לבד

shosh3304

New member
לבד

שמי שוש ואני באמצע שנות החמישים שלי,אני מתמודדת עם היותי אלמנה מזה כ-3 שנים וקשה לי נורא,הייתי נשואה 32 שנים מאז שהשתחררתי מצה"ל. הזמן שעובר לא ממש מסייע אומנם אנ י עובדת וכלפי חוץ חיי מתנהלים כסדרם,אבל בתוכי אני מרגישה מתה שאין בי חיים. אני אמא ל 3 ילדים בגירים ואני מאפשרת להם לחיות את חייהם ולא דורשת התייחסות מיוחדת אני יודעת שגם להם קשה הרי הם איבדו את אבא שלהם. החברים המשותפים לא ממש מזמינים אשה אלמנה אליהם הבייתה משום מה הקשרים הם בעיקר של "מה נשמע" וכמובן שאני תמיד עונה שהכל בסדר כי אני לא רוצה להכביד על אף אחד. קשה להיות לבד לאחר כל כך הרבה שנים של זוגיות וזוגיות טובה. מה אומר אני מקווה שלא הרסתי לאף אחד את החג. חג שמח לכולם ושנה טובה

גם אני לבד

אני כותבת לא רואה כדי לעשות הגהה אז אם תעיטתי אנא סלחי לי פשוט משקפי הקריאה שלי נשברו הבוקר אני בת 53 אומנם רווקה אבל חיה לבד ודיי מבינה על מה את כותבת אני פעילהב בפורום אלמנים ואלמנות כבר יותר מ5 שנים באתי לחפש אלמן עבורי מצאתי המון אלמנים ואלמנות ונשארתי בכדי להגיד מילים טובות יש שם נשים וגברים כמוך שעוברים את המשבר שצריך לבנות חיים מחדש להכיר חברים נוספים שיעודעים מה זה להשאר לבד אחרי זוגיות נהדרת ומתחילים מחדש להכיר חברים שמתאים יותר למצב סו את נמצאת מזמינה אותך לפורום של האלמנים והאלמנות שם תמצאי אנשים שיבינו היטב על מה את מדברת ובנתיים שו7לחת לך חיבוק ענק וים של כוחות לבנות לך חיים נוספים ותחביבים שימלאו את חייך בעשייה ובעניין וגם ממליצה לך להצטרף לצט שם תמצאי המון אלמנות כמוך שנפגשים על המסך ובמציאות מקשיבים למוסיקה מבלי לצאת מהבית מכירים אנשים חדשים ומתוכם תמצאי אנשים לטעמך זה ישבור את הבדידות ותאמיני לי יטש אנשים בגילך שמצאו שם את פרק ב שלהם וחיים יחד באושר

shosh3304

New member
נסיכת הכוכב

אני רוצה להודות לך על התייחסותך החמה אני ממש נרגשת שיש מישהו שאני יעולה לדבר איתו על מה שעובר עלי. עם הילדים אני לא יכולה לדבר על זה הם לא יוכלו להתמודד עם זה וחוץ מזה הם חושבים שיש להם אמא חזקה שלא נשברת ואני משתדלת להיות חזקה בשבילפ

SleeplessBeauty

New member
חשבת שאולי הם כן יוכלו להתמודד עם זה?

אני לא אתיימר לדעת מה עובר עלייך. אבל אני קוראת את ההודעות שלך וישר חושבת על אמא שלי שתמיד צריכה להיות חזקה, ולעולם לא תבקש עזרה או תראה חולשה. אני מבינה שהילדים שלך כבר לא גרים בבית ולא יודעים מה עובר עלייך. אז אני גם מניחה שהם ילדים גדולים, ואולי הם מבינים יותר ממה שאת חושבת. אולי הם בדיוק האנשים שיוכלו לתמוך בך ברגעים הכי קשים, אני חושבת שאם הייתי במקום הילדים שלך, הייתי רוצה לדעת מה עובר עלייך....

shosh3304

New member
הילדים

אכן ילדי בגירים ואף בני הבכור התחתן לפני מס' חודשים.אני לא בטוחה שהילדים ממש רוצים לדעת מה עובר עלי בנושא זה. ואולי הבעיה היא שלי שקשה לי לדבר על מה שכואב וקשה בעצם עם אף אחד,גם שכבר דיברתי עם מישהו התגובה הייתה של איזו שהיא הפתעה על כך שאני לא כל כך חזקה כמו שאני מציגה את עצמי כלפי העולם. אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה שמאפשר לי לשפוך את מה שמכביד עלי לאט לאט. תודה על ההתייחסות

SleeplessBeauty

New member
הפתעה לא חייבת להיות דבר רע...

אני לא יודעת איך ילדייך מרגישים. אני רק יכולה לספר לך שאני חשה כאב עצום כשאני מרגישה שלאמא שלי קשה להתמודד עם דברים אבל היא לא נותנת לאף אחד להיכנס. כמובן שתמיד תהיי מוזמנת לשפוך את הלב, אבל אין תחליף לחיבוק חם ואוהב. יכול להיות שהילדים יהיו מופתעים, ויכול להיות שהם עוד יפתיעו אותך. אני מצידי למדתי בדרך הקשה שהאנשים סביבנו אוהבים אותנו ורוצים לתמוך בנו יותר ממה שלפעמים נדמה, הבעיה היא בנו שלא פותחים את הלב.

אשה יקרה ../images/Emo24.gif

הילדים דואגים לך , אבל יש הסכם שבשתיקה ולא מדברים עליו הם לא שואלים ודואגים ואת לא מספרת וסובלת בשקט מאחרי המסיכה של הכל בסדר יקרתי כולנו ככה, רק אם תספרי ותחלקי איתם הם באמת יוכלו לעזור לך לבנות לך שגרה ולהיות עמך למשל בערבי חג לארח אותך אצלהבם , או להתארח אצלך ותהנה מהחברה שלהם בואי לפורום שלנו ותראי כמה זה נפוץ במשפחות שאחד מבני הזוג נפטר והשני נשאר לבד והילדים בנו להם מסגרות ובאים לפורום ושואלים איך לעזור להורה שנותר שלא יהיה לבד בואי אלנו תוכלי למצוא אנשים שיבינו היטב על מה שעובר עליך ותראי את ההתלכדות והתמיכה ההדדית בין החברה , אני פעילה שם כשם שאני פעילה פה ואת תקבלי את הכתף החמה שלי ותוכלי להניח את המסיכה ולהיות את ומבטיחה לך חיבוק חם והבנה לכל מה שתחלקי איתי

shosh3304

New member
תודה

תודה לך יקירתי אני כבר נכנסתי לפורום אלמנים ואלמנות כעצתך ואני בטוחה שעוד אבקר בו פעמים רבות אני מבינה כעת כמה חסרה הייתה לי האפשרות לדבר על הדברים האלה גם אם זה דרך המחשב

לא קל,בזה אין ספק ../images/Emo201.gif

אני ממליצה גם על פורום "אלמנים אלמנות" פה בפרדס,בטוחה שתמצאי שם שפה משותפת ואולי תוכלי להצטרף למפגשים,להכיר אנשים חדשים שיבינו אותך. שנה נפלאה שתהיה לך ולמשפחתך

למעלה