לבד

אנוסה

New member
לבד

קמתי הבקר בתחושה קשה של בדידות.מוקפת אנשים טובים אבל מרגישה לבד...כל כך לבד.

naty 1

New member
לבד

תהיי חזקה שם ותמיד אנו נשארים בסוף לבד עם עצמינו לטוב או לרע. מזכיר לי משוממה סיפור על זקן בלווייה של אשתו הוא צורח ובוכה כל הלוייה: "לבד" "לבד" "לבד"... חוזר מהלווייה ממשיך למלמלל לאורך כל הדרך: "לבד" "לבד" "לבד" עולה במדרגות הביתה ממשיך לקרוא: "לבד" "לבד" "לבד" פותח את הדלת וזעקות שמחה פורצות מגרונו: "לבד" "לבד" "לבד" עד שהוא פוצח בריקוד חסידי "לבד" "לבד" "לבד" ובאידיש כמובן זה נשמע יותר טוב "אליין" אליין" אליין" וכדי שלא אעלה יותר מדי על העצבים של לה פיי נרלי אני די על הגבול איתה פה לאחרונה אפשר גם לספר את זה על הזקנה שחזרה מהלווייה (באופן סטטיסטי כנראה שקורה יותר)

whitewidow

New member
פסואה

אנוסה. שוב, נגעת לליבי. בשעות קשות של בדידות ומשברים הדבר היחיד ששמר על שפיותי היו ספרים. אצטט את פתיחת הקטע "יומן צלול דעת" של פרננדו פסואה (המשורר הפורטוגלי המדהים)- המופיע בספרו "כל חלומות העולם": "חיי הם טרגדיה שאת כישלונה ציינו רקיעות רגליהם של מלאכים וממילא רק המערכה הראשונה שלה הוצגה בכלל. ידידים, גם לא אחד. רק מכרים אחדים הסבורים כי הם רוחשים לי אהדה, ואולי היו מצטערים אילו דרסה אותי רכבת, ולוויתי הייתה מתקיימת ביום גשום. השכר הטבעי בעד השתמטותי מן החיים הייתה הרגשת חוסר-היכולת להרגיש, שאותה עוררתי אצל הזולת. הילה של קור אופפת אותי, אוויר הקרחונית המרתיעה את האחרים. ועדיין לא הצלחתי שלא להתייסר בשל בדידותי. קשה עד מאד להגיע לאותה מעלה רוחנית העושה את הבידוד למנוחה נטולת חרדה..."

soelistit

New member
את לא לבד!!!

אנחנו כאן איתך.....

למעלה