לבד בעיר זרה....

ophra

New member
לבד בעיר זרה....

מוצאת פתאום רגע להתחבר עם המחשב הנייד (ש"הכריחו" אותי מהעבודה לקחת איתי....
) מדפדפת בהודעות של כולם גם החדשים והחדשות מתגעגעת כל כך רוצה לחזור הביתה לשגרה למוכר, לידוע ולבטוח אבל לא מצליחה להתרכז בכל הכתוב לא יכולה להתחבר כל כך מרחוק להתנתק ממש מאיפה שאני מכל המקיף אותי. וקשה לי ורע לי ואני כל כך לבד ואין עם מי לדבר אפילו בטלפון כי בארץ עכשיו חמש וחצי לפנות בוקר (וכאן 11 וחצי בלילה...) ולא שטלפון יכול עכשיו ממש לעזור אבל אולי טיפה להפיג את התחושה הזו הקשה של החובה להתמודד, ולהיות חזקה. בשבילה כשבפנים אני בעצמי רועדת מפחד משותקת מהפחד בעוד 8 שעות אחת הנפשות הקרובות אלי בעולם מי שהיתה "בת זוגי" בכל כך הרבה מובנים בשנתיים האחרונות (גברים - להרגיע פנטזיות...
לא במובן שאתם חושבים...) נכנסת לניתוח בראש ניתוח שהסיכויים שלא יצליח אינם קלושים ניתוח שני אחרי אחד שאכן לא הצליח לפני כמה חודשים, בארץ. אומרים שהמנתח הוא מהטובים בעולם ושהמוסד הרפואי שמטפל בה הוא הטוב בעולם אבל ככאלה, הם גם מודעים לסיכונים ולסיכויים והם לא חוסכים מאיתנו אינפורמציה והמתח... אוי המתח... והחרדות ויש לה ילד קטן, בן 6, שמחכה לאמא בריאה שתחזור רק שאוכל לחזור בעוד כמה ימים ולהביא איתי אליו בשורות טובות... סליחה על הדרמטיות הזו באמצע הלילה סליחה על האורך וה"התבכיינות" הזו שיצאה פתאום אליכם ועליכם אבל הייתי חייבת לשפוך קצת מולה אני חייבת להיות חזקה ואופטימית אבל בפנים - אני רועדת כמו שלא רעדתי כמעט מעולם... עפרה כשאחזור - מבטיחה לחזור גם לעצמי...

maof

New member
עופרה

בהצלחה לחברתך בניתוח...... וחזרי במהרה לארץ את חסרה לנו......... מעוף

עפרה

עכשיו מילים לא יוכלו לעזור עכשיו המילים גם אם ינסו,לא יוכלו לעבור אז קירבי הנה אישה יקרה קחי לך
ענק וגם
מחזיקה לכן אצבעות שהכל יעבור בשלום ותחזרי עם בשורות טובות מגעגעת אלייך

מצוטטת

New member
סליחה על מה ולמה?

הלוווו עבר כיפור...
(מה לא שמעת
) אז לדבר על הנסיבות כדי להקל, הן זה קשה להיות לבד אי שם בעיר זרה זה עוד יותר אבל לדבר על "התבכיינות" זה כן אנסה!!! כי להרגיש לבד - זו לא התבכיינות!!! לדבר על מצוקות בנסיבות רפאויות - גם זו ממש לא !!! לרצות לההרגיש חיבוק - גם אם זה וירטואלי -זה הכי אנושי שיש וברשות גיברת מינהלת אקח לדקונת את שרביט הרשות להגיד לך..... שכאן מותר להרגיש חלשה! אז להקל לך על התחושות וודאי לא אצליח אך רוצה לקוות שהתחושה והידיעה שאי שם מהעבר השני של הגלובוס ישנם כאלו שקוראים ומחבקים אותך יוכל קצת - לדקונת אפילו לרומם את מצב הרוח. מחכים לך כאן... עופרה ומחזקת את יידיך.

צוטטונית ../images/Emo12.gif

רק רציתי להגיד שלמנהלת אין שרביט וגם לא כתר, סתם גולשת ואפילו עם פחות זכויות מלכל אחד
.

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif ניצתתתתתתת

רק רציתי להגיד שאת מה זה צודקת מתחשבנת אה....... אתמול ויתרתי לך.... אבל זה היה אתמול טוב נו....... אני כזו נשמה יאללה סגרתי ת´פנקס לא מתחשבנת

אבל, אבל

למה את צועקת לי באוזן?????? מצחיקולה שכמותך,בסך הכל צוחקת על עצמי גמכן מינהלת

עוף כנף

New member
הרבה כח

חושבת על הכח הנפשי העצום שבהמתנה חושבת על הצורך להיראות חזק, כשבפנים משותקים חושבת על להיות לבד בעיר זרה חושבת על החברות שהביאה אותך לשם ו... אני חושבת שאת פשוט גדולה ! בהצלחה ובריאות לחברתך, והמשיכי להיות חזקה

עופרה געגעתי את חסרה כאן../images/Emo24.gif

ובשבילך עיר זרה / שלום חנוך אדם בלילה בעיר זרה איך הבתים נראים לו, צללים פושטים ולובשים צורה את מה הם מציירים לו, איך הרחובות עוברים לו את מה הם מזכירים לו. אדם בלילה בעיר זרה גם בדידותו אחרת, רגליו פוסעות בלי מטרה זהיר, נוגעות בדרך, עלים שטים בזרם רכבת לא עוצרת. וכשהקיץ שוב ישהה כאן כבר לא ימצא אותנו. כהרף עין עבר הזמן, איש לא השגיח בנו נראה שעוד לא הגענו נראה שעוד לא מצאנו עוד לא מצאנו. אדם בלילה בעיר זרה מה שם חייו אומרים לו, נפשו קשורה ושפתו קשורה וכל געגועיו ברורים לו, את מה הם מזכירים לו? שלך

יהודה 59

New member
עפ ../images/Emo24.gif

היי עפ חבל שלא התקשרת הייתי ער כל הלילה אבל בכל מקרה מחזק אותך עם
ענקי וחם מחכים לראותך עם בשורות טובות

כלנית 2

New member
עפרה מקסימה...שולחת לך../images/Emo24.gifוגם|נש

אני רוצה להגיד לך שאת גדולה מהחיים ממש נפש אצילה, "כל המציל אדם אחד כאילו הציל עולם ומלואו" זיכרי שאת שותפה להחלמתה, אני ממש מצדיע לך יקירה, קשה אבל סומכת על הכוחות שבך ושולחת לך מפה את אהבתי אליך.

*יערית

New member
דגניה עוד משהו לשתף אותך בו...

רוב המפגשים שנעשו בפורום יערית הוזמנה תמיד..אבל תמיד! ותראי הפלא ופלא...יש כאלו שלא מזמינים את יערית יותר אז? להיפגע?להעלב?את חייבת להבין שזו זכות לבלות איתך כמו שזו זכות לבלות איתי! כך שלא לכולם ניתנת הזכות הזו...ויש שגם נבהלים מרמת האנרגייה שסובבת סביבי רוב הזמן(פחד במה
)ולאחרונה שואלים אותי עם הייתי במפגש זה או אחר ואני אומרת .... שזו לא הכמות של המפגשים שאני מפספסת..זו האיכות של המפגשים, ובלי להעלב.....עוד לא פיספסתי אחת כזו!!!!!! אז שבי דגניה הרגעי לך...את היא מי שאת ואת זה לא ניתן לשנות רק להנות ממך ומחברתך..ולכן תיזכרי תמיד... זוהי זכות שלהם לבלות בחברתך.....!!!!!!ובבקשה להעלות את כמות הביטחון מעל רף הפורום הזה..מכיוון שהחברים כאן הם תמצית של החברים שלנו בחיים..הם חשובים בהחלט אבל הם לא ישפטו אותך(יש רק אחד שעושה זאת) ואיך אמר לי ידידי שוש..... "יש הרבה שמקנאות בך ולכן..." אז לא אומרת שימותו הקנאים כי לא אוהבת את זה..... אבל תרגישי טוב עם עצמך...דיי לתת לאחרים לבנות אותך! שלך....

*יערית

New member
ראו זאת מבוטל!!!!!!!

זה שייך לפורום אחר! עימכם הסליחה...ולגבייך עפרה שלוחת הודעה מחדש
אני והפאשלות שלי....

העקשנית

New member
עופרה-לא פשוט ובטח לא קל.../images/Emo50.gif

הגורל שלה בידי הרופאים אבל גם בידי אלוהים. מי שמאמין יודע שלכל אחד מאיתנו זמן קצוב לחיות בעולם הזה, לכל אחד גם קצובים כמות היסורים והשמחה בעולמינו. אל תקחי על עצמך את מה יקרה אם.... לא הבנתי אם חברתך גרושה, ואיפה נמצא האבא של הילד בכל הסיפור הזה-ומה עם משפחתה המורחבת. לצערינו-במדינה שלנו ידועת הסבל והשכול, יש הרבה מצבים קשים שמשפחות נאלצות להתמודד איתם. מי ייתן-וסוף הסיפור במקרה שלכן יהיה סוף טוב! רק-אלוהים-יודע. אמן!

למעלה