לבד בעיר זרה....

רות 2

New member
שולחת

לחברתך אור ובריאות.. שולחת תפילה .. ולך ברכה וחיזוק וסבלנות .. נתברכה חברתך במתנה שכמוך..

*יערית

New member
אישה.....

וואלה מלאך את.... לא מתרברבת במילים לגבייך ולגבי שהותך ליד חברתך כי המילים לא יתארו את המעשה שלך ולו במעט..... אז הרבה הרב בריאות ובתקווה שאכן תעבור את הניתוח הזה שעבורי מה שקשור לראש מזכיר לי את מותו של הבוס שלי שעדיין האבידה כ"כ כואבת. אתפלל עבורה שהכל יעבור כשורה,יש ילד שרוצה ויזכה לגדול לצד אימו.... אני מאמינה!!!!!!!!!!!!
בהצלחה..ולעדכן אותנו בבקשה בכל עת שתחפצי! מתגעגעים .....

ophra

New member
אנשים (ואנשות) יקרים ../images/Emo24.gif

חשבתי שאני "מחוספסת" שהמילים והמקום האלה עוזרים ולפעמים מסייעים בעצה טובה ובהכרות עם דעות והשקפות חדשות ובהחלפת מילים וסיפורים מסוגים שונים אבל בחיי.... לא חשבתי שאצליח להתרגש. ממש. וזה קרה לי היום בזכות כל אחד ואחת מכם הותיקים והחדשים כמה מילים, אפילו וירטואליות, יכולות לפעמים לחמם את הלב חייבת לרוץ למטה, לשמוע אם יש חדש אבל בטח אתחבר שוב בערב רק בשביל לקרוא שוב ולחוש אולי שוב גם אם קמצוץ מהתחושות שהקיפו אותי כשקראתי אתכם היום תודה. תודה. תודה.... (תכף אשוב...
)

עופרה

הנה לך עוד
אחד ענקקקקקקקק מקווה כשתחזרי לכאן כבר תהיו אחרי, אוהבת אותך המון

מצוטטת

New member
ג´מני רוצה להוסיף

את יודעת אישה אי שם (לא מוצאת ת´קישור) לא מזמן דובר על פרק א´ ב´ ג´ וכתבת משהו כמו החברות הזו זה גם נקרא פרק..... (והמשפט הזה נחרט אצלי ככה...) ותראי איך בתוך המעגל הזה איזה פרק נוסף לך..... אכן מרגש לקרוא אותך.

amigor

New member
../images/Emo141.gif|עופרה נהדרת ../images/Emo140.gif

עקרונותייך הוא האושר ואהבת האדם ביסודם של כל חברה אנושית ישר כוח! ובריאות! עמי

למעלה