העיבוד היה נוראי, והביצוע נפילה ../images/Emo5.gif
התחלתי לצפות בעונה הנוכחית של 'כוכב' ודי מהר פרשתי - אין לי כמעט זמן לטלויזיה לאחרונה, וכיוון שהעונה הזו בינונית ומשמימה, מהר מאד איבדתי עניין. אתמול בהפסקה האחרונה של המשמרת ישבתי בקפיטריה בעבודה, ופתאום אני שומעת משהו מוכר שצד את אוזני. לא זכרתי שזו השעה של כוכב נולד, חשבתי שאולי משדרים איזו הפקה שלא ידעתי שאני צריכה להקליט... רצתי לטלויזיה (בצד השני של הקפיטריה) ופתאום אני רואה שמישהי בחרה לשיר את זה. חשבתי - וואלה, כבוד, בחורה עם טעם טוב. אלא שתוך שניות מעטות חשתי מועקה הולכת וגוברת - העיבוד היה אסון, וההגשה - על הפנים. בלי שום יכולת דרמטית, נטולת רגש, סתם שרה וצועקת כאילו המילים האלה הן... סתם. אפילו בלי להשוות לביצוע של שלומית אהרון האלוהית, הביצוע הזה הוא ללא ספק הגרוע ביותר ששמעתי מימי לשיר הזה. אם אין לך יכולת דרמטית טובה זה לא נורא, יש מספיק זמרות שהן לא שחקניות, אבל אולי לא כדאי לבחור שיר ממחזמר שגדול עלייך בחמישה מספרים. למען האמת, גם אם נשים את הדרמטיות בצד - לא התלהבתי במיוחד מהגוון הקולי שלה. נחמד, בסדר כזה, לא יותר מזה. עכשיו אני קוראת שגם העלו אותה - מה חבל. (מצד שני, לא שמעתי את שאר השירים שהיו ואין לי ממש מושג איך היו המתמודדים מולה).