"לבדי"

Nir5L

New member
"לבדי"

מי שחיפש את "לבדי" ממחר יהיה ניתן לשמוע באינטרנט את הביצוע של אריאלה עדוי מ"כוכב נולד3" שביצעה אותו בתוכנית ממש לפני מספר דקות אני אישית לא התלהבתי מהביצוע...

Cabaret

New member
היא הייתה זוועתית!!!!

זוועתית! זהו, אין קסניה אין תכנית, אני גמרתי עם הכוכב נולד הזה.

Shirelll

New member
איכססססס

היא שרהה פשוט מזעזעע אני לא מבינה איך היא עלתהה... :\

Jason2

New member
פשוט מאוד

השיר עצמו מצויין והרבה לא מכירים את הביצועים המעולים של השיר הזה (שלעומתם הביצוע של אריאלה מחויר בצורה רצינית) ובגלל זה אנשים שמעו שיר מקסים מבוצע בפעם הראשונה (בשבילם) והצביעו.

trilliane

Well-known member
מנהל
העיבוד היה נוראי, והביצוע נפילה ../images/Emo5.gif

התחלתי לצפות בעונה הנוכחית של 'כוכב' ודי מהר פרשתי - אין לי כמעט זמן לטלויזיה לאחרונה, וכיוון שהעונה הזו בינונית ומשמימה, מהר מאד איבדתי עניין. אתמול בהפסקה האחרונה של המשמרת ישבתי בקפיטריה בעבודה, ופתאום אני שומעת משהו מוכר שצד את אוזני. לא זכרתי שזו השעה של כוכב נולד, חשבתי שאולי משדרים איזו הפקה שלא ידעתי שאני צריכה להקליט... רצתי לטלויזיה (בצד השני של הקפיטריה) ופתאום אני רואה שמישהי בחרה לשיר את זה. חשבתי - וואלה, כבוד, בחורה עם טעם טוב. אלא שתוך שניות מעטות חשתי מועקה הולכת וגוברת - העיבוד היה אסון, וההגשה - על הפנים. בלי שום יכולת דרמטית, נטולת רגש, סתם שרה וצועקת כאילו המילים האלה הן... סתם. אפילו בלי להשוות לביצוע של שלומית אהרון האלוהית, הביצוע הזה הוא ללא ספק הגרוע ביותר ששמעתי מימי לשיר הזה. אם אין לך יכולת דרמטית טובה זה לא נורא, יש מספיק זמרות שהן לא שחקניות, אבל אולי לא כדאי לבחור שיר ממחזמר שגדול עלייך בחמישה מספרים. למען האמת, גם אם נשים את הדרמטיות בצד - לא התלהבתי במיוחד מהגוון הקולי שלה. נחמד, בסדר כזה, לא יותר מזה. עכשיו אני קוראת שגם העלו אותה - מה חבל. (מצד שני, לא שמעתי את שאר השירים שהיו ואין לי ממש מושג איך היו המתמודדים מולה).

Jason2

New member
שמעתי ברדיו

ראיון איתה ושם היא סיפרה שהיא רצתה לשיר שיר אחר ומישהו בהפקה הציע לה את השיר הזה שהיא לא הכירה. לי נראה שלזמרת צריך להיות איזשהו חיבור לשיר בכדי לתת ביצוע יפה וכאן ראינו דוגמה לאיך לא לשיר את השיר הזה. יש לה מזל שהשיר מעולה והבחירות של שני המתמודדים האחרים היו גרועות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אוי! מי האדיוט שהציע לה?!

אם היא לא מכירה את הרקע לשיר ואת הסיפור מסביב, באמת לא ברור איך יכול לצאת מזה ביצוע טוב. חבל שהיא הלכה על הבחירה הזו בלי להבין את המשמעות שלה עד הסוף. אגב "מישהו בהפקה" - ריקי גל כידוע שיחקה בעלובי החיים... אני תוהה.

Jason2

New member
כן והיא די פישלה

היא אמרה שהיא שיחקה את פאנטין ואת השיר "לבדי" שרה קוזט...

LiRi 1

New member
קרוב...

את השיר "לבדי" שרה אפונין, וריקי גל לא אמרה שהיא שרה אותו בכלל.

Jason2

New member
לא אמרתי שהיא אמרה

צביקה הדר ציין שהיא (ריקי גל) שחקה במחזמר הזה ואז היא אמרה "כן, אני שיחקתי את פאנטין אבל את השיר הזאת שרה קוזט"... ואין צורך להגיד לי שאפונין שרה את השיר, אפונין היא הדמות האהובה עלי מהמחזמר.

למעלה