לבושבת?
א אביגיל מהר המלכים New member 10/11/12 #2 שלייייייייקעעעעעעעעעעעעעס בחצאית חדשה ומעלפת שלצערי לא רואים את הפרטים (הבד המדהים שלה) מליטל אלקלעי (עוד פרטים יהיו בפוסט הבא), חולצה מתמנון ונעליים מאסוס, שלדעתי יוחלפו בקרוב בנעלי בית פרוותיות הגעתי למסקנה שאני מאוד זקוקה לאקססורי בשוקינג פינק. רשמתי לי.
שלייייייייקעעעעעעעעעעעעעס בחצאית חדשה ומעלפת שלצערי לא רואים את הפרטים (הבד המדהים שלה) מליטל אלקלעי (עוד פרטים יהיו בפוסט הבא), חולצה מתמנון ונעליים מאסוס, שלדעתי יוחלפו בקרוב בנעלי בית פרוותיות הגעתי למסקנה שאני מאוד זקוקה לאקססורי בשוקינג פינק. רשמתי לי.
א אלחוטית מטומקת New member 10/11/12 #5 אני מתלבטת... אני עוד תקועה בתקופה ששלייקעס זה של זקנים את נראית נהדר! (אני עוד בפיג'מה ).
A Aussie Girl New member 11/11/12 #22 ממש מגניב! אני רק הייתי מוספיה משהו אדום בחלק העליון, שרשרת עדינה או עגילים.
ת תובל28 New member 10/11/12 #4 אני פחות מתחברת לשלייקס... אבל החצאית עצמה יושבת עלייך מעולה והשילוב של הנעליים בול!!
@ @יעל@ New member 10/11/12 #8 חורף היה קר בבוקר אז לבשתי סריג דק ירוק של יופ עם ג'ינס של ליויס ומגפונים. מתחת למכנסיים כמובן: הג'ינס הוא גזרה ישרה ולא סקיני.
חורף היה קר בבוקר אז לבשתי סריג דק ירוק של יופ עם ג'ינס של ליויס ומגפונים. מתחת למכנסיים כמובן: הג'ינס הוא גזרה ישרה ולא סקיני.
M matilda1984 New member 10/11/12 #9 לוק נחמד אני אוהבת את הצבע של החולצה ולמרות שאני לא חובבת פפיונים למינהם פה זה נראה חביב ומוסיף לגבי המכנסיים, הרשי לי לומר לך... למרות שאני יודעת שהסקיני עכשיו נורא אופנתי ובכלל השתלט על המדינה לדעתי הגיזרה הישרה הרבה יותר מחמיאה לך
לוק נחמד אני אוהבת את הצבע של החולצה ולמרות שאני לא חובבת פפיונים למינהם פה זה נראה חביב ומוסיף לגבי המכנסיים, הרשי לי לומר לך... למרות שאני יודעת שהסקיני עכשיו נורא אופנתי ובכלל השתלט על המדינה לדעתי הגיזרה הישרה הרבה יותר מחמיאה לך