לבושישי

kaij

New member
תודה מותק

שווה לבדוק במקימי http://www.mekimi-fashion.co.il/page.asp?albumID=9 אמנם את החצאית הזו קניתי לפני שנתיים, אבל אני בטוחה שיש להם גרסה כלשהי שלה בכל זאת, בית אופנה לדתיות בכלל, אני זוכרת שהתלבטתי שם בין כמה וכמה חצאיות בזמנו

אני לבושה

בסקיני של F21, חולצה פרחונית של תמנון בגווני אפור, ורוד, לבן, מעליה סוודר של מנגו באפור, מגפיים לבנים , צעיף ורוד בהיר ועגילים צמודים ורודים עם פרח.

אני אוהבת הכל פרט לשילוב של המגפיים

לטעמי מגפיים כהים שחורים או אפורים היו עושים כאן עבודה טובה יותר

ברירת המחדל היא באמת מגפיים שחורים/אפורים

אבל בא לי לשבור שגרה ולא ללכת על המתבקש

mgirl

New member
נראה מעולה!

גם אני לא השתגעתי על המגפיים כי הקונטרסט בינם לבין המכנסיים מרגיש לי קצת 'גיבור על'. אבל חוץ מזה כל הלוק מעולה, חורפי ומחמיא.

שלפתי מהארון חולצה ממש ישנה עם שרוולים

פרחוניים כנראה שהסערה המתקרבת עשתה לי חשק לשדה פורח לבשתי מכנס קורדרוי , אפודה עם צווארון גולף ולקחתי גם שאל סרוג בעבודת יד לשים עלי כשיהיה לי קר

efrato1

New member
את נראית פה כמו ילדה פרחים

סבנטיזית מהממת. לא רואים מה את נועלת, אבל המגפיים (השנויות במחלוקת) עם החזות הגסה היו משתלבות פה יופי.

תודה..:) באמת חבל שלא צילמתי את הנעליים

נעלתי נעליים בפסים של עור חום עם קנווס אפור גס. ועקב קטן שהוא מספיק נוח לקניות בסופר . זה התכתב לי יפה עם הפסים באפודה והמרקם הגס של הקנווס התאים לצורת הסריגה של האפודה.

efroch99

New member
את נראית טוב!

כמה יפה לך מכנסיים במידה שלך
. איזו חתיכה!

הקטע הוא שגם המכנסיים האלה בלי חגורה בורחות

לי מהישבן בלי שאצטרך לפתוח כפתור אבל הן נראות הרבה יותר טוב לעומת המכנסיים הענקיות שניפיתי והן גם נוחות מאד לישיבה מזרחית על מזרנים כמו שאני רגילה ואוהבת אז התלהבתי מהן

kaij

New member
אהבתי מאוד

יש לך יופי של פיגורה ואחלה פוזות

למעלה