לא

תאי די

New member
אני קצת נדחפת, בסדר?

אמנם זאת לא השיחה המטומטמת שלי אבל...... אני יכולה להבין מאיפה בא ה"תסכול" של רועי. עם כל זה שאני רחוקה מאוד מהקרוס של כל הנשמה (מי שלא מכיר אותי, אני גרה בקיבוץ לוןטן), כן יוצא לי לפגוש או לפחות לראות את האנשים בכנסים וטיולים וכו' ובהחלט יש מעין "מאפיה אמריקאית" בתלם וזה קצת חבל שמוצא ההורים זה הדבר שגורם לאנשים לתחבר. כן, גם ההורים שלי עלו לארץ מארה"ב, אבל אני לא רואה בזה גורם שמאחד ביני לבין חברים שלי בשיכבה בתל"ם (למרות שגם לחלק מהם יש הורים שעלו מאמריקה). בקיצור, אנחנו תנועת נוער עם עקרונות והמון נושאים משותפים, למה להפוך את ה"אמריקאיות" לעניין המרכזי?

G יוני

New member
אני חייב להסכים עם תאי...

הויכוח הזה כל כך טיפשי! למרות שיש ישראלים שההורים שלהם אמריקאים, נוער תל"ם היא תנועת נוער ישראלית. די כבר... מי בכלל התחיל את הויכוח הזה ולמה? ההורים שלי לא אמריקאים, ואני לא מרגיש שום אווירה של "מאפיה אמריקאית" בתל"ם ואני בתנועה מכיתה ה'... רועי וענת: אם אני לא טועה לשניכם יש חברים אמריקאים, והם לא כאלה נוראים... אריאל: אני לא חושב שאתה במצב לדבר...אתה גם אמריקקי... פשוט תפסיקו להתווכח על שטויות...

royelmo

New member
***הבהרה***

אין לי שום דבר נגד חברי ולא חברי האמריקאים. אין לי מושג איך נגררתי לויכוח הזה. סה"כ אמרתי שבקורס יש מלא אמריקאים. ואני בהחלט לא חושב שיש מאפיה אמריקאית בתל"ם. בואו כולנו נתאחד בימים קשים אלו. אמריקאים, בריטים, ישראלים, עיראקים ואיטלקים. כולם.

תודה!!

סוף סוף אנשים שמסכימים איתי!!! אבל איזה מאפייה? אני לא בוחרת את החברים שלי לפי המוצא של ההורים שלהם... ואני לא מסתובבת עם אנשים בגלל שההורים שלהם אמריקאים!!! ולמה בכלל להתייחס אל האמריקאים כקבוצה נפרדת?? כולנו ישראלים וזהו!!

royelmo

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

על כמה מתערבים שאת מ-ת-ה כבר לקרוא את התגובה שלי...???!!!

"חבר'ה חבר'ה...רגע רגע..."

בואו נבהיר כמה דברים, לצורך העניין.. קודם כל, בל כולנו נשכח שאנחנו כולנו מושפעים מהעולם המערבי ובייחוד מארה"ב, מהמנטליות האמריקאית.... וכמובן נוסיף לזכור, שכולנו תושבי ישראל, וכולנו חברי וממשיכי תנועת נוער תל"ם... אז לפני שאנחנו אמריקאים, אנחנו כולנו בנוער תל"ם, וכולנו ישראלים..ונאמר אמן....(סתם סתם....זה פשוט דרש....) שיר:)

באמת...

אוקי, אז כולנו סיכמנו שהדיון הזה אכן מפגר ודפוק... ואין בו שום הגיון או פואנטה... אז זהו נגמר... וד"א שמו שאמרתי קודם אין לי שום בעיה עם אמריקאים אבל לפעמים... הממ... אבל רוב החברות שלי כפי שאתם יודעים אמריקאיות וזה לא משנה!!! אין לי שום דבר נגדם או המוצא... ענת

אתה בטוח...?!

אני חייבת לציין שלא כ-ל הקורס הוא אמריקיות... (אהממ..... ) ענת נ.ב ותודה לאל שלא!!!!

טוב...

כבר אמרתי את זה פעם אחת ואני יגיד את זה שוב... אם יש לכם בעייה עם אמריקאים אל תהיו בתלם!!! וענת ממתי את מדברת ככה??? אף פעם לא דיברת ככה על אמריקאים אז מה את מתחילה עכשיו?

שני מותק...

אוקי, את יודעת שאני לא מתה על על האמריקאיות הזאת... בעעעע.... אני אוהבת אתכם מאוד אבל לפעמים זה לא במקום... ענת נ.ב תמיד חשבתי את זה... ask Michal...

royelmo

New member
ובקשר לענת...

בעניינים האלו, אינני מסכים איתך... (!)

אני לא שונאת אמריקאים!!!

אתם לקחתם את כל מה שאמרתי לא נכון! אין לי כח להסביר את עצמי ואני לא חייבת לכם שופ הסבר! לא יכלתי להסביר את הטענה שלי ויצא לא טוב! נ.ב אם יש לכם בעיה... קפצו... ענת

לנו זה לא מפריע

אנחנו בנוער מאמינים שלא חשוב מאיזה מוצא את\ה, העיקר שאתה ימני!!!! עובדה מייקי אזרחי אצלנו, והוא אמריקאי... נוער ליכוד! כי אין לנו ארץ אחרת (להרוס!)

למעלה