוזים שלידו
. -במלמטה של הטישירט מציץ לו סטרפלס תחרה בצבע שחור שהוא בכלל אמור להיות טופ, מאפרודיטה. קוקו נמוך, שאריות של מסקרה ועפרון שחור. לק שחור עם ציפורניים ארוכות בידיים, לק ורוד ברגליים. צמיד חוט צבא מגולגל 16 סיבובים על יד שמאל. טבעת כסופה מהשוק עם אבן כחולה-ירוקה גדולה.

moruush

New member
לשבת פה בישוב איפשהו

שורטס שחור מטריקו חולצה תכלת קצרה עם מחשוף עגול ומתחת שמתי טופ לבן מתחת "לשבור" את הצבע להגן על הציצי. עגילים צמודים פרחים עם אבן תכלת/טורקיז של מגנוליה ובחור השלישי סתם נקודה תכלת שיער פזור "פנאזי" של בריטני
ועוד לא החלטתי עם כפכפים שחורים או סנדלים.. צום קל בנות

coolit

New member
וול..

כיסוי ראש :] מטפחת לבנה. זה פשוט מראה מהמם. חצאית ג'ינס ארוכה וחדשה שחרשתי כל השבוע רק חבל שהיא מורידה צבע בטירוף חח זה משגע חולצה בצבע אמ. קרם? שלושתרבעי מזארה מעליה חולצת T גזורה מדי של DON'T WORRY BE JEWISH מממ זהו.

אמרתי לך כבר שאת חולה בנפשך?

[ד"א תודה על החולצות שהשארת לי במחוז.. אני אוהבת שקוראים לי יעלי
...מקווה שזה יגיע אליהן בקרוב
]

לפני שאני עולה על פיז'מה...

לקורס פסיכומטרי גופיה לבנה עם עיטורים סגולים מתחרה ודוגמה של פרחים במחשוף מכנס שחור חזייה כחולה תחתונים כחולים (אע לא מעניין) יחפה וכ---כ---ה עייפות ]: (כמה שעורים, אליי! זה לא אנושי
)

...

אני אומרת עם ג', סתם מתפלק לי לפעמים לכתוב את זה עם ז' לא ממש עקרוני, כי שתי הצורות תקניות, הלואו

TiKi PooH

New member
אללה

בא לי גם אתמול. אם כן אתמול גופייה אדומה צמודה-ארוכה מפוקס, ג'ינס גזור עד הברך חוטיני צהוב מרקר חזייה תכלת משקפי שמש תכלת שרשרת כסף מלפניי כמה עשרות שנים, של אימא ועוד שרשרת כסף ארוכה גם כן משנות הטיזנעמו אולסטאר ג'ינס עם ציור של צ'שרקאט תיק חמוד עבודות יד מטלאים צבעוניים, מישהי בנחלת בנימין היום שמלת ג'ינס יד שנייה ( קסטרו במקור), שהייתה פעם ארוכה וקיצררתי אותה רצינית תחתונים לבנים חזייה שחורה עגילים ארוכים משוקהכרמל תיק קיפליג משבצות אפור כהה- אפור בהיר משקפי שמש לבנים צ'ופסטיק בשיער

למסיבת יומולדת של חברה

חולצה לבנה עם הדפס כזה חמוד של דמות מהMRS HAPPY וכאלה.זארה ג'ינס כהה.פוקס אולסטאר שחורות חזיית איקס לבנה [חדשה!] ומעליה טופ לבן כי החולצה קצת שקופה בוקסר כחול עם בורדוD: עיפרון שחור ואמור אמור תיק ירוק זית מH&M של טלצ'י ... צמידים ושרשרת עגילי פרפר

סולידי.

היום לעבודה- טי שירט אפורה של גולדה מאיר עם כנפיים מתחת גופיית סבא ארוכה שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים צמיד עם חרוזים הודיים-משהו וחרוזים סגולים-שקופים [אבאחורג קנה לי, והוא כה מאושר כשאני עונדת את זה ^^] 3 טבעות כסופות מגניבות חיקוי-הוואיינס שחורות אתמול לעמותה- טי שירט לבנה בסגנון אייטיז-פאנק עם ציור של בק [הזמר, נו], קצת משבצות שחורות קטנות ו-2 פסים צהובים-זוהרים אותו שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים אותן טבעות אותן הוואיינס צמה על הצד

איזו חנות מחוץ לסמטה אלמונית.

לא "המחתרת", לפני הפנייה. עם יותר מדי חולצות מעצבים יפות ויקרות מדי. ומוכרים ספק-הומואים ספק-מגניבים מדי. מכל מקום, זו הייתה החולצה האחרונה שנשארה בסגנון מתוך לפטאווברס שהם עמדו להחזיר ליצרן, אז...אעע...
אבל זו באופן כללי חנות מגניבה! יש מציאות!

למעלה