לבושבת?
א אביגיל מהר המלכים New member 21/4/12 #2 והיום השמלה מ H&M, חגורה ורודה ונעליים ורודות (אלדו). חברים באים!
I innocence New member 22/4/12 #14 הייתי היום בתמנון וחשבתי עליך כמובן שרכשתי את החולצה המדוברת (עם הטול נקודות) בשחור וכחול, וגם ראיתי שמלה מאוד דומה לזו, רק בשחור, וחשבתי שאולי תאהבי. אמנם החצאית שלה פחות מתנפנפת, אבל הבד שלה טריקואי ונעים ונוח, ואם היא לא היתה קצרה לי מדי, כנראה שהייתי קונה אותה.
הייתי היום בתמנון וחשבתי עליך כמובן שרכשתי את החולצה המדוברת (עם הטול נקודות) בשחור וכחול, וגם ראיתי שמלה מאוד דומה לזו, רק בשחור, וחשבתי שאולי תאהבי. אמנם החצאית שלה פחות מתנפנפת, אבל הבד שלה טריקואי ונעים ונוח, ואם היא לא היתה קצרה לי מדי, כנראה שהייתי קונה אותה.
ז זרימת חיים New member 21/4/12 #5 לפיקניק בירקון שמלה מתמנון הצמיד שעבר אלי בירושה מאמא שחרטה את שמי עליו
ה הילדה בחולצה הכחולה New member 22/4/12 #9 נחמד מאד מקווה שנהנית מהפיקניק! לא היה חם עם הגרביונים? הימים האחרונים הרגישו לי כבר ממש כמו קיץ...
ה הילדה בחולצה הכחולה New member 22/4/12 #7 אמנם מיום שישי, אבל... שוין. בצורה ספונטנית למדי, צץ לו טיולון קצרצר בנחל השופט, באמצע היום, "על הדרך". נעלי הסירה הוחלפו בסנדלים. טוב שסנדלי השורש עדיין בשלוף
אמנם מיום שישי, אבל... שוין. בצורה ספונטנית למדי, צץ לו טיולון קצרצר בנחל השופט, באמצע היום, "על הדרך". נעלי הסירה הוחלפו בסנדלים. טוב שסנדלי השורש עדיין בשלוף
E efrato1 New member 22/4/12 #13 את לבושה מאוד מחמיא הלוק נראה מסודר ומחושב ואת נראית ארוכה וגבוהה. אם גם היית מוסיפה תסרוקת עדכנית זה היה ממש מושלם (כמובן שהתעלמתי לחלוטין מסנדלי השורש ודמיינתי את נעלי הסירה גם בתמונה הימנית )
את לבושה מאוד מחמיא הלוק נראה מסודר ומחושב ואת נראית ארוכה וגבוהה. אם גם היית מוסיפה תסרוקת עדכנית זה היה ממש מושלם (כמובן שהתעלמתי לחלוטין מסנדלי השורש ודמיינתי את נעלי הסירה גם בתמונה הימנית )