לבושבת!
א אביגיל מהר המלכים New member 18/2/12 #2 הבטיחו סערה אבל כאן יש בכלל שמש שמלת צמר ישנה, גרביונים מנוקדים של welovecolors, מגפיים מ DSW, חגורה מקסטרו, שרשרת טורקיזית מנורדסטרום עודפים ועליונית של רנואר.
הבטיחו סערה אבל כאן יש בכלל שמש שמלת צמר ישנה, גרביונים מנוקדים של welovecolors, מגפיים מ DSW, חגורה מקסטרו, שרשרת טורקיזית מנורדסטרום עודפים ועליונית של רנואר.
צ צפרדע שוקולד New member 18/2/12 #4 זה יפה, אבל לטעמי החגורה יחד עם השרשרת זה יותר מידי... הייתי מוותרת על החגורה.
פ פשיוניסטה תפרניתה New member 18/2/12 #5 יפה אביגיל! אני אוהבת שאת יודעת להדגיש את מה שהכי יפה והכי חזק אצלך - הרגליים כמובן את נראית נהדר! ואם אפשר לשאול - איפה את גרה שיש אצלכם שמש? אצלנו גשום וסוער במרכז...
יפה אביגיל! אני אוהבת שאת יודעת להדגיש את מה שהכי יפה והכי חזק אצלך - הרגליים כמובן את נראית נהדר! ואם אפשר לשאול - איפה את גרה שיש אצלכם שמש? אצלנו גשום וסוער במרכז...
א אביגיל מהר המלכים New member 18/2/12 #13 תודה האמת שעיקר מאמציי מיועדים דווקא לטשטוש ולא להדגשה. כל פעם שמישהי מופתעת לגלות שיש לי כרס וצמיגים אני מרגישה שעשיתי עבודה טובה ואני גרה בשפלה.
תודה האמת שעיקר מאמציי מיועדים דווקא לטשטוש ולא להדגשה. כל פעם שמישהי מופתעת לגלות שיש לי כרס וצמיגים אני מרגישה שעשיתי עבודה טובה ואני גרה בשפלה.
Z Zorikit New member 18/2/12 #9 מעולה! עליונית ממש מוצלחת רק מאוד יקרה לטעמי. בזמן האחרון החגורות שלך תמיד נראות לי מונחות נמוך מידי. אבל אח! הרגליים!
מעולה! עליונית ממש מוצלחת רק מאוד יקרה לטעמי. בזמן האחרון החגורות שלך תמיד נראות לי מונחות נמוך מידי. אבל אח! הרגליים!
E efrato1 New member 18/2/12 #10 את לבושה ממש יפה ובאופן שמאוד מחמיא לגזרה שלך הייתי מוותרת או על החגורה או על השרשרת, מכיוון ששני אקססוריז כל כך חזקים בסמיכות כ"כ קרובה קצת מעמיסים על הלוק.
את לבושה ממש יפה ובאופן שמאוד מחמיא לגזרה שלך הייתי מוותרת או על החגורה או על השרשרת, מכיוון ששני אקססוריז כל כך חזקים בסמיכות כ"כ קרובה קצת מעמיסים על הלוק.
א אביגיל מהר המלכים New member 18/2/12 #14 תודה. על החגורה אי אפשר לוותר - יש כאלה שוונצים בולטים לחגורה בצדדים וזה נראה זוועה בלי...
K kaij New member 18/2/12 #8 אני היום 7 מעלות, ממש קיץ השמלה בטח מוכרת לחלקכן, מפרנץ' קונקשן קרדיגן מwoolovers בערך היחיד החם באמת שיש לי החגורה מדורותי פרקינס
אני היום 7 מעלות, ממש קיץ השמלה בטח מוכרת לחלקכן, מפרנץ' קונקשן קרדיגן מwoolovers בערך היחיד החם באמת שיש לי החגורה מדורותי פרקינס
K kaij New member 19/2/12 #18 הדגם הזה: http://www.woolovers.com/cashmere-merino/womens/ladies-v-neck-cardigan.aspx
B Bacio New member 19/2/12 #21 אני אחכה לפעם הבאה שיהיו משלוחים חינם ואקנה אחד מהם (לפחות עלייך הגזרה נראית מדהים, ומה שאני מחפשת פחות או יותר). (פברואר בלי קניות)
אני אחכה לפעם הבאה שיהיו משלוחים חינם ואקנה אחד מהם (לפחות עלייך הגזרה נראית מדהים, ומה שאני מחפשת פחות או יותר). (פברואר בלי קניות)