לבוגרי CTI

dahmcti

New member
לבוגרי CTI

אני מבינה שישנו קושי אצל חלק ממטופלי cti לשעבר להבין את הדרך שניסיתי ללמד אתכם לדבר במשך הטיפול. היעד שלי הוא שכולכם תבינו ותיהנו לדבר. לכן אני רוצה להזמין מטופלים שעברו טיפול מאז 1993 לפגישת הסבר ומעט התנסות. הסיבה שזה לא כולל מטופלים שהיו בטיפול מלפני תאריך זו, היא שיעדי הטיפול השתנו. מטרת הפגישה היא להבהיר יעדים שמוכרים לכם ולתת לכם דרך פחות מסובכת בעבודה עצמית כדי לשפר את שטף הדיבור. הפגישה(ללא תשלום) תתקיים ב 13.1.05 בשעה 19:30. כל אחד שמעונין באמת להבין מהו גמגום ואיך לדבר שוטף יכול לבוא. אני רק מבקשת שתודיעו לי מראש דרך הפורום בהשתתפותכם כך שאוכל להתארגן בהתאם למספר האנשים. ברברה דם

dahmcti

New member
איפה תיהיה הפגישה

להיתקשר למספר 03-9025283 לקבלת הסבר של כתובת והסבר איך להגיע ברברה

sprk78

New member
למה שלא תרשמי את היעדים פה?

או את מה שהצלחת להסיק במשך השנים לטובת מי שלא יכול להגיע לפגישה? או בכלל להקליט אותה ולשים אותה כקובץ בפורום? אני אולי לא אוכל להגיע ועשיתי את הקורס של CTI בהנחייתך לפני שנים מספר. כמו כן זה לא עזר לי במאומה ואחרי תקופה מסויימת חזרתי לגמגמם באותה רמה שגמגמתי לפני כן. אם הייתי יודע שכך יהיה לא הייתי משקיע שקל בקורס. ותירגלתי ותירגלתי וזה לא עזר אז הפסקתי לאחר זמן מה. אם רואים שאין שיפור לאחר כ חצי שנה גם את היית מפסיקה לא? כמו כן , אם הבנת משהו שלא הבנת אז , אז לדעתי יש שתי ברירות מצפוניות שעומדות לפניך. 1. להודות בכישלון חרוץ של הקורס של CTI ? (מקווה שזה לא היה במודע רק בשביל להתפרנס על חשבוננו). 2. קשור בעקיפין ל 1 אך תחזירי את הכסף לאנשים שלא הצליחו בקורס. זה יהיה הכי פייר. היות ואני גייסתי כסף וזה היה ממש קשה לי והייתי צעיר ופתי וחשבתי שזה יעזור או אם אני אתרגל לאחר זמן מה זה יעזור אך ללא הואיל. אני מבקש שתחזירי לאנשים שלא הצליחו בקורס את הכסף . לפעמים מצפון נקי שווה את כל הכסף שבעולם.

R O N Y1

New member
נו ..הגורו של הגימגום הופיעה

מעניין למה ברברה הופיעה כאן בפורום? יכול להיות שהמגמגמים הבינו סוף סוף שאין פתרון מוחלט לגימגום ו...כנראה שהפורום עזר לאלו שחשבו שזהו יש פתרון לחשוב פעמיים לפני שזורקים את הכסף סתם! אני קורא שאת מזמינה את כל אלו שלא הצליחו בטיפול למיפגש..ניראה לי שאת צריכה לארגן אצטדיון כדורגל ... וניראה לי שתעופי מהמיגרש בכרטיס אדום. אני מקווה שכל המגמגמים לא יתפסו קריזה הרי הם זרקו לפח הרבה כסף וניצלו את התמימות והתקווה שלהם הרי שנה אחרי הקורס הגימגום חזר ובגדול אני מזמין אותך לשמוע איזה "שיפור" יש בדיבור לבוגרי הקורס בואי תשמעי את שוקי ויטאלי אריק ירון ויש עוד חברה טובים ואם חשבת שעזרת לדורון אני מציע שתיקראי הבחור מיואש לא מצליח למצא חברה כולן זורקות אותו ביגלל הגימגום למרות שהוא ניראה טוב וחביב sprk78 כתב בצורה כנה מכל הלב "" אם הייתי יודע שכך יהיה לא הייתי משקיע שקל בקורס. יש שתי ברירות מצפוניות שעומדות לפניך. 1. להודות בכישלון 2. תחזירי את הכסף לאנשים שלא הצליחו בקורס. זה יהיה הכי פייר"""" בקיצור אני לא מבין איך ניצלת אנשים תמימים לקחת להם את מיטב כספם והשארת אותם עם הרגשת כישלון!!! אני לא מבין איך את מצליחה לישון בלילה עם כל ייסורי המצפון העצומים ממש בא לבכות רוני

dahmcti

New member
RONY1

רוני טוב שנתתי לך ולאחרים בפורום הזדמנות לשפוך חלק מהכעס שיש לכם מכוון שקיוויתם שהגמגום יעלם והדבר לא קורה. אולי עכשיו אפשר ללכת מעבר לכעס ולחשוב למה. המחשבה שהולכים לטיפול כלשהו וכתוצאה מכך הגמגום יעלם לא מציאותית. גמגום לא נעלם אלא הדובר לומד לפעול בדרך אחרת ובכך לעקוף את הגמגום. טיפול הוא שיתוף פעולה בין המטפל והמטופל. תפקיד המטפל הוא להדריך את המטופל לעשות את השינויים הנדרשים. תפקיד המטופל הוא לעשות את השינויים. הבעיה ע"פי מה שאתה ואחרים כותבים היא שבטיפול ממש לומדים לדבר שוטף אך לאחר הטיפול משום מה לא ממשיכים לדבר כך. הבעיה יכולה להיות: 1. לא ממשיכים להתאמן 2. מתאמנים אך לא בדרך הנכונה. 3. מתאמנים בדרך הנכונה אך לא מדברים באותה דרך בשיחות ביומיום. עבודה על יישום הדרך החדשה ליצור דיבור דורשת הרבה מעבר לאימון. יש גם צורך לשנות אמונות, תפישה, רגשות והתנהגות. אלה יעדי הטיפול לא רק ללמוד טכניקה. ברברה דם

דור6

New member
רוני לכלכת......

תשמע נכול שהייתי מיואש אבל בלי עין הרע לאט לאט אני מבין יותר ויותר את השיטה מתרגל הרבה ויש תוצאות מה שכן צודק זה שכשאני חסר בטחון הדיבור נופל אבל ככה ביום יום הפכתי ממגמגם כבד מאוד לבינוני קל תשמע אתמול אני הולך למכולת ואין לחץ כשאני מבקש סיגריות רק לפני חצי שנה כל פעם שהלכתי פחדתי וחששתי כי ידעתי שלא יילך עכשיו טוב יותר .בנוגע לבחורות אמרת שכל אחת זורקת אותי בגלל הדיבור אז לידיעתך יש איזו אחת שאני דלוק עליה היא עלי אבל מה?אנחנו לא חברים לא בגלל הגימגום אלא כי יש לה תיסבוכים משל עצמה ותאמין לי שאני יושב איתה צוחק איתה יש לי פול ידידות לפני הטיפול בחורות היו מחוץ לתחום אז אם אתה מיואש מהחיים אל תפיל את זה עלי כי בסה"כ היא עזרה לי הרבה אבל יותר נכון להגיד שאני עזרתי לעצמי כי לאחר איזה שנה שנתיים יישמע קצת לא יפה טילפנתי לברברה בקשר לזה שאולי אני ייעשה טיפול נוסף(מפגש שעולה 300 ש"ח) כדי לדעת יותר טוב וביקשתי טיפים והיא לא הביאה לי היא רצתה מן הסתם שאני אלך אליה ויוציא את הכסף.ועוד...ברברה אני אוהב אותך נורא אבל 4 וחצי שנים שלבד פיענחתי את הכוונות של הטיפול לבד ואנ יעדיין לומד כי כמו שהסברתי יש אלף ואחת דרכים לדבר בהברות אלף ואחת דרכים לעשות צילול וכמו שאמרתי לקח לי 4 וחצי שנים כדי להגיע יודעים מה לא לשלמות ל 80 אחוז מהשיטה

R O N Y1

New member
../images/Emo45.gif יפה הגיע הזמן

נו אז איך שכתבת ""וביקשתי טיפים והיא לא הביאה לי היא רצתה מן הסתם שאני אלך אליה ויוציא את הכסף."" לדעתי האישית הפתרון לא יבוא משום "קוסם"הפתרון מצוי בנו כמו שאמרת ""יותר נכון להגיד שאני עזרתי לעצמי"" מוזר לא.. לקח לך 4 שנים להבין תגיד מתי סוף סוף ניראה אותך באיזה מיפגש? רוני

stkachov

New member
ומתי אותך

למפגש האחרון בתל אביב לא באת, למוצקין אתה בכלל לא מגיע, בסקייפ לא מתקשר... אתה מתדרדר רוני !!!

R O N Y1

New member
אני יגיע למיפגש הקרוב

ניראה לי שיש מיפגש ב22/12/04 אני יגיע אני מקווה שגם ברברה תגיע הרי היא חברת אמב"י אולי היא תראה את החברה שעברו אצלה והאסימון ירד לה סוף סוף אני מקווה להגיע גם למוצקין רוני

דור6

New member
עזרתי לעצמי הכוונה היא שעל

פי ההסברים שלה בטלפון פחות או יותר ניסיתי יותר ויותר להבין למה היא התכוונה .ברור לי שבלעדיה הייתי היום מגמגם כבד מאוד בלי חיים שההורים שלו עושים הכל למענו דרך אגב אתמול המפקד שלי הטיל עלי לטלפן למכללה בקשר לקורס פוטושופ אזרחי והיום עשיתי זאת אני לא דיברתי שוטף אבל לא היה לי לחץ בגרוש שאלתי שאלות היה לי גימגום בינוני קל עם תקיעות מעטות אבל פעם מקרים כאלה היו מסתיימים בתקיעות של כמה דקות...ונראה לי שאני יבוא למפגש עם ברברה זה בקשר לשאלתך מתי סוף סוף אני אבוא.מה זה שמחתי שסוף סוף אני עושה דברים לבד עד לפני שנה הייתי נמנע מצבים אלה ראוי גם לציין שטילפנתי על הבוקר שעה אחרי שקמתי יעני אחרי שאתה לא מדבר הרבה זמן יש לך מעין ירידה בדיבור ורק היה לי גימגום בינונ יקל אם הייתי מתרגל לפני זה סביר להניח שהיה לי גימגום קל

ברברה אולי תפסיקי להתערב בפורום שלנ

שלנו.יש לך מלא מקומות לפרסם את עצמך תעזבי את הפורום שלנו אני מבקש.

shoshyyy

New member
ארי .... מדהים כמה

שאתה לא קולט הא ? או שאתה לא קורא טוב ? אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלך ..... תן לאנשים להתבטא . כל אחד יכול לכתוב בפורום, הדיון פה הוא מעבר לפרסום. אם לא מתאים לך , אל תשתתף בדיון ספיציפי זה , למה להכפיש ? (איך שאני מכירה אותך , אתה לא תגיב לי להודעה - כמו במקרים עברו - ואחר כך תשאל למה אף אחד לא מתייחס להודעות שלך ... זה כי אתה לא מתייחס).

שושי אני יודע לקרוא ולהבין וגם

אני דובר יותר שפות ממך,אז אל תבלבלי לי במוח מה שאני רוצה לכתוב אני אכתוב את לא תגידי מה לכתוב ולמי לכתוב אני חיי בארץ דמוקרטי. אני לא מסכים שקלינאי תקשורת יכנסו לפורום שלנו למטרת פירסום. אנשים רבים בזבזו הרבה כסף על שיטות מטופשות כמו של ברברה דם,אם אתם רוצים לשלם לה הרבה כסף אז תשלמו אבל האם היא מבטיח להחזיר לכם את הכסף על אי הצלחה?התשובה היא לאאאאא היא מעוניינת למכור לכם סיפורים וזהו עכשיו כנראה שאין לה הרבה לקוחות אז מצאה דרך יותר טובה למצוא פריירים תעשו מה שתרצו. ברברה אני רוצה להגיד לך>לכי מפה<

shuky63

New member
ההודעה של ברברה אינה פרסומת לדעתי

היא שאלה אותי לפני שכתבה ואני הסכמתי בתנאי שזה יהיה רק לאנשים שעברו כבר את הטיפול כך שהיא לא תנסה למכור להם משהו אלא רק לתת. כן,יכול להיות לברברה רווח עקיף מהמיפגש הזה.אם חלק מהמשתתפים יצליחו לחזור לשטף טוב כתוצאה מהמיפגש הם יספרו את זה כאן בפורום ויתנו לה בכך פרסום טוב.אבל אז זה אומר שכנראה יש משהו טוב בטיפול שלה שהם לא הצליחו להפנים בפעם הראשונה. חוץ מזה אם נתחיל לפשפש ברווחים העקיפים שיש לנו מכל פעולה שאנחנו עושים נמצא שבמעשים הכי וולונטריים אציליים שאנחנו עושים יש לנו איזה שהוא רווח עקיף.

shoshyyy

New member
כנראה יש בינינו אי הבנה .....

קצר. אתה יודע שיש אנשים שברברה שינתה את חייהם , גם אם תרצה להודות בזה וגם אם לא ? למה שברברה תלך מפה ? היא עושה משהו רע ? אולי הטיפול לא נכון , והבהרנו את זה 10000000 פעמים. אל תדאג, את זה כולם יודעים.

אילנית31

New member
ברברה דם - אני עברתי את הטיפול לפני

כ-15 שנה, ולי באופן אישי הטיפול לא עזר בכלל, ההפך הוא הנכון הגמגום שלי רק החמיר. אני מגמגמת ברמה בינונית עד קלה ולפי דעתי את צריכה לציין בפני המטופלים שלך שלא לכל אחד זה עוזר... ואל תתחילי "להרצות" עכשיו שזה קשור לתירגולים כי במקרה שלי זה ממש לא עבד. אגב, כל הכבוד שהופעת בפורום אולי תוכלי לתת מענה להרבה מגמגמים מתוסכלים שעברו את הקורס ללא הצלחה. אילנית

mfi123

New member
גם אני עברתי

את הטיפול לפני כ10 שנים, והמשכתי אחר כך ללכת לקלינאית תקשורת (אילנה) שהלכתי ב CTI (אחרי הטיפול, שראיתי שהגמגמום חזר אלי). נכון - הגמגמום לא עבר, ואולי גם לא ממש השתפר. אבל יכולתי להבין שאני מחזיק יותר מדי את מיתרי הקול, למדתי קצת לשחרחר. עכשיו, הרי אנשים שלא מגמגמים בכלל לא מודעים לדיבור שלהם. ומה שהטיפול ב CTI עושה זה להפוך אותנו ללא מגמגמים ע"י מודעות-יתר לדיבור שלנו. לדעתי שיטה זאתי אינה נכונה (נכונה בהתחלה, כדי להבין אם אתה מותח יותר מדי את מיתרי הקול, ולאחר מכן לדעתי נכון לעבור לדרך הפסיכולוגית, של ג'ון הריסון) אבל זה לא משנה, אני בחרתי ללכת לטיפול. אני מסכים שהטיפול הטעה. הבאתם בפנינו קלטת וידאו של אחד שגמגמם הרבה, ובסוף הטיפול הרי זה פלא הבן אדם לא מגמגמם. הרי כנראה ידעתם שמספר גדול של אנשים חוזר אחר כך לגמגמם אז בשביל מה להטעות אותנו? הייתם צריכים להדגיש שגם אם בסוף הטיפול יקליטו אותך ותדבר טוב, אולי עדיין תשאר עם גמגמום. כי הרי שאתה בטיפול אתה בסביבה תומכת ואין לך כמעט את הפחד לגמגמם. אבל שאתה יוצא מהטיפול לסביבה עוינת, סביר לודאי שתחזור לגמגמם. אני חוזר - הטענה היחידה שלי ל CTI היא לא לגבי סוג הטיפול, הרי אני בחרתי ללכת לטיפול כזה. הבעיה היא ההטעיה הקטנה הזאתי שגורמת לך לחשוב שתפסיק לגמגמם. היו צריכים להבהיר את הטיפול ואת ידעיו -בבירור- לפני הטיפול.

למעלה